Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość Kasia Kaskaa
Jeszcze raz sie przypominam : Czy moj partner Gurdish wyjedzie do Kanady ? Kasia 820404. A jesli nie dasz rady odpowiedziec na te pytania to postaw karty poprostu na nasz zwiazek i przyszlosc . Pozdrawiam :-)

Gość KAPŁANKA BARBARA
anikaaaaa Nie złośc się. Karty Tarota nie lubią złości. Kiedy prosisz o wróżbę mniej trochę pokory i otwartości na to co pokazują. Skup się. Masz wszystko czego potrzebujesz. V kielichów symbolizuje dostatek, gotówkę, rodzinę, miłość. Bardziej miłośc rodzicielską. Czy jestes brunetką ? Karty pokazują dostatek i dziewczynę z ciemnymi włosami ktora sobie dobrze radzi w pracy i w fiansach czy tez szkole. Tam gdzie licza się dobre wynikki. Pomyślność. Rada: Uważaj. Kazdemu przyda się czasem zdrowy rozsądek. Nie podejmuj ryzykownych przedsiewzięć, lub unikaj fuszeki w pracy bo może to być zauważone przez szefa, nauczyciela.

Gość KAPŁANKA BARBARA
Kasia Kaskaa Pozytywne myślenie na teraz. Nie masz obecnie powodów do rozterki. IX monet dobrze wróży. Przyszłość pokazuje Magik- oznacza uzdrowienie, odnalezienie sensu, daje nadziej. To może być nowe życie. Siła i wiara we własne możliwości. Pozytywnie. Rada: Czy ten mężczyzna to brunet ? Jeśli tak trzymaj się go, bo on gwarantuje dostatek i pomyślność w życiu. Król Monet. Dobry partner. Dobry wybór. Ułożenie pomyślne spraw.

Nieśmiało się przypomnę... Ja też poproszę o wróżbę :) czy dostanę tą pracę, o którą się ubiegam i wyjadę za granicę? Katarzyna 06.03.1980

Gość orchideaaaa
W sumie to chyba powinnam dodać że bardzo liczę na zaproszenie od pewnego pana. Tylko nie wiem czy tak się stanie. W razie czego - Artur 20.11.1973

Gość Kasia Kaskaa
Dziekuje za wrozbe i jeszcze raz pozdrawiam :-) Tak ten mezczyzna to brunet.

Gość sia90
Czy mogę i ja? :D Elżbieta, 8.07.1990 r., jak potoczy się moje życie uczuciowe? :P

Gość Jeśli chcesz dorobic to
ja polecam gre puzzle Musisz ułozyc puzzle szybciej od przeciwnika i za to dostajesz kase mozna wygrac za dzien nawet 100 zł http://puzz.pl/?p=pfqvQ0OTVpZW wygrałam w jeden dzien 40 zł :):) rejestracja 2 zł przez sms

Gość wingrofka
Iwona 27.03.65 Czy spotkam jeszcze miłość? Kiedy stworzę udany związek? Czy ktoś mnie pokocha?

Gość jaroslawieec
Jarek 20.07.82 Czy mam szanse na znalezienie kobiety swojego życia? Kiedy znajęde pracę dobrą?

Gość ghjfj887654
pominęłś mnie jestem na 1 stronie:(daria

Gość KAPŁANKA BARBARA
Stawiam 3 karty. pierwsza pokazuje stan obecny, druga najbliższą przyszłoś i trzecia to ostrzeżenie rada

Gość Alicja z Krainy Czarów5656456
alicja 21.06.1993 co mnie czeka w sferze uczuc, widzisz jakas poprawe w zyciu? Przypominam sie

Gość Agulaagula
Agnieszka 16.07.1992 co sie u mnie wydarzy?

Gość -----........------......-----
Kiedy pojawi się odpowiedni mężczyzna,jesli w ogóle?Kinga 7.11.1982

Gość ***Justa****
Kiedy widzisz u mnie pracę? Justyna,ur.27.08.1980r. Przypominam się;)

Gość limetka limonkowa
Jak potoczy się moje życie rodzinne, małżeńskie? Czy będę szczęsliwa w tym związku?? Czy w najbliższym czasie znajdę pracę, jaką?? Z góry dziękuję i pozdrawiam Kamila 01.05.1984

Gość Młoda nieszczęśliwa
Witam Kasia 04.06.1988 Czy Mrcin mi się oświadczy w przysżłym roku? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?, w jakim miesiącu

Gość KAPŁANKA BARBARA
jaroslawieec Mo drogi. IX buław. to niepomyślne wiadomości. Coś co teraz się dzieje. Być może z kimś się rozstałeś. Z kimś Ci nie wyszło. Może własnie straciłeś pracę. Karta Siła. Symbolizuje siłę do podnoszenia się powoli z upadku. Ogrom niepowodzeń który CIę dręczy będziesz dzielnie znosił. Nie ma tu odpowiedzi kiedy.... ale po okresie niepowodzeń zacznie Ci się układać. Postawiałam 4 karte na siłe i wychodzi VIII kielichów i widze tu rodzine szczesliwą. Dobra wróżba. Musisz być cieprpilwy. Nic od razu. To pokazuje Ci siła. Powoli powoli do góry. Rada: Uwaga na kobiete. Od strony damskiej może spotkać Cię niemiłe uczucie, uraza.

Gość orchideaaaa
Zostałam pominięta :( Jeszcze raz ładnie proszę.

Gość Agulaagula
Agnieszka 16.07.1992

Gość kobietka na rozstaju
Również proszę :)

Gość KAPŁANKA BARBARA
wingrofka Iwona 27.03.65 Karty pokazują mi teraz ze jestes z kims z kim tworzysz rodzinę. Czy to prawda ? W przyszłości widzę wpływ GŁUPCA czyli być może romans, ślepe dążenie do jakiegoś celu bez zastanowienia. Jakiś upór. Bedziesz o czymś przeświadczona ale nie bedziesz wiedział wszystkiego o tej osobie o tym co Cię trapi. Uważaj moja droga postawiłam 4 karte na Głupca ktora jest Królowa Mieczy. Nie zwiastuje to dobrego zakończenia tego w co brniesz. Samotność. Nie wyczytuje tu nic innego. Rada: V monet odnosi sie do majatku i pieniedzy. oznacza zyski. Wychodzi na to ze jesli karty sie nie myla to w pracy ci sie poszczesci, natomiast w uczuciach jakies zawirowania.

Gość jaroslawieec
Gratuluję trafności, tak straciłem pracę, a już miałem nadzieję, że zahaczę się na dłużej. No cóż........ muszę jeszcze poczekać na poprawę mojego żywota!

Gość KAPŁANKA BARBARA
prosze zadawac pytanie i imie oraz date urodzenia. nie wpisywac sie po kilka razy. wroze tylko tym ktorzy maja pytanie konkretne.

Gość kasiulka25___
KAPŁANKA BARBARA a moje pytanko :(