Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddiddii

dzis koniec mojego 5 letniego zw. kupilam wodke i pije kto ze mna?

Polecane posty

Gość ddiddii
moj "ukochany" zapewnie tez pojedzie do niej , bardzp dobrze go rozumiala, a ja ta zazdrosnica nie potrafilam tak rozmawiac z nim jak ona, wiecznei wyrozumiala i gotowa na wszystko, a niech spierdala do niej , jaaaaaaaaaa pije pije nie moge myslec o niem nie mogeeeeeeeeeeeeeee

Gość 2500
No to ja też tak miałam!! Tylko, że za mną latał trochę mniej. Ja miałam go w dupie a teraz role się odwróciły. Kocham go i jestem zazdrosna.

Gość taka smutna ja może doczepć
wiecie boli mnie najbardziej, że k....... podbódowałam jego ego, i ten też leczy kompleksy, mam przez niego takie doły jak dziś

Gość ddiddii
Stalingrad i co masz piwko? pijemy?

to tak jak ja do 2500

Gość też rozwódka
do olanaaj Do pierwszej zdrady mi się przyznał, ale do następnej sama go wyczaiłam, a najgorsze, że była nią "Przyjaciółka" Wypijmy

pijemy, ja tam jutro jakoś w pracy się wytłumaczę, a pracuję z nim:(

Gość rozwódkaaa
on mi nie mówił, że nie chce się ze mną sexować, ale to się czuje, byliśmy sobie bardzo bliscy, bo to taki ideał był... Wałkowałam tę sytuację w głowie dłużej niż z nim byłam i zrozumiałam, że on nadal kocha swoją ex (kawał zarozumiałej mendy), ze mną chyba chciał coś zbudować, bo ja też chyba raczej idealna jestem :-), i chyba nie umiał mnie pokochać, nie odzywa się, chyba nie chce mnie ranić jeszcze bardziej. Znalazłam w lodówce karmi, jednak trochę się napiję...

dziewczyny, może w sobotę tu się spotkamy?

Gość ddiddii
też rozwódka przyjaciolka???????????? o boze no musze sie napic , zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość też rozwódka
czasem sobie myślę że nie układa mi się z facetami bo nie miałam dobrych relacji z ojcem . Pichodzę z rodziny gdzie ojciec pił i tłukł nas. Nigdy nie miałam z nim dobrych relacji. To chyba ma odzwierciedlenie teraz chyba ze mną jest coś nie tak.

Gość ddiddii
taka smutna ja może doczepć jedtem ZA , SOBOTNI WIECZOR MAM WOLNY, a nie chce za nim rozpaczac , pierdolonym palantem, ojjjjj juz mi sie tak dziwnie zrobilo wodeczka robi swoje:)

Gość 2500
No nie wierzę, ja też pracuję z moim chłopakiem. A on leży obok mnie i śpi w tej chwili. Po kłótni odwrócił się i zasnął, bo oczywiście zmęczony.

u mnie teraz jest porażka, wiedział, na co się naraża, nie chciałam o facetach słyszeć, a on mi pieprzył, że się we mnie zakochał

Gość ddiddii
rozwódkaaa od ile dni sie nei odzywa?

my u siebie bywamy, z jego strony coraz rzadziej, bo ma mnóstwo wymówek jak chciał na początku zamieszkać razem ( ja nie chciałam) teraz nic nie wspomina, a wręcz sobie w domu rodzinnym remontu robi!!

Gość ddiddii
taka smutna ja może doczepć moj na poczatku "byl jedynym wyjatkiem innym niz wszyscy" tak zresza o sobie mowil a pozniej zdradzil , oszukilwal a dzis powiedzial ze nei dorosl do zwiazku chce woolnosci , fiut zlamany

Gość ddiddii
taka smutna ja może doczepć a teraz sie nie odzywa\\\\\\\\\\\\?

Gość rozwódkaaa
"od ile dni sie nei odzywa?" uuuuuuuuu najgorsze jest to, że czasem jak rozmawialiśmy to jeszcze robił mi nadzieję, że będziemy razem i wielka kupa ja sam, on sam, exmąż sam i nikt nie potrafi znaleźć sobie swojej połóweczki :-)

Gość też rozwódka
dziewczyny zdrówka!! tak wiele chciałabym powiedzieć! Wiem jak zdrada boli- strasznie boli!!bądzcie kochne przez swoich facetów bo wiem ze z nimi Zle a bez nich jeszcze gorzej!! Dzioewczyny pół wina wypiłam!!

Gość hahahahahahahahahaha....
ja zacząłem z tego samego powodu pić 15 sierpnia 2002 i.... ciągnę do tej pory:D:D:D Nie warto, wierz mi... Od tamtego czasu byłem już w 2 związkach i oba rozpadły się przez alko... Opanuj się, wytrzeźwiej, jutro wylecz kaca i żyj!! Pozdrawiam...:)

Gość her komendante
żałosne pijaczki i alkoholiczki nic dziwnego że żadne was nie chce skoro każdą "okazje" spędzacie na chlaniu i jaraniu żaden mężczyzna na poziomie nie będzie chciał się zadawać z takimi nizinami społecznymi

Gość też rozwódka
do ddiddii rzuć fiuta na pewno znajdziesz swoją połówkę . on nie jest wart Ciebie!!! Ułożysz zycie sobie, bedziesz szczęśliwa. on nie jest wart Ciebie!!Zdrówko

Gość ddiddii
a ja juz 3 drinka pije łłłłąąąąąąąąąąłłłłłłlll ale dziwnie sie czuje!gdybym ja teraz go dorwala ojjjjjjjj!

Gość Mea Culpa 1
Ja wlasnie 3drinkaa pije,pol wina jak wypije to juz koniec,drinkow moge wiecej. Czuje sie w tym gronie jak zmija,bo kazda z was zostala zdradzona,a ja teraz jestem kochanka,

Gość ddiddii
her komendante aa spadaj !

Gość ddiddii
Mea Culpa 1 nie przesadzaj, tez na swoj sposob cierpisz pij znami zdrowka !!!!!!!!

Gość też rozwódka
jak sie czujesz jako kochanka? musze spadać a tak chętnie bym z wami pogadała jeszcze

Gość hahahahahahahahahaha....
ale sieknę jeszcze pod Twoje nieszczęście 200 cytrynówki... i poprawię browarem, a co??:D:D:D:D

Gość ddiddii
hahahahahahahahahaha jasne, bede zyla przeciez sie przez tego palanta nei zabije, bedzie ciezko ale dam rade nie wiem jeszcze jak ale dam