Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość oryginalnie to po polsku
Kikidee, ale mi się podobasz. Takim tępym knurom zawsze trzeba obić pysk na koniec, bo wersalem ich traktujac, nie zrozumie bydle nic. Kikidee, dla Ciebie 😘

Gość matacz czy możemy pogadać?
dziękuję bardzo! Ja wysłałam kolejnego do ciebie, gdyż mam więcej pytań. Mam nadzieję na dłuższą rozmowę, a uważam że nie nadaje się na kafe, a moze się nadaje, ale nie lubie publicznie rozmawiać na osobiste tematy :) pozdrawiam!

Gość kikidee
matacz mama ma racje ale dziwne żę cie obrażała mówiąc że się głupi urodziłeś a na dodatek dupek-erotoman.trzeba cie bylo wykastrować za mlodu taki prezent dla spoleczeństwa

Gość Smutny Koralik
no mąż ma tajemnice w telefonie które odkryłam - proste Zmykam. Może jutro będe miała nowe wieści. Miłego dnia mimo wszystko!

Gość kikidee
oryginalnie i po polsku to ci moge wjebać bo czasami do takich bucow nic innego nie dotrze.sio stąd cholera załóż fanclub tych co lubią być zdradzani i mnie nie wkurwiaj bo znajde cie i zniszcze hehe powoli trace cierplowość,zaraz eksploduje ; )

Gość kikidee
eee sory zapomniałam paru słów im wjebać a nie tobie sory jak sie rozpędze to pisze i nie patrze

Gość kikidee to ty chyba lubisz jak
strasznie sie spinasz mala hahah smieszna jestes

Pa, Smutny koraliku, trzym się. A za co Kikidee ty mnie...?

Gość kikidee
ale dla tych co myślą poprawnie dodam tyle że kończy się( naprawde to cudowne)era mężczyzn a zaczyna nasza silnych babek i dopiero wtedy damy im popalić i zobaczą jaj to jest gdy będą traktowani tak jek my przez nich.to my mamy jaja aż mi szkda tych macho

Gość kikidee
oryginalnie po polsku sory raz jeszcze bo nie doczytałam do końca a byłam nakręcona w ramach przeprosin jak cie jakiś zdradzi to jemu też wjebie

Kikidee :D i jeszcze raz😘 A ten omłot

Gość kikidee
nie spinam sie jestem wojującą feministką i zawsze będe stać po stronie kobiet taka solidarność jajników a zabawna rzeczywiśćie jestem bo wszyscy mi to mówią i nie bierzcie wszystkiego na serio bo ja czasami jaja se robie

Gość matacz ,,,...
jezeli jestes taka mocna i pewna to mam propozycje , spotkajmy sie przy wejsciu głównym Silezia center katowice dzien do ustalenia - podjmiesz wezwanie ? nie sadze bo tylko mona w gebie jestes i tyle

Oj, pobiegło zanom skonczyłam. A ten omłot buraczany matacz vel karoolek produkował się na kochankach.

Gość matacz ,,,...
tak też myslałem z tymi jajami

dzieki, ze mi poprawiliscie humor :D 🖐️

nie sadze bo tylko mona w gebie jestes i tyle a kretyn jest szarmancki i mily dla kobiet :-) ja pierd. karolek przechodzisz samego siebie dzis

zawsze szczery - ja pierdole, zazdrosc Cie zzera?? ;)

Gość koraliku....
sasiadka 10 lat mlodsza ode mnie,byla sama od czasu gdy jej facet odkryl,ze obsluguje regularnie 3jego wspollokatorow gdy on idzie na popoludniowa zmiane do pracy... powiedz mi kochana jaki telefon ma twoj maz,bo jesli nokie,to mozna wydlubac w opcjach wiele ciekawych rzeczy nawet z wykasowanych rozmow i smsow,wlasnie dzis mi to kolezanka pokazala... ciagle sie zastanawiam czy zemsta ma sens...?lepiej chyba bedzie powiedziec mu zeby sobie odwiedzil brata,siostre i kogokolwiek...ale nie u mnie,niech sie tula po ludziach jak bezdomny pies.

Omłot ,jak często sam zaznacza swoją moralność ma, to i pewnie odpowiednią etykietę wobec kobiet stosuje. Czyli jak na omłota prosto z PGR-u.

Gość kikidee
kochany mataczu bardzo chętnie ale jest problem.jestem w 9 miesiącu ciąży i lekarz zabronił mi podróżować to troche za daleko jak chcesz to przyjedz do koszalina czekam.tego jeszcze nie grali.wyszło szydło z worka.nie dość że zdrajca to jeszcze damski bokser i ciężarną by pobił.okularników i inwalidów też pewnie byś napierdalał,weź sie schowaj jesteś żałosny.biciem kobiety chcesz pokazać jaki z ciebie maczo.mimo że w ciąży jestem w życiowej formie i tak ci dojebie za wszystkie kobiety że sie osrasz i ci kutas odpadnie

Gość matacz ,,,...
pobił ? ciezarna ? masz problemy z rozumieniem tekstu pisanego , jednak ze jestes w ciazy dam sobie spokój , rzyczac wszystkiego dobrego i dzidziusa zdrowego .

Gość kikidee
tak sie składa że mi się mleko zbiera dostaniesz z suta i po tobie draniu

jaka sobie wymowke znalazla hahahha

Gość matacz ,,,...
uwazaj ! bym nie rzucił na twe dziecko klątwy ! :)

Gość kikidee
dzidziuś moja kochana córa będzie zajebista jak mama a i tobie bym życzyła takiej mamy to i podejście do kobiet miałyś inne i byś był czadowym dzentelmenem pewnie myślisz że jestem jebnięta ale mój facio modli się by mała była taka jak ja i cieszy się że jestem jaka jestem a przedemną miał tysiące normalnych a pokochał dopiero taką wariatke i nigdy nie zmienie zdania w niektórych kwestiach i dalej będe komenować i rurażać zajebiste opinie

Gość kikidee
to przez te chormony wszyscy mówią że jestem okropna w ciąży

Gość matacz ,,,...
zwykła zgrywuska i tyle , kazdy ma swój swiat

Gość hormony kobieto a nie
chormony