Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddiddii

dzis koniec mojego 5 letniego zw. kupilam wodke i pije kto ze mna?

Polecane posty

A ja facetów chwilowo nienawidze bo pomijajac fakt,ze chodzi im tylko o jedno to i tak wiem,że predzej czy pozniej albo mnie wkurwi, albo zdradzi albo rzuci :] Przykre,ze jeden palant tak mi zepsul cale spojrzenie na swiat. A byłemu zycze wszystkiego najgorszego.

Gość OLANAJ
Może i pomaga czasem ale mnie ostatnio doprowadza do jeszcze większych łez. Nawet w weekend, gdy wokól mnie było kilku dobrych znajomych to się powstrzymać nie mogłam. Mam nadzieję, że dojdę jakoś do siebie w najbliższym czasie

Gość Mea Culpa 1
angel rozumiem cie doskonale.Pierwsze noce po wyprowadzce meza,tulilam wielgachnego miska,a po boku musialam ukladac poduszki bo jak sie budzilam w nocy musialam miec poczucie,ze ktos kolomnie jest.Naszczescie mi juz przeszlo do niego wszystko

Gość Mea Culpa 1
olanaj-ale kazdy dobry psyholog doradzi,czym intensywniej sie cierpi z jakiegos powodu,tym szybciej przechodzi.Wiec lepiej sie wyplakac wykrzyczec,podrzec poduszki w strzepy,i za miesiac zapomniec,niz w ciszy dusic w sobie uczucia

Gość ddiddii
Pea.. Mam idetyczne odczucie! nie chce faceta, juz nei zaufam! przykro mi ze tez tego doswiadczylas, ehhhh

Gość angel2000
to tak samo jak mi.ale jetem z siebie dumna 10 miesięcy sama.dałam rade, chociaż pierwsze dnie były koszmarem

Gość ddiddii
DZIECZYNKI TO pijemy ! zdrowka !

Gość angel2000
potrzeba dużo czasu zeby zapomnieć

Gość ddiddii
tylko jak zapomniec, boze jak te pocalunki , slowa , jak to zapomniec boze jak zapomniec

Gość 2500
Ja co prawda nie mam konca związku, ale napiję się z Wami. Pokłóciłam się z chłopakiem i też mi smutno i źle. :( Drink już jest

Gość też rozwódka
dlaczego tak jest! ja też piję! jak raz się nie uda to potem się tęż nie udaje! znowu się nie udało i trzeba się rozstać!

Gość OLANAJ
Mea kulpa tzn że jak jest tak jak mówisz to jestem na dobrej drodze do ogarnięcia z samą sobą. Bo ból przeogromny w sobie mam i żadnych planów pomysłów na dalsze życie. A w inny nowy związek to wchodzić nie mam zamiaru aby się pocieszyć, no przynajmniej narazie

Gość ddiddii
2500 zdrowka :)napije sie z toba

Gość ddiddii
też rozwódka wlasnie dlaczego:)))))) moze jeszcze to nie ten

Gość 2500
Choć też wiem jak to jest. 5lat temu zostałam zdradzona. To się wyryło na mojej psychice - teraz jestem podejrzliwa, chorobliwie wręcz zazdrosna... Masakra. Właśnie o to się dziś pokłóciliśmy.

Gość ddiddii
ojjjjjjjjjjjjj mila byc taka buzka:(((

Gość Mea Culpa 1
Moim zdaniem kazdy facet zdradzi,predzej czy puzniej:-(

Gość ddiddii
2500 mnie tez zdradzil , wybaczylam, ale nei zapomnilam strasznei bolalo strasznie az serce mnei kulo jak gdzies pojechal , znam to uczucie oj znam

Gość Mea Culpa 1
2500 a oco dokladnie poszlo w tej klotni?

Gość ddiddii
niestety tak,ehh zdrowka dziewczyny! dzis mi jakos tak inaczej ale boje sie jutra boje sie naprawde

Gość Mea Culpa 1
Zdrowko dididi:-) Ja tez juz nastepnego pije

Gość agata_w_w_w
przyłączam sie od 3 tygodni popijam wieczorami. też się rozstałam z facetem z którym byłam duuuugo. Tylko że ja mam 32 lata i jestem starą panna.... a miał być ślub.... za to usłyszałam że jestem zerem i dnem...

Gość OLANAJ
No własnie najgorsze są te zdrady. Boli strasznie. A jeszcze bardziej to wyobrażenie ich razem, jak to było, jak do niej mówił, jak się kochali....i to, że pewnie siedząc w domu, myślał pewnie o niej. Boże zwariować można od tego wszystkiego

Gość 2500
Ja jestem strasznie zazdrosna. Jego to wkurza. Ale co ja mam na to poradzić... Zostałam już raz zdradzona, przez byłego. To zostaje. Ciągle jestem czujna. Facet to facet cholera...

Gość agata_w_w_w
i też pamiętam słowa-już zawsze będziemy razem.... co do cholery się stało że przyszedł i powiedział to koniec, jesteś zerem i dnem, nie chce z tobą być..... :( :( każdego dnia wyje z bólu dlaczego???????????????

Gość ddiddii
agata_w_w_w Agatko, on jest zerem ! co za palant!ale to frajerzy boze !

Gość ddiddii
DZIEWCZYNY POSUCHAJCIE PIOSENKI ANI WISNIEWSKIEJ :zobacz bo ja" na ytube! piekna posuchajcei , ja slucham teraz

Gość OLANAJ
Frajerzy i to jacy. Tylko nie zmienia to faktu jak bardzo się przez nich cierpi