Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość Nikolettaaaa
Czy on jest ze mna szczery ? chodzi mi o zdrade i jak widzisz ten zwiazek?

Gość MatyldaS
Agulaagula-widocznie karty Cię nie wybrały ;)

Gość wiem co piję
no to poważne pytanie: czy moje życie się zmieni w najbliższej przyszłości czy będą nękać mnie te same problemy? Martyna 10.10.89

Gość Nikolettaaaa
moje dane 19.12.1991 Nikoletta i jego 11.09.1992 Arturr

Gość KAPŁANKA BARBARA
kasiulka25___ Moja droga obecnie IX kieliczów mówi mi ze nie powinnas narzekac, masz wsparcie rodziny, masz dobra sytuacje rodzinną. Pozytywne ciepło. Dobra systuacja zawodowa. Królowa mieczy. na ktora postawiłam Koło fortuny. Oznacz to ze jestes wdową, samotna kobietą. i teraz uważaj, ale sprawa zakończy się uśmiechem losu. Cesarzowa jako rada : jako kobieta dostojana, zadowolona, pani życia, matka i żona. Oznacza to ze powinnas dążyc do zwiazania sie z kimś. W sposób przemyslany i otwarty na ludzi. Powinno sie dobrze zakonczyc to o czym myslisz.

Gość Nikolettaaaa
Czy on jest ze mna szczery ? chodzi mi o zdrade i jak widzisz ten zwiazek? moje dane 19.12.1991 Nikoletta i jego 11.09.1992 Arturr

Gość kasia 19870203
Katarzyna 1987 02 03 Czy w najbliższym czasie zmienię pracę? Co czeka mój związek w niedalekiej przyszłości?

Gość ***Justa****
Czy w tym roku dostanę pracę?:) Justyna ,ur.27.08.1980r.

Gość MatyldaS
Bardzo proszę powróż mi i napisz co się stanie w najbliższej przyszłości..

Gość KAPŁANKA BARBARA
wiem co piję Masz teraz bardzo dobry okres. Stabilny i dostatni. II monet oznacza kłopoty fianansowe. na to postawiłam 4 karte X mieczy. Ktoś bliski bedzie miał ci za złe takie zachowanie. Jesli pozyczysz pieniadze to oddaj... Zawirowania w sferze finansowej. 5 karta postawiona i widze ze wyjdziesz z tego. i pomoże ci w tym mężczyzna, młodzieniec, ktoś z młodością i pomocną ręką. Rada: Można by rzecz uważaj w finansach bo VII monet pokazuje dobra passe ale dla rozważnych.

Gość kasiulka25___
KAPŁANKA BARBARA Dziękuje za wróżbe zgadza sie w 10000 % od 10m listopada jestem rozwódka.Sama wychowuje córcie :) i tak Wsparcie w rodzinie mam naprawde duże.A jeśli mogę o coś sie jeszcze spytać jest pewnien męszczyzna w moim życiu .Tylko Czy on coś do mnie czuje i czy w końcu będziemy razem :) Naprawdę dziękuje ślicznie :):)

Gość candessia
czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę? justyna 04.06.1987

Gość wiem co piję
Dzięki Kapłanko:) faktycznie mam problemy finansowe i rozważam pożyczke heh dzięki:)

Gość Alicja z Krainy Czarów5656456
alicja 21.06.1993 co mnie czeka w sferze uczuc, widzisz jakas poprawe w zyciu? proszę o wróżbe:( 3 raz sie przypominam .

Gość KAPŁANKA BARBARA
Nikolettaaaa Obecnie masz silną wolę żeby się udało to oczym myślisz. Gwiazda przyświeca cierpliwej pracy i uczciwości. Pytasz o zdrade. Nie widze tu zdrady i rozpadu uczuc też nie. Jestes pewna tej zdrady ? Czy aby coś ci się nie wydaje ? Moja droga RYDWAN da ci siłę do wygrania tej dyscypliny po twojej mysli. Szybko rozwiążesz ten kłopot. Postawiłam 4 karte. II buław. to bedzie pozytywne zaskoczenie. Nic złego. Rada: Bądz spokojna rozważna i dostojna. NIe daj się ponieść fantazji. Nie musisz podejrzewac swojego meżczyzne o zdrade, ale powinnas byc stanowcza. Jesli moglby to zrobic porozmawiaj z nim stanowczo.

Gość orchideaaaa
Dla mnie moje pytanie też jest ważne...więc ponownie proszę :) Bo już nie wiem jak z tą kolejnością jest

Gość stajenka stryjenka
juz pisałam a teraz mam nowe pytanie. sylwia 19041987 czy krzysztof 05.01.1985 da mi dziecko o ktorym marze?

