Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lluulluu

MĄŻ CHCIAŁBY ABYM NIE PRACOWAŁA - CO ROBIĆ?????

Polecane posty

Gość kworeczka
jak śmiesz o mnie takie głupstwa wygadywać??? Wszystkie teraz łapia na dzieci. ona że nie chce ich miec to pewnie dawała przed s,lubem i teraz daję dupę żeby żyć w luksusie. NIE JESTEM WCALE ZAZDROSNA ALE TO CO ONA ROBI JEST NIE HALO NIE MAJĄ DZIECI PO TYLU TACH MAŁŻEŃSTWA! i SKĄD MAJĄ PIENIADZE NA 2 KANCELRAIE PRAWNICZOM

Gość 432424
Wszystkie teraz łapia na dzieci. moze tak, ale dodaj jeszcze: prostaczki po zawodowkach. Ludzi bez polotu, ambicji zainteresowan i pieniedzy. Jakos np. moje kolezanki ze studiow - to wiekszosc czeka z dzieckiem ze dwa lata albo dluzej, to optymalny czas, w koncu trzeba sie nacieszyc wolnoscia. No i nie trzeba sie rozmnazac, jakbys nie wiedziala, czasem niektorzy rezygnuja z tego dla roznych powodow. A ty jako skrajna prostaczka, bo nalezysz do mniejszosci, teraz prawie kazdy Polak ma przynajmniej srednie, masz rozwinieta swiadomosc tak nisko, ze myslisz ze nikt inny nie moze miec innych celow z wyciu nad pieniedze i rozmnazanie. Obracasz sie w poodobnej patologii, podobnie sfrustrowanej jak ty.... Zal

Gość kworeczka
Znam ludzi którzy ukonczyli szkołe zawodową i mają pensję która nie odpowiada im zarobkom a załatwili ją sobie przez znajomości lub łóżk.

Gość kworeczka
mój mąż uważa że kobieta nie ma nic do gadania kiedy on chce mieć dziecko. zostałam tak wychowana że nigdy mu się nie sprzeciwiam w koncu to on zarabia więcej ode mnie i jest głową rodziny

Gość ramona jakas tam
wydawało mi się że powinno dotrzeć do Ciebie to co pisałam o ewentualnym dawaniu dupy facetom z wyższych sfer. Nie dotarło. Rozmowa z tobą to walka z wiatrakami. Wszystkich sądziśz po sobie i po tym co ty byś zrobiła, gdybyś miała szansę poznać bogacza będąc jeszce panną (żaden bogacz, jesli byś była najpiękniejsza w powiecie i miała go na kuchni spotkać, by się z toba nie ożenił, najwyżej wydy*ał, zabawił się i żegnaj). Zeby być żoną bogacza trzeba coś sobą reprezentować, więcej niż dupę. Ale ty tego nie pijmiesz. I tego że ludzie normalni nie robią w 3 lata 3dzieci, żeby siedzieć na stancji mająć 2200 zł/msc. Ale do ciebie to nie dotrze. więcej niepisze bo to nie ma sensu.

Gość 432424
kworeczka mój mąż uważa że kobieta nie ma nic do gadania kiedy on chce mieć dziecko. zostałam tak wychowana że nigdy mu się nie sprzeciwiam w koncu to on zarabia więcej ode mnie i jest głową rodziny Mam nadzieje, ze to byl podszyw....:(

Gość kworeczka do ramona
To co ja mam zrobić w mojej sytuacji??? Może ona ma troche rozumu ta cała pani architekt skoro tak piszesz. Ale powiedz mi jakie ja mam życie.... Nie widze w nim przyszlości

Gość 432424
zafunduj sobie spirale i to od razu, potraktuj to jako koniecznosc a nie kaprys. Przynajmniej nie bedzie gorzej. Mozesz tez konczyc kursy i podwyzszac kwalifikacje zawoodowe

Gość dokworeczka
idz do szkoły a nie siedzisz na tej kuchni i gówno tam robisz i wyślij swojego mężą jełopa do jakiejś szkoły MOŻE SIE CHOĆ TROCHĘ ODCHAMICIE I NIE BĘDZIECIE MÓWIĆ ŻE DAŁA PRAWNIKOWI DUPĘ I ŻYJĘ JAK W BAJCE

Gość kworeczka
a ile kosztuje ta spiralka

Gość 432424
spytaj ginekologa, z 200 zl ? Sa tansze i drozsze. Ale to cos co po prostu musisz miec.

Gość kworeczka
czy ty w tym momencie nie nabijasz się ze mnie?? Drogie to na jeden raz nie opłaca sie nie?? Ciekawie co ma pani architekt i pan prawnik

Gość 432424
Na jaki jeden raz? Spirale zakladasz i masz przez cale lata. I nie musisz juz wydac ani zlotowki przez lata. Kazdy ginekolog osobom co nie maja kasy doradza spirale.

Gość kworeczko ty moja
Mężczyzni którzy maja troche oliwy w głowie a zepewne prawniczek ma nie wybiera sobie tępej żony która daje dupe na lewo z takimi to się może zabawić . Szuka tej jedynej mądrej zaradnej wykształconej ładnej i seksownej i nie jakiejś po zawodówie.

Gość kworeczka
ok nie wiedziałam mieszkam w małym województwie - świętokrzyskim pewnie te metody nie są dobrze znane

Gość kworeczko ty moja
Przeczytałam wypowiedzi lluullu , których jest wprawdzie nie wiele nie dziwie sie jej jak czyta to co ty piszesz. Sądzę że jej mąż jest mężczyzna który chce zapewnić swojej żonie życie na bardzo wysokim poziomie. Zapewne po założeniu drugiej kancelarii będzie chciał z zona postarać się o dziecko ( jest już pewny że niczego mu nie zabraknie). Kworeczko nie zrobili sobie dziecka zaraz po ślubie bo jej mąż chciał coś osiągnąć. Teraz jest na to gotowy dlatego zaproponował jej że stać go na to aby ona nie pracowała. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. myślę że nie jest to jakiś parob który leci na spódniczki ale kochający mężczyzna a w przyszłości ojciec który dba i bedzie dbał o byt swej rodziny i zrobi wszystko aby członkowie jego rodziny byli szczęśliwi:)))) Pozdrawiam pani Architekt i życzę szczęścia proszę coś napisać może podjęła już Pani decyzję dotyczącą propozycji Pańskiego małżonka? Wszystkiego dobrego Myślę że powinnyśmy napisać coś miłego do Ciebie po tych ostrych i nieprzyjemnych slowach kworeczki

Gość kworeczka
:/

Gość taksiak
rzeczywiście mogłabyś zrobić maturę i postarać się znaleźć jakąś lepszą pracę. Jest wiele darmowych szkół średnich dla dorosłych. Do tego dochodzą szkolenia z Unii Europejskiej zarówno dla bezrobotnych jak i pracujących. Wiele z tych szkoleń jest przeznaczonych dla konkretnych grup ludzi - z jakimś wykształceniem, wiekiem itp. www.inwestycjawkadry.info.pl Klikasz na mapie na województwo a potem zawierdzasz "szukaj". (naciśnięcie tylko entera na klawiaturze nic nie spowoduje). Odnośnie męża( ponieważ to prosty facet, a do prostego faceta ciężej dotrzeć odnośnie potrzