Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość Smutny Koralik
matacz.......... oskarżałeś mnie o to, że bez szczególnych dowodów opodejrzewam męża o zdradę a sam snujesz spiskowe teorie. Nie bądź śmieszny. Wiem jak jest i nie będe tu opisywać gdzie mój mąż teraz pracuje lub nie i czym na codzień się zajmuje. Zaufaj mi, że wiem ile mąż ma komórek i Twoje podjudzanie mnie jest conajmniej śmieszne.

Gość matacz ,,,...
obiciem mordy - kolejnyu arnold sie znalazł , rozumiem ze tobie by morde obito :) co za cwel sie znalazł :)

Gość matacz ,,,...
ciesze sie smutna - ze masz takie zdanie i wierzysz w to co wierzysz - tak trzymać , do nastepnego razu - tyle ze on teraz bedzie sprytniejszy !

Gość Smutny Koralik
do "matacz to" Mądre słowa, dziękuję za prawdziwie męski punkt widzenia.

Gość matacz ,,,...
zas ona wcale odpuscic nie musi .

Gość matacz ,,,...
ta meskie słowa - jak baba to pisała , a ty łykasz wszystko niczym pelikan zabę

Gość matacz to
Gdyby koleś do mnie skoczył na pewno nie stałbym z założonymi rekami:) Nie jestem za laniem się bo to niczego nie zmienia ale tez nie będę stal jak osioł i dawał się lać,ale rozumiem,że ty właśnie tak byś zrobił. No ale cóż. Latka swoje masz,kondycja nie ta:) Pewnie i tak byś nie dał rady więc po co prawda;) Zastanawiam się tylko dlaczego masz taki ubaw w wywoływaniu u dziewczyny która ma rację w swoich pretensjach nowych podejrzeń.

Gość matacz to
baba? Po prostu miałem identycznego ojca palanta jak ty. Identycznego. Dość się nasłuchałem jak moja matka się napłakała,a zapewniam cię,że nigdy nie zrobiła mu sceny zazdrości. Tylko,że takie typy jak ty mają ubaw w poniżaniu kobiet. On na szczęście już zdechł,ty też byś już mógł:o

Gość matacz ,,,...
matacz to Gdyby koleś do mnie skoczył na pewno nie stałbym z założonymi rekami Nie jestem za laniem się bo to niczego nie zmienia ale tez nie będę stal jak osioł i dawał się lać,ale rozumiem,że ty właśnie tak byś zrobił. No ale cóż. Latka swoje masz,kondycja nie ta Pewnie i tak byś nie dał rady więc po co prawda Zastanawiam się tylko dlaczego masz taki ubaw w wywoływaniu u dziewczyny która ma rację w swoich pretensjach nowych podejrzeń. ---------------------------------- przestan kobieto bredzic , to ty tu pisałas o obijaniu mordy, a nie ja , konflikty siłowe mnie nie ineresują od lat szkoły podstawowej !! Dlaczego wiec jakis hipotetyczny koles mial by do ciebie skakac jak to ty pisałeas/es ze bys komus morde obił kto by pisał do hipotetycznej twej kobiety .Msz taką ?:)

Gość matacz to
:)

Gość Smutny Koralik
matacz............. bo w tobie nie ma testosteronu i pewnie lac się nie umiesz.... i taki to z ciebie facio ciamajda

Gość matacz to
Koraliku Po co się z nim przekrzykujesz? Facet się dowartościowuje:) Nie ma skoro potrzebuje:p

Gość no i dobrze!!!!!!!!!!
Koraliku, wcześniej mąż z inną pisał, czemu przestał?

Gość matacz ,,,...
no pewnie ! :) ulzyj sobie jeszcze ....

Gość olka24
skoro z inna wczesniej pisal , to on bedzie to nadal robil , tylko bardziej ostroznie;-)

Gość matacz to
a przepraszam w czym mam sobie ulżyć? To ty tutaj starasz się przekonać kobiety,że coś takiego nic nie znaczy a sam zdradzasz więc o czym w ogóle się wypowiadasz? Bawisz mnie:)

Gość matacz ,,,...
ale co ma do tematu to ze ja zdradzam ? nic ! wiec po co o tym wspominasz ? Napisalem tylko , ze to ze dzije sie to co autorka opisała moze byc nic nie znaczacym pisaniem sobie dwojga ludzi , rozumiem ze stronie to moze przeszkadzać . Ale to sie załatwia miedzy stronami , a nie z kobietą obcą .

Gość matacz to
próbowała,facet taki tępak jak ty to załatwiła inaczej i dobrze zrobiła. Trzymaj się autorko i nie daj się:) Pozdrawiam

Gość matacz ,,,...
próbowała ? zaraz jak dobrze czytam temat (chyba ze mi cos umkneło ) to przeczytała sms-y czy po tym jak mu o tym powiedziała dalej owe jego pisanie miało miejsce juz nic nie wiadomo , moze zaprzestał owego pisania - wiec ?

Gość Smutny Koralik
Dla jasności. Kiedyś ona pisała do niego i kazałam mu zerwac kontakt. Zrobił to. Jednak teraz znów odnowili kontakt ( kto pierwszy to nie wiem) i znów podjęłam z nim rozmowę ale nic z niej nie wynikło bo stwierdził, że przekręcam fakty i źle interpretuję te smsy, więc postanowiłam w końcu pójść do tej laski. Nie zmienia to faktu, że z mężem też sobie porozmawiam ale na razie sie do mnie nie odzywa. Czekam na jego pierwszy ruch.

Gość olka24
czyli widocznie cos ich do siebie ciagnie;-) mialam podobnie , z pewnym dobrym znajomym nie mielismy kontaktu przez jakis czas , potem on go odnowil .. trwa to do dziś

Gość matacz ,,,...
a co zrobisz jak pierwszego ruchu z jego strony nie bedzie ?

Gość Smutny Koralik
Jeśli nie będzie pierwszego ruchu to ja podejmę dyskusję. Na razie daję mu czas na zastanowienie się nad sytuacją. Wiedomo, że w nieskończoność czekac nie będę. Być może pęknę i dziś sama się odezwę, nie wiem. Na razie czekam.

Gość matacz ,,,...
i czy jak ja na naszej klasie zwracam sie do kolezanek z szkoły "hej slicznotki" a one do mnie podobnie ... czy jak dostaje sms-a (bo rzadko zagladam na tą strone ) iformujacego mnie o spotkaniu klasowym ktory brzmi " przystojniaku milusi informuje cie o spotkaniu dnia tego i tego " to też jest cos złego ?

Gość Smutny Koralik
matacz.... jak kto uważa

Gość Smutny Koralik
matacz..... to co innego. Czy pisałeś do koleżanki że jest najpiękniesza? Czy koleżanka pisała że tęskni za tobą, że cię całuje?

Gość matacz ,,,...
zdazało sie , np. kiedy mnie nie było na spotkaniu , bo zajety byłem , pisano do mnie ze tesknia za mną

Gość matacz ,,,...
a całuja to mnie wszystkie piszace do mnie sms-y kazdy sms sie tak konczy ...całuski !

Gość Smutny Koralik
knią a nie tęskni! tu chodzi o dzwie osby płci przeciwnej a nie o grupkę znajomych!

Gość matacz ,,,...
tak komentujac zdjecia z spotkania pisałem do jednej (miłosci mojej szkolej ) ze jest najpiekniejsza !