Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyyna200

Boje sie wojny :( - musze zadzwonic na 999

Polecane posty

Gość martyyna200

serce mi bije , zwymiotowalam pol godziny temu , zimno mi , rece mi sie trzęsą 😭

Gość martyyna200
skąd ta pewnosc ? niby jestesmy daleko od koreańcow ale i tak mam stracha... rece mi drzą , i serce bije jak oszalałe , ostatni raz tak sie balam gdy bylam mała w szpitalu przed operacją , wtedy ze strachu bylo to samo i mdlenie co chwile...

Chinczycy przoduja w swiatowym rankingu innowacji, zostawili w tyle nawet Japonie wiec Realny masz malo realne informacje rozlatuje sie tylko to co idzie na eksport :)

Gość martyyna200
czizas nie nabijaj sie ze mna , az mam łzy w oczach :(

biorąc pod uwagę, że co parę dni ktoś ogłasza trzecią wojnę światowa to masz martyna przesrane swoją drogą w końcu pewnie do niej dojdzie i pewnie z jedna na 10 000 przepowiedni akurat się "sprawdzi" :D

Gość martyyna200
własnie przeczytalam na stronie jakiejs australijskiej TV ,ze oni chcieli prowokacje zrobic , i jakis facet sie wypowiadal ,ze gdyby chcieli wojny to by odrazu spuscili bomby a tego nie zrobią bo w pojdynke nie mieliby szans bez wsparcia Chin ... troche mnie to uspokoilo

Gość punk rock
Boże! ludzie dlaczego wy jesteście tacy durni??? a na przełomie wieków też pewnie siedzieliście w kiblu i chowaliście głowę w kibel ze strachu, bo przecież wszystko może się zdarzyć :o masakryczni są co niektórzy z was

no właśnie a rakiety chińczycy eksportują do korei rakiety sa po to zeby sie rozwalic w pewnym momencie ale moze sie myle :) mialam na mysli owoce mysli zachodniej takie jak nokja, pooma i adadas rakiety sami wymyslaja, to chyba nawet reengeenering nie jest

Gość martyyna200
najsmieszniejsze bylo to ze w 2000 roku tez sie tak bałam , mialam wtedy operacje i nigdy tego nie zapomne ;O

gdyby chcieli wojny to by odrazu spuscili bomby a tego nie zrobią bo w pojdynke nie mieliby szans bez wsparcia Chin ... troche mnie to uspokoilo gdyby chcieli wojny to by poszly w ruch atomowki :)

Gość martyyna200
czizas - teraz tez tak mysle ... tak czytam ,ze to ci z Południowej mieli cwiczenia ,a te jełopy z północy zaczeli strzelac. na wiosne pamietam tez tak było , jak zatonąl statek z seulu na morzu polnocnokoreanskim

Gość martyyna200
cholera ... w Wawie wygrała znow Gronkiewicz walc 😭

ale tak serio to Korea Pln nie miałaby najmniejszych szans bo słabo uzbrojona i biedna armia a poza tym użycie bomb atomowych by ich skazało na długie lata separacji od reszty świata i dobrze o tym wiedzą ale szantaż ma zawsze na celu zyskanie czegoś nie wiadomo na razie czego

Gość martyyna200
podobno tam znów jest głod ...

Gość martyyna200
czizas- w korei ... kto w ogole glosowal na ta pipe ? Nic dla miasta nie zrobila :O

Gość martyyna200
wszyscy z moich sasiadow byli przeciwko niej ... :/

Gość karolw
Martyna ataki to ty masz ale lękowe spoko luz

Gość martyyna200
nie , przy Grochowskiej :)

Gość martyyna200
znow jakis specjalista mowi ,ze ten atak to dzieło syna kin dzon kila ... ktory chce pokazac ,ze trzeba sie bac tak jak ojca ( ktory ledwo stoi na nogach i niedlugo odejdzie z tronu )