Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddiddii

dzis koniec mojego 5 letniego zw. kupilam wodke i pije kto ze mna?

Polecane posty

Gość ddiddii
"zobacz ze ja " taki jest tytul

Gość 2500
A najgorsze jest to, że opowiadał mi o swojej byłej jak się poznaliśmy. Jak to ją kochał, jak im było dobrze. Dobrze w łóżku. I ja teraz ciągle myślę, że nie dorastam jej do pięt. ciągle się do niej przyrównuję. A ona go zostawiła i zdradziła - także cierpiał strasznie. I właśnie - ja myślę - co razem robili, jak ją całował. Wiem, że może przesadzam, ale myślę, że niepotrzebnie mi o tym mówił.

Gość ddiddii
agata_w_w_w nie byl ciebie wart!

Gość ddiddii
2500 co za debil opowiadal o bylej swoje dziewczynie, gdzie ci prawdziwi mezczyzni no gdzie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość też rozwódka
do ddiddii piszę tak a moze do końca nie mam raciji, ze zawsze takjest. Ale mnie pierwszy mąż zdradził - wybaczyłam, ale nie umiałam z tym żyć - klapa nie udało się. A drugi związek nie jest ok - dziś mam kryzys - piję to chyba też si ę rozpadnie - zastanawiam się co we mnie jest nie tak???? Chyba lepiej być samej , chyba do tego jestem stworzona!!! dobrze że mam 2-óch synów których kocham nad życie!

Gość ddiddii
też rozwódka zdrade mozna wybaczyc, ale nei da sie zapomniec, ciagle wypomnianie zazdrosc!dlaczego amsz kryzys? co sie stalo? mnie tez zdradzil oszukiwal , dlatego zaluje ze mu wybaczylam , nei wiem sama dlaczego bo kochalam drania!

Gość Mea Culpa 1
Agata-przytulam mocno,to naprawde przykre:-( Co do zazdrosci,ja tez kiedys taka bylam,i tym jeszcze gorzej sobie szkodzilam,musialam wiele razy po dooppie dostac od meza,zeby wkoncu sobie darowac zazdrosci,i dopiero od paru miesiecy odkad jestesmy w separacji role sie odwrocily.Bo faceta kreci to,gdy kobieta przestaje byc zazdrosna,a tak sobie w zyciu uklada,ze to on zaczyna byc ciagle zazdrosny.Ja w sumie 5lat szalalam z zazdrosci,niewiem jak mi sie to odkrecilo,ale teraz jest wlasnie odwrotnie,jego szlak trafia ,ciagle mnie sprawdza,i kota dostaje,ze mi juz nie zalezy.

Gość rozwódkaaa
"ale jmu zalezy tylko na doopie. Co gorsza kochankowi tez", A ja mam stale sex oferty od wszystkich facetów z wyjątkiem kochanka :-D To jest dopiero dno: kochankowi przestało zależeć na sexie :-D

Gość taka smutna ja może doczepć
dziewczyny witam!! przeczytałam wszystko!! i se piwko otworzyłam, Ci faceci to jacyś h...je na potęgę w tym swiecie

Gość też rozwódka
do ddiddii jak Cię zdradził to dobrze, że się rozstaliście choć wiem że to bardzo boli. Mój 1 - szy mąż mnie zdradził raz - bardzo cierpiałam , próbowałam wybaczyć potem zrobił to samo. Ból rozpacz - i teraz wiem że po zdradzie nie warto budować związku. Teraz jestem drugi raz mężatką mam 5 miesięcznego synka, siedze w domu a męża nie ma całymi dniami albo w pracy albo ma coś do załatwienia. dziś mam kryzys chyba wolę być samotna - samotna tak naprawdę.

Gość ddiddii
rozwódkaaa noszzzz cholera, a jak on ci to powiedzial?

mnie też mąż zdradził, na kopach poszedł, mam nawet rozwód z orzeczeniem jego winy i zj...ną psychę do końca życia:(

Gość 2500
A właściwie co to znaczy wybaczyć? Zrozumieć? Bo zapomnieć się nie da. Bo jak się za każdym razem przypomni to tak samo boli. Pogodzić się z tym też cięzko. Bo ja nie wyobrażam sobie jak można mówić,że sie kocha i sypiać z inną!?

mój mnie zdradził, no ale ratowałam te zgliszcza, dla dobra dziecka i rodziny i jak się prawie pozbierałam zdradził mnie znowu

2500 mamy podobny problem, teraz jestem z facetem i mam to samo co Ty

Gość OLANAJ
Wiesz można mówić i jednej i drugiej że się kocha, co pewnie nie jest prawdą. Taki człowiek to kocha tylko sam siebie, podbudowuje swoje zakompleksione ego zdradami

też pokłóciłam się z facetem, z którym jestem już 3 lata o zazdrość

Gość też rozwódka
przyznał się do zdrady - pamiętam wtedy swiat odwrócił mi się do góry nogami- nigdy nie zapomnę tego uczucia nawet date pamiętam:-(. Byłam wtedy taka młoda , nieiwnna....pół roku po ślubie. Teraz mam 37 lat i inaczej patrze na życie.

Gość Mea Culpa 1
rozwodka-masz kochanka? Jak dlugo?

no i o te kompleksy chodzi, i taki sam wniosek wysunęłam, mój mnie kochał, ubóstwiał, dawał prezenty i w tym czasie miał kochankę

Gość ddiddii
tez rozwodka tak zdradzil mnie, czulam zal i lek zawsze:( moze to i lepiej ze to koniec ale ciezko cholwrnie ciezko , nie wiem jak bedzie jutro alez sie boje jutra

wiecie co mnie wkurza, że ten facet za mną tak biegał 2 lata nie dawałam mu żadnej szansy

Gość też rozwódka
do taka smutna ja rozumiem dokładnie - ja to samo przeszłam z 1-szym mężem. Nie chciałam po raz drugi wychodzić za mąż ale uległam teraz żałuję. Może mam juz zrąbaną psychę?? Wypijmy za błędy

Gość OLANAJ
Do też rozwodka Do chociaż masz te szczęście w nieszczęściu oczywiście, że Ci się przyznał do zdrady, bo mój to do końca się nie przyznawał mimo, że został złapany na gorącym. A i wiem od Pani szanownej, że wyznawał jej miłość, planowali wspólną przyszłość, gdzie w tym samym czasie mówił do mnie to samo.

Gość ddiddii
taka smutna ja może doczepć bo oni sa zajebistymi aktorami ,przykre ale prawdziwe , wiem co czujesz

w końcu jakoś wyszło i następny dureń, po 3 latach ma kompleksy

Gość też rozwódka
Do Mea kulpa 1 Nie mam kochanka a mam męża. dałam się uwieść - to ślub cywilny, ale papierek jest:-(

no są, dzięki, że odpowiedziałaś