Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość stajenka stryjenka
sylwia 19041987 co mnie czeka z karolem czy bedzie slub i dziecko?

Gość frhujk34
a ja??????? też mnie opuściłaś:(

Gość KAPŁANKA BARBARA
Ela - jeszcze mi pleaseeeeeeee Ela coś teraz się rozpada w twoim życiu. Masz jakiś kryzys ? Coś się niedobrego dzieje w twoim życiu. W najbliższej przyszłości swoją siłę bedziesz czerpać z małżeństwa , związku lub potomstwa jeśli posiadasz. Zastanów się jak najbliżsi mogą cie wspierać bo to oni okaza ci pomoc i zainteresowanie. Rada: Uważaj na pomówienie i plotki. Nie mów wszystkiego komuś kogo dobrze nie znasz !

Gość stajenka stryjenka
droga kapłanko bardzo prosze, może karty pomogą mi się zdecydować, bo już nie potrafie się z tym wszystkim uporac. POMÓŻ PROSZE

co mnei czeka w pracy i w zyciu uczuciowym czy bede miała 2 dziecko magad 01 05 1975

Gość ghjfj887654
no tak teraz była moja kolej:(

Gość KAPŁANKA BARBARA
Będę o 14.10 proszę zaczekać powróżę wszystkim.

Gość stajenka stryjenka
W takim razie napisze jeszcze raz, wiem ze jestem upierdliwa ale mi bardzo zależy. Sylwia 19041987 czy ułoże sobie życie z karolem (slub dziecko) czy moze powinnam z krzysztofem. czy ktorys z nich spełni moje marzenie o posiadaniu swojej rodziny? bardzo prosze o porade.

Gość SDADA
ja byłam 3cia a mi nie powróżłas

Ja też poproszę o wróżbę :) czy dostanę tą pracę, o którą się ubiegam? Katarzyna 06.03.1980

Gość KAPŁANKA BARBARA
stajenka stryjenka Niestety nie możesz wiązać aż tak poważnych planów z tym mężczyzną VII mieczy mówi o przeszkodach z tym związanych. Karta Słóńce pokazuje jednak że poradzisz sobie w inny sposób. Zanjdzie się ktoś inny lub odłożysz te plany na póżniej. Rada: Ciesz się młodością i nie angażuj się teraz w żadne związki. Młodość.

Gość stajenka stryjenka
kapłanko no własnie znalazł się teraz ktoś inny.czy z nim bedzie to cos powaznego, to jego data urodzenia 05.01.1985. z tymi problemami 100% sie sprawdza, cały czas sa nowe przeszody.

Gość KAPŁANKA BARBARA
nauzykaa Moja droga IX mieczy nie wróży ci w tym momencie czegoś dobrego... Jesteś obecnie niezadowolona z życia, apatyczna i trochę zniechęcona. Co przyniesie przyszłość. Jestes osobą dbającą o swoją psychikę i chcesz zawsze dobrze wypadać w środowisku. Uwazaj na wypowiadanie własnego zdanie bo szykuja się jakaś awantura, kłótnia lub zamieszanie w sprawach osobistych o których myślisz. rada: Bądz dobrej myśli. Oczekuj pozytywnego zakończenia jednak po tym trudnym okresie. Kieruj się mądrością i dbaj o swoją duszę.. Nie pozwól się wytrącić z równowagi.

Gość SDADA
halo, wróżko ja proszę o wróżbe bo się tu jako trzecia osoba wpisałam i jeśli ty gdzieś tu już do mnie napisałaś tylko może nicki pomyliłaś lub coś to mnie nakieruj, bo pytałam kiedy wezmę ślub i jaki On będzie, mój narzecziony a moje dane to diana 22 12 1989r

Gość ***Justa****
kiedy widzisz u mnie pracę? Justyna,ur.27.08.1980r.

Gość kasiulka25___
Kasia 12.12.1984 co z moim życiem uczuciowym ?

dzięki Kapłanko... jest jak piszesz. nie układa mi się w życiu osobistym ani na uczelni, ale wierzę że będzie dobrze... dziękuję jeszcze raz.

Gość Alenaaa
Jakbyś tak była uprzejma i mi też powróżyła :) Magdalena 10.02.1985 Co mnie czeka w najbliższym czasie?

Gość KAPŁANKA BARBARA
SDADA Moja droga jestes teraz "na fali ". Radosna i w opiece IV monet. Pozytywne wiadomości i bodzce. Być może ktoś próbuje zwrócić twoją uwagę. Flirt. VIII kilichów to zgodna rodzina , jedność i zaufanie. NIe wiem kiedy wyjdziesz za maż ale myślę że spotkasz kogoś lub już znasz kto da Ci szczeście rodzinne. Karty ładnie pokazują że nie masz się czym przejmować. Rada: Szukaj dodatkowych sytuacji w których możesz zyskać. Np. nie zamykaj się w sobie daj szanse komus komu być może do tej pory nie dawałaś.

Gość jsrjsrjsrtjsrtjrsjrstjsr
alicja 21.06.1993 co mnie czeka w sferze uczuc, widzisz jakas poprawe w zyciu?

Gość SDADA
dzięki kapłanko za wróżbę, tomi dodaje otuchy co tutaj napisałaś:)

Gość kobietka na rozstaju
Katarzyna 01.10.1987 Czy moja sytuacja materialna się poprawi???

Gość Agulaagula
Agnieszka 16.07.1992 co sie u mnie wydarzy?

Gość ...........aga...............
Agnieszka 30.04.1985 kiedy i czy wogóle zajdę w ciąże

Gość anikaaaaa
zapomniałąs o mnie a pisałam przeciez moje pytanie, badz sparwiedliwa!!! anna 21.03.1988 co sie wyarzy w bliskiej przyszłosci w moim życiu??

Gość KAPŁANKA BARBARA
Alenaaa Obecnie masz dobrą aurę. Paż monet symbolizuje młodzieńca, trzymającego monetę. to jest twój kapitał. Przyjaciel, narzeczony osoba która będzie największym bogactwem. Masz kogos takiego teraz przy sobie. a jesli nie wiesz to moze ktoś ci o tym jeszcze nie powiedział. Przyjaciel W przszłości Słońce ci bedzie przyświecać. ładne wyszła ci wróżba. pozytywne bodźce. Rada: uważaj na stratę. Może po prostu odrzucisz kogoś kto bedzie tą stratą. Panietaj ludzi się nie ocenia po wyglądzie.

Gość i jeszcze mi ogólnie
Ela 25.11.1973 - co mnie czeka?

Gość orchideaaaa
to ja też poproszę: czy sylwestra spędzę sama czy może doczekam się zaproszenia na wyjście gdzieś? Ania 10.10.1983

Gość Alenaaa
Dziękuję Barbaro :)