Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallinka90

Facet z samochodem marzeń...

Polecane posty

Gość mallinka90

Sory jesli uznacie temat za troche glupi ale ostatnio gadalam z kumpela na temat tego, jakie auto wg niej powinien miec facet na ktorego zwrocilaby uwage... oczywiscie tweirdzi ze to powinno byc porsche najlepiej albo aston martin jakis... a ja z kolei wolalabym faceta z czyms przyziemnym, co myslicie o scirocco? ladne, szybkie i w sumie takie calkiem lanserskie, nie? :)

Gość ale najwspanialsze jest to
a ciekawe co ty powinnas soba reprezentowac,zeby taki facet zwrócił na ciebie uwage? bo ta pustka w obrebie czaszki nie wystarczy:P

Skoro tak zależy Ci na dobrym samochodzie, kup sobie 🖐️ Zaraz, zapomniałam, że jesteś babą, która nie jest w stanie zarobić więcej niż minimalna krajowa :P

Zły tytuł topu, wychodzi bardziej na faceta marzeń:P:P:P:P

Gość xvr442tyr
wez chlopaka z hondą jakąś stunignowaną oni mają niskie poczucie własnej wartosci

jestescie bezwzglednie glupie!!! ile razy ide do platinum czy opery to auto zostaje 3 ulice dalej, zeby takie glupie idiotki wiedzialy ze przyszedlem pieszo... jesli zostanie dla mnie ma niespodzianke... jesli nie, cale szczescie ze spierdolila... :D

Gość karolajna87
zberznik tego twojego Trabanta powinienes stawiac nawet 5 ulic dalej :p

Gość dżentelmen bez lady
zbereznik kolejny forumowy mitoman a pewnie kobieta :o

jezdze w adrenaline motosport warsaw, jak bedziecie wiedziec co to w ogole jest i mama wypusci was w nocy na miasto moze zmienicie zdanie... ale mi to i tak zwisa, chcialem wam przekazac, ze szanujacy sie facet leje na laski ktore gapia sie na jego auto!!!!!

Gość zakochana w T. ....
moj ex byl streetracerem . taki niby fajny co? ale leciał na CKMowe dziwki. rzuciłam dziada :) teraz mam normalnego faceta bez sportowej furki ale za to z włosem na klacie :D

Gość rozwódkaaa
a ja myślę, że powinnyście z całą stanowczością powinnyście omawiać się wyłączniez właścicielami aston martin. I z żadnym innym !!!

>zakochana w T. .... >moj ex byl streetracerem . taki niby fajny co? ale leciał na CKMowe >dzi**i. a ja jestem nocnym terrorysta i nie lece na CKMowe laski... :o

Gość wszystkie baby są wredne
i głupie Szmelc wagen to jest lanserskie dopiero auto.... jak ktoś jest cienki bolek to kupuje niby sportowe auto, by szpanować...np. golfa z inna budą.... VW to inna liga niż Porsche.....VW, Renault, Opel, to okregówka, a Porsche, Aston Martin no Ekstraklasa....i tyle

Gość dla mnie liczy sie to vczy
facet jest przystojny a nie czy ma fajne auto , z autem sie nie bzykam

Gość facet bez auta
to kutas i tyle

Gość do zbereznik
czyli jestes przyglupem, ktory naraza zycie innych w nielegalnych wyscigach. mam nadzieje ze skonczysz na slupie. przez takich gnoi bez wyobrazni gina niewinni ludzie

Gość karolajna87
dobrze powiedziane! tacy niech koncza w piachu

narazam jedynie swoje zycie i innego zawodnika, nikogo wiecej tam nie ma... naprawde nikogo... :o a jak zgine to bede cie straszyl, wiec uwazaj co komu mowisz nawet w zlosci... :P

Gość Lollaaa
ja proponuję otworzyć portal randkowy gdzie zamiast facjat potencjalnych partnerów będą ich auta:)) a kto wie..może jest takie zboczenie i są jakieś panie, które zamiast męskiego członka wolą poczuć rurę wydechową:D

Gość taka jedna młoda
Porshe jest zwykle chyba tańsze od Aston Martina. Bardzo drogi jest Bentley. Podoba mi się Lexus LS 2010 rocznik. Myslę czy by nie kupić Astona i jakieś terenowe Infiniti. Jestem kobietą i mnie męskie auta nie interesują. Interesują mnie tylko moje własne ;) Cudzymi się nie podniecam. Jakieś to mi się upokarzające wydaje interesować się cudzymi. Co kobiecie po aucie kochanka to ja nie wiem :/

Gość taka jedna młoda
A z tym piachem to przesada. Nie powinno się tak komuś życzyć nawet w żartach czy obcemu.

Gość Yettinka
mi sie od zawsze ten VW podobał ale przyznam szczerze, ze takie męski to on do konca nie jest :)

A mnie tam zwisa czy ma auto czy nie. Jak dla mnie moze mieć nawet malucha. A tak w ogóle dziewczyny, to co wy tu z jakimś Astonem Martinem wyjeżdżacie czy z porsche? Kurfa co za czasy. Może faceci powinni na drugie imię otrzymywać markę samochodu który posiada??

Gość entila
zgadzam się z powyższą wypowiedzią Yettinki , wszystkie moje kumpele za nim szaleją (no i ja też)