Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość KAPŁANKA BARBARA
Kwiatuszeczek Kolorowy Faktycznie masz teraz trudny okres. Coś się nie układa po twojej myśłi. Jesli chodzi o zwiazek to raczej nie utrzyma się... Królowa Mieczy. Przestrzegam cię przed stratą. Możesz odmienić swój los. Musisz coś zmienić w swoim życiu. To wróży Śmierć. zmiana może dotyczyć szkoły, przyjaciół, domu, zainteresowań.

Gość katharsiis...
Proszę o wróżbę: Katarzyna 11.10.1989 Moje pytanie to czy warto trwać w obecnym związku?

Gość KAPŁANKA BARBARA
poproszeeeee i ja Bedziecie sie starali. Dużo siły i wytrwałości włożysz w to. Królowa Kielichów symbolizuje kobiecą nieuczciwość. Wpływy z zewnątrz. CHoć to może być twoja ocena, gdy np. nie doceniasz męża. Będą burze w życiu, nalezy je przetrwać a pojawi się karta słońce. Czyli powinno to dać ci pozytywna odpowiedż.

Gość wiem co piję
ja bym chciała jeszcze się dowiedzieć czy związek w którym aktualnie jestem ma szanse przetrwać i rozwinąć się w coś poważniejszego? mam duży dylemat Martyna 10.10.89

Gość poproszeeeee i ja
przepraszam ze jeszcze raz pytam ewa16/04/87 bartosz10/12/84 czy widzisz polepszenie sytuacji finansowej jeżeli tak to kiedy i kiedy będzie stabilizacja finansowa?

Gość KAPŁANKA BARBARA
katharsiis.. Z katr wychodzi że obecnie masz z Nim jakies kopoty. Coś jak kłopoty fianansowe, małe rozczarowania. W przyszłości możesz ulegąć złym demonom. Dioabeł mówi o złych wpływach. Możesz go zranić. To może być przelotny kłopot bo widzę że po tym okresie pojawia się karta słońce. Co może też symbolizować że dasz sobie z nim spokój i odnajdziesz radość życia w czymś innym....

KAPŁANKO BARBARO PROSZE NIE POMIJAJ MNIE CZY W MOIM MAŁŻEŃSTWIE SIE UŁOŻY CZY SIĘ ROZSTANIEMY???????????

Gość pytanie1
3,3,77 aneta kiedy sprzedamy mieszkanie i czy będzie to korzystne ?

Gość KAPŁANKA BARBARA
jakiś tam pseudonim - Dobra Ktoś się kręci w okół ciebie. Paź monet. młodzieniec. hmm.... wiesz coś o tym ? I kielich symbolizuje pomysle dla ciebie zkonczenie jakichs spraw urzedowych. to moze byc rowniez sugestia do zawarcia np. ślubu cywilnego. Wygląda na to że nie bedziesz taka samotna... Uwązaj tylko na wpływy innych na ciebie. Nie daj się zwodzić. Bądż rozwązniejsza.

Gość znudzona zyciem
Czy mamy sznse na związek?co z tego wyjdzie? Joanna 25.12.1985 Tomasz 15.10.1983

Gość KAPŁANKA BARBARA
czarnulla12 Hm..dziwny układ kart. Obecnie leczysz ten związek. Magik mówi o tym że próbujesz uleczyć go. Niestety przyszłość nie będzie różowa. X mieczy symbolizuje krzywdę kogoś bliskiego. Będą małe problemy. Odnajdzies zsię jednak. Coś cię pochłonie co sprawi ci że skupisz sie na czyms innym. Studia, praca ? Cos co sprawi ci radość. Królowa mieczy pokazuje kobiete samotną. Nie chce mówić tego ale może dojśc do rozpadu. Postawiłam kolejne kart. Wynika z nich że nic nie stracisz. Zyskasz dużo. CCzyli to rozstanie nie bedzie mialo negatywnego wpływu na Ciebie. Poradzisz sobie fianansowo.

Gość KAPŁANKA BARBARA
pytanie1 oj... I mieczy pokazuje strate. III mieczy pokazuje zmienność koniety meżczyzny. Może dojśc np do sytuacji gdy kupujący się rozmyśłi.

Gość KAPŁANKA BARBARA
Prosze wpisywac pytania. o co mamy zapytac tarota.

Gość BETIMIMI
beata 1977.10.19 czy moje małzenstwo sie rozpadnie ??

Gość dorotkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa
Dorota 7.6.87 kiedy poznam milosc i w jakich okolicznosciach, bardzo prosze

Gość KAPŁANKA BARBARA
BETIMIMI wróżyłam ci już. interes i związek.

Gość pytanie1
a czy widać kiedy uda się wogole sprzedać??? Może lepiej wynająć???

Gość BETIMIMI
ale zwiazek z innym ktorego kocham a małzenstwo moje to ostatnio porazka

Gość olaoka
ja 20.11.81 on 06.09.82 czy bedzie moim mezem ??????? pozdrawiam

Gość KAPŁANKA BARBARA
dorotkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa karty mówią że obecnie jesteś w jakimś związku. Karta Żakochani. Lub odnalazłaś się po rozstaniu. Niestety nie ryzykuj teraz związku. Ktoś sprawi że bedzie miec na Ciebie zły wpływ. Odczekaj nie angażuj się. Skup się na najbliższej rodzinie. Nic pochopnie.

Gość szarusia..
Anna, 16.02.1986. Dawid czy PAweł. Który jest mi pisany?

JESTEM FACETEM KAPŁANKO BARBARO I BARDZO CIĘ PROSZĘ O RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY UŁOŻY SIE W MOIM ZWIAZKU???? ŁUKASZ 26.05,89

Gość dorotkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa
niestety nie jestem w zwiazku ani nie bylam:( czekam na tego jedynego... czyli mam rozumiec ze w najblizszym czasie nie mam na co liczyc?

Gość KAPŁANKA BARBARA
BETIMIMI ale zwiazek z innym ktorego kocham a małzenstwo moje to ostatnio porazka Nie możesz tak stawiac pytań tarotowi. Napisałam Ci że ten zwiazek miałby szanse. Natomiast małżeństwo ... jesli z niego zrezygnujesz to to i tak zrobisz. Postawie ci karty na twoja sytuacje w małżeństwie. Z mężem nie masz żle. Jest osobą majętną ?W przyszłości jesli od niego odejdziesz dużó stracisz. I mieczy. Choc w późniejszym czasie twoje finanse wrócą do normy zaczniesz zarabiać. Poczekaj z interesem. Za miesiac zapytaj czy juz minął zły okres. Rada: zbieraj dodatkowe srodki.