Ania 24.01.1991 Jak będzie wyglądać dalej moje studiowanie? Czy w końcu będzie lepiej?

Gość kasia 19870203
Katarzyna 1987 02 03 Co czeka mój związek w najbliższej przyszłości? Czy w najbliższym czasie zmienię pracę?

Gość KAPŁANKA BARBARA
Alicja z Krainy Czarów5656456 postawiłam 4 karty. Obecnie masz dobry czas na zysk. Pytasz o uczucia. Hm... przyszłość pokazuje Świat czyli awans, pomyslne rozpatrzenie twojej prośby, być może to bedzie zwiazane z podrożą i poszukiwaniem swojego miejsca na ziemi. Jesli sie zdecydujesz ma V monet co da ci zyski finanasowe ale takze milosc. Jesli sobie cos teraz zaplanujesz przyniesie to korzysc jakiej oczekujesz. Ostżeżenie : Ta wycieczka, podróż, poszukiwanie miłości bo i tak należy to tłumaczyć da Ci szanse na korzyść.

Gość na rozdrożu jestem strasznym
Pozwolę sobie się przypomnieć, bo zostałam pominięta :( 15:43 [zgłoś do usunięcia] na rozdrożu jestem strasznym Bardzo proszę o odpowiedź czy on, Michał traktuje nasz związek poważnie? Czy umieszcza mnie w planach na przyszłość? Aleksandra 08.12.1981. Z góry dziękuję.

Gość KAPŁANKA BARBARA
Karty Tarota pokazuja płaszczyne zycia ktorej nie dostrzegamy... Prosze napisac czy wrozba daje wam odpowiedz ta wasze watpliwosci ?

Gość Basiula 23
A w jakiej kolejnosci wrozysz, wrozko? czemu pomijasz ludzi bo nie wiem

Gość Kwiatuszeczek Kolorowy :)
Nie omijaj mnie, bardzo proszę :( cały czas sprawdzam czy odpisałaś i nic :( naprawdę ważne to dla mnie Kasia 04.06.1988 Co widzisz dla mojego związku z Marcinem? Mieliśmy mały falstart kilka lat temu, dopiero po kilku latach spróbowaliśmy kolejny raz. Nie wiem czy on bierze nasze wspólne plany na poważnie i czy nie składa obietnic nez pokrycia.

Gość candessia
czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę? justyna 04.06.1987

Gość sia90
Ja również zostałam pominięta. Elżbieta, 8.07.1990 r. Czy szykują się zmiany w sferze uczuciowej?

Gość Alicja z Krainy Czarów5656456
troche nie zrozumialam twojej wypowiedzi, zyski, awans? Ja nie pracujee. Czyli jezeli zdecyduje dobrze w danej sprawie to mam szanse na milosc/ zyski finansowe? Bo piszesz glwonie wlasnie o finansach , a nie uczuciach.

Gość KAPŁANKA BARBARA
na rozdrożu jestem strasznym Kochana bierzesz teraz to co Ci los podrzuca. Jestes doceniana i masz dobry okres Koło fortuny symbolizuje wlasnie to wszystko. W najblizszej przyszłości widze jednak Królowę mieczy. Pani samotna, sroga i spokojnie czekajaca z mieczem. Moja droga jesli wiazesz z tym panem przyszłość to badz ostrożna. Paż buław oznacza samotność. Samoistność. Bedziesz matką i żoną. Spokojnie. Widze Cesarzowa ktora nałożona na Królową Miczy daje wynik iż bedziesz dążyć do rodziny i spełnisz się w tym. Na cesarzowa polożyłam VII kieliczów Nowy związek, nowy etap w miłośi da ci stabilizację i szczesliwe rodzicielstwo. Zastanów się nad Michałem. Czy naciskajac na niego nie doprowadzisz do rozstania ? Byc może wrocicie do siebie lub poznasz kogoś innego.

Gość KAPŁANKA BARBARA
Alicja z Krainy Czarów5656456 troche nie zrozumialam twojej wypowiedzi, zyski, awans? Ja nie pracujee. Czyli jezeli zdecyduje dobrze w danej sprawie to mam szanse na milosc/ zyski finansowe? Bo piszesz glwonie wlasnie o finansach , a nie uczuciach. ---------------------------------------------------------------------- Tak. Można to interperetowac jak miłość. zadajesz pytanie. Karty pokazuja twoja obecna sytuacje. Jesli wybierzesz sie na poszukiwania to odnajdziesz to czego pragniesz.

To ja powtórzę : Ania 24.01.1991 Jak będzie wyglądać dalej moje studiowanie? Czy w końcu będzie lepiej? Proszę o odpowiedź to dla mnie bardzo ważne :)