Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość wiem co piję
Kiedy znajdę prace i kiedy wyjde za mąż? Martyna 10.10.89 proszę o odpowiedz Kapłanko

Gość kasiulka25___
kasia 12.12.1984 odnośnie mojego życia uczuciowe .Czy być możej jest lub się pojawi ktoś w moim życiu i jaki będzie :)

Gość wingrofka
KAPŁANKA BARBARA wingrofka Iwona 27.03.65 Karty pokazują mi teraz ze jestes z kims z kim tworzysz rodzinę. Czy to prawda ? W przyszłości widzę wpływ GŁUPCA czyli być może romans, ślepe dążenie do jakiegoś celu bez zastanowienia. Jakiś upór. Bedziesz o czymś przeświadczona ale nie bedziesz wiedział wszystkiego o tej osobie o tym co Cię trapi. Uważaj moja droga postawiłam 4 karte na Głupca ktora jest Królowa Mieczy. Nie zwiastuje to dobrego zakończenia tego w co brniesz. Samotność. Nie wyczytuje tu nic innego. Rada: V monet odnosi sie do majatku i pieniedzy. oznacza zyski . Wychodzi na to ze jesli karty sie nie myla to w pracy ci sie poszczesci, natomiast w uczuciach jakies zawirowania. Niestety to co napisałaś to już było. Rzeczywiście byłam, powtarzam BYŁAM w takim układzie. Piszesz, że z kimś tworzę rodzinę? Nie jestem samotna i stąd moje pytanie. A może spojrzysz jeszcze raz w karty?

mialam konkreten pytanie czy bede miała drugie dziecko jak sie potoczy moje zycie zawodowe i uczuciowe magda 01 05 1975

Gość orchideaaaa
Postaram się w takim razie sprecyzować: czy najbliższego sylwestra spędzę z Arturem? Czy mnie zaprosi? Ania 10.10.1983

Gość Heh..
Czy ulozy mi sie w zyciu uczuciowym? Agnieszka 16.07.1992

Gość jerzyczeek
Jerzy 7.08.1952 Czy mam szansę u Iwony 45? Czy ona mnie kocha? Czy będziemy razem?

Gość KAPŁANKA BARBARA
limetka limonkowa Moja droga. Paź kielichów. Ozanacz to ze jestes szczesliwa w zwiazku. Masz młodzieńca ktory w rodzinie przyniesi zaufanie. Nie masz na co narzekać. W przyszłości pokazały się miecze liczba Vi co oznacza wędrówkę jakieś zboczenie z obranej trasy. Postawiłam karte 4 i znów X mieczy. Co to znaczy... no nic dobrego. Krzywda przyjaciela, kogoś oddanego być może męża. Czy ty chcesz mu o czyms powiedziec ? Czy cos zawiniłaś ? Okłamałaś ? postawiałam 5 karte. Słońce. Oznacza radość , czystość mysli i zmiane na dobre. Zadowolenie. Widocznie oczyścisz się. Bedziesz miec rozgrzeszenie. Rada: Podarek, lub prezent. Byc może chodzi tu o jakies dowody ktore ktos przedstawi. dowody zawinienia. Na to uwazaj. moze ktos sie wygada przed twoim mezem, przyjacielem i ty odkryjesz swoja tajemnice.

Gość Basiula 23
czy wyrwe sie z obecnego mojego zwiazku? czy znajde sobie stancje z kims znajomym czy obcymi ludzmi? (od Nowego Roku musze miec nowe lokum) Barbara 11.11.1987 dziekuje slicznie z gory:)

Gość lsaklsljs
czy on mnie zdradza lub zdradzil? Nikoletta 19.12.1991 on Artur 11.09.1992

Gość KAPŁANKA BARBARA
jerzyczeek Moj drogi. Kary ładnie pokazały. 4 karty postawiłam. Obecnie jestes zakochany zaskoczony czymś lub kimś. II buław symbolizuje jakiś nagły przypływ pomysłów i myśli. Jestes chyba w tej kobiecie bardzo zakochany lub po prostu sie zauroczyłeś. Król Mieczy symbolizuje ustabilizowanego mężczyzne , godnego, majetnego, stałego. Na to położyłam 4 karte a jest nią Królowa Buław. Spokojna, dostojna, niezależna, godna, stonowana Pani. Rada Rydwan symbolizuje wygrana sprawe załatwiona szybko i sprawnie. Może sie oświadczysz właśnie ???? Dynamiczne posuniecie do przodu.

Gość Heh.
Ale fer jestes. Nie ma co

Gość Kwiatuszeczek Kolorowy :)
Proszę o postawienie kart. To bardzo ważne Kasia 04.06.1988 Co widzisz dla mojego związku z Marcinem? Mieliśmy mały falstart kilka lat temu, dopiero po kilku latach spróbowaliśmy kolejny raz. Nie wiem czy on bierze nasze wspólne plany na poważnie i czy nie składa obietnic nez pokrycia.

Gość KAPŁANKA BARBARA
onk3 VII monet. dobra passa zawodowa, stabilnosc. Korzystanie z życia i powodzenie w fianansach. Teraz warto szukac nowej przcy i realizowac pomysły zawodowe. Walet Kielichów. Przynosi uspokojenie. Powinno sie ładnie poukładać to co sobie zaplanujesz Rada. Bądz optymistką. Słońce daje dużo radości i zadowolenia. Bedzie dobrze. Jeśli sobie zaplanujesz dziecko powinnaś próbować.

Gość ***Justa****
:(

Gość wiem co piję
dlaczego nie wróżysz po kolei? ja tez chcę:(

Gość wiem co piję
jeszcze raz się przypomnę: Martyna 10.10.89 kiedy znajdę pracę? i kiedy będzie ślub z moim chłopakiem?

Gość Agulaagula
Bo to dupa a nie wrozka!

Gość komarro
do domu jędzo!

Gość kasia 19870203
poprosze i ja - katarzyna 1987 02 03

Gość hoka
kiedy wyjdę za mąż? kiedy wyprowadze się z domu? Agata 11.09.1983

Gość KAPŁANKA BARBARA
NIe odpowiadam kiedy... patrze i widze co jest traz i co przyniesie niedlugo przyszlosc....prosze zadawac pytania przemyslane

Gość KAPŁANKA BARBARA
prosze nie zaśmiecac moich mysli, jesli nie jestescie zainteresowani wrozba to prosze opuscic forum. Karty Tarota potrzebuja skupienia nie wysmiewania się

Gość hoka
jak potoczy się mój związek? Agata 11.09.1983

Gość Agulaagula
Na stos z wiedzma! Niech spada klamczucha!

Gość MatyldaS
olimpia 02.12.1982 czy bede jeszcze szczęsliwa?? z góry dziękuję

Gość lekooomankaa
ominelaś mnie :( Magdalena 1988 maj 06 pytałam na początku o to czy znajdę pracę i gdzie?

Gość na rozdrożu jestem strasznym
Bardzo proszę o odpowiedź czy on, Michał traktuje nasz związek poważnie? Czy umieszcza mnie w planach na przyszłość? Aleksandra 08.12.1981. Z góry dziękuję.

Gość candessia
czy w najbliższej przyszłości zajdę w ciążę? Justyna 04.06.1987

Gość Agulaagula
Innym juz 3 raz wrozysz a mi ani razu! To jest sprawiedliwe?