Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddiddii

dzis koniec mojego 5 letniego zw. kupilam wodke i pije kto ze mna?

Polecane posty

Gość ddiddii
centurion takkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! przez facetow darnie

Gość ddiddii
lexieeeeee12 wiem kochana, teraz mo ciezko ,dam rade wiem , musze , szkoda ze jest jeszcze uczucie szkoda

Gość ddiddii
id e po drinka, az zapale paierosa , zapale a rzucalam palenie a zapale

Gość OLANAJ
Ja to postanowiłam, że w tygodniu pić nie będę, więc nawet nie mam alkoholu w domu niestety, bo w takim gronie mogłabym się napić.

Gość =centurion=
centurion takkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! przez facetow darnie zaraz tam dranie przejdzie wam i będzie następny :)

Gość rozwódkaaa
Oj tam ciężkie dni i ciężkie dni... To zależy tylko od niej. Pewnie, że można sobie oczy wypłakać, tylko po co? Odradzam latanie na siłę na randki i imprezy (takie rady można często spotkać), zajmij sie pracą albo nauką i koniecznie idź na zakupy!!! Gdzieś czytałam, że kobieta weszła do sklepu i powiedziała, że musi kupić sobie coś szałowego na osłodę, bo ją facet zostawił i podobno cały sklep przy niej biegał, a nawet rabat dali :-) A skoro już pijecie to dajcie przepisy na jakieś fajne drinki.

Gość belle de jour black
a nie zaczekałybyście do piątku:) ja jutro musze wstac do pracy...

Gość lexieeeeee12
olanaj.. ja rowniez w tyg nie pije, az szkoda, bo w takim towarzystwie bym z checiea drinka wypila:)

Dziewczyny kochane. Mój zwiazek 4 latni ( a mam 23 lata ) skonczyl sie pól roku temu. Byłam w totalnej rozsypce bo byłam sama na drugim końcu Polski a wyjechałam tam tylko dla niego i w jednej chwili świat mi sie na głowe zawalił. Mieszkalismy razem a on nagle podeszdl do mne i powiedzial,ze mnie nie kocha i , że to koniec. Uwierzcie mi, że miałam ochotę się zabić. Zdradził mnie z jakąś wywłoką z którą teraz jest i układa mu się podobno cudownie choć z tego co wiem i ją zdążył już zdradzić. Wrociłam na stare smieci po 4 latach, doszłam do siebie bo wszytko co miałam tam było daleko, znalazlam nową świetną pracę i choć bywa cięzko bo z facetami nie wychodzi, ciagle jakies problemy to zaczynam stawac na nogi. na przekór jemu. Jemu się oczywiscie cudownie uklada, kupuje mieszkanie, swietnie zarabia, ma "ukochaną" , dostał awans...ale wiecie co....jest cholernie ciężko. ja wiem ale nikt nie mówił, że będzie lekko i ja zyję nadzieją, że i moja karta sie kiedys odwróci. A prezent od niego a byl to pierscionek z brylantem, kolczyki z brylantem od razu sprzedałam i nie zalowalam swojej decyzj ani przez chwile.Przynajmniej mialam kase za którą mogłam się upić. Wszystkie te banały, że czas leczy rany sa niestety prawdziwe.Kiedyś czytajac to forum zastanawialam sie jak to jest, że laski nie mogą się przez rok pozbierac po rozstaniu, że są same...po 4 latach, kiedy ktoś był obok nas bardzo cięzko sie żyje z tą świadomoscią ale naprawdę można.I ma się podwójną satysfakcję z tego, że można wyjsc z tego i radzic sobie świetnie bez Niego. Tego Ci życzę. Głowa do góry.

Gość Mea Culpa 1
Po ile macie lat? Ja 25,mam tez dziecko z jeszcze mezem,jeszcze bo rozwod planowany jakos na luty

Gość OLANAJ
łatwo powiedzieć, żeby nie płakać, gorzej z realizacją jak łzy same czasem lecą i żadne zakupy czy imprezy tu nie pomogą, alkohol jest jeszcze bardziej dołujący przy takich przeżyciach

Gość ela w opalach
nie rozpijajcie sie przez facetow nie sa tego warci poszukaj innej milosci sprawdzone

Właśnie i nie szukajcie na sile ja bylam na kilku randkach i były to same niewypaly. Nie szukać-samo się znajdzie i pokochać życie w pojedynkę. Ja jestem bardzo wymagająca, poza tym ciągle podswiadomie każdego kandydata porównuję do byłego co ejst wielkim błędem i obawiam się, że zostanę starą panna...trudno.Już sie przyzwyczaiłam.Też czasami amm gorsze dni, myślę, że nic dobrego mnie już nie spotka i nie zaufam już zadnemu ale uwierzcie mi, że nie takie świństwa faceci odpierdzielają.

Gość Mea Culpa 1
Przepis na Cosmopolitan Wodka cytrynowa 20ml Likier pomaranczowy triple sec 10ml sok zurawinowy 10ml

Gość ddiddii
to co dziewczyny ZDROWKO:)

Gość ddiddii
OLANAJ SZKODA, pomaga:)

Gość Mea Culpa 1
Ja jestem teraz na takim etapie zycia,gdzie widze niestety raczej facetow jako reprodukorow,albo egoistow.

Gość angel2000
a ja tak ryczałam , ze dostawałam chisterii

Gość ddiddii
tasmanowa oj szkoda ze tak sie nie da , pstryknac palcem i milosc odchodzi ojjjjjjjj szkoda

Gość angel2000
płakałam po nocach zasypiałam tuląc misia.to był koszmar

Gość ddiddii
centurion pewnie ze bedzie, mysolisz ze jestescie pepkiem swiata, ale wycierpiec swoje wycierpimy!

Gość Mea Culpa 1
Z mezem mialam w zyciu same spiecia,i chce do dzis zemna zyc,ale jmu zalezy tylko na doopie.Co gorsza kochankowi tez:-(

Gość angel2000
teraz wiem , ze to ze nie zostawił bylo najlepsza rzecza jaka mnie w zyciu spotkała

Gość ddiddii
rozwódkaaa nie , nie che juz faceta nowej randki , nie moglabym ! nie chce juz faceta!po jutrze pojade na zakupy bo jutro bedzie kac:)