Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyyna200

Boje sie wojny :( - musze zadzwonic na 999

Polecane posty

Gość martyyna200
czemu oni życ w spokoju nie potrafia? tylko ciagle jakies glupoty :O kasa leje się strumieniami z calego swiata i jeszcze źle ...dajcie wiecej bo my biedni :/

to raczej swiat leci na ich kase ale mniejsza o szczegoly. taka mentalnosc, sprawy zalatwia sie honorowo a nie jakies tam kompromisy przy wodeczce

czizas -> racja zagalopowałem się Kim Dzon Il a następcą ma być jego syn Kim Dzonk Un ale faktem jest że mają porabane podejście do świata i swojego kraju

nie porobane tylko wlasne, ciezko to trzezwo ocenic z perspektywy zachodu

Gość martyyna200
wzielam tabletki mamy na uspokojenie ... nie moge na fotelu usiedzieć :O

czizas popieram to co powiedziałaś zachodnie nie jest lepsze jest inne my lubimy myśleć , że jest najlepsze i lubimy wpierać to innym i to nic , że najwyraźniej demokracja też się nie sprawdza........

Gość martyyna200
kurde a tyle mnie czeka jeszcze... i juz mam ginąc? w styczniu mam operacje biustu , za tydzien zaczynam kurs tańca ... zaczelam uczyc sie włoskiego i co teraz na marne wszystko 😭

a dałaś już zaliczkę na tą operację ?? wiesz jak ma nastąpić koniec świata to cycki i tak ci się nie przydadzą

Gość martyyna200
dałam , juz po konsultacjach ,badania zrobione teraz tylko czekam na wyjazd ...a oni mi tutaj wojne chca robic 😡

Gość martyyna200
własnie w radiu powiedzieli ,to co czytalam na australijskiej stronie ,ze to prawdpodobnie syn kin dzon kila nacisnal guziki od rakiet , bo trzeba pokazac swiatu nowego przywodce ... humor mi sie poprawia ;)

wojny nie bedzie . caly swiat przeciwko jednmu krajowi :D ? armia koreanska mimo ze jest liczna jest slabo uzbrojona, nie wyszkolona , zolnierze pewnie zaglodzeni jak reszta ludzi ,gdyby spuscili bombe z korei nic by nie zostalo , i kin dzon kile moglyby sie pocalowac w dupe ;) czytaj ze zrozumieniem wiadomosci , niedlugo tam bedzie jakis wazniak z usa, chca wyludzic wieksza pomoc, do tego syn kindzona bedzie rzadzil wiec maja racje reporterzy ze musi pokazac swiatu ze jest rownie ostry jak tatuś ...a komentarzy na onecie nie czytaj . tam sa popierdoleni ludzie , kafe przy tym gownie to raj ;)

Gość martyyna200
teraz napilam sie winka i humorek sie poprawia ;) mysle o moich nowych cycuszkach :)

Gość martyyna200
cholera a teraz mnie oko boli :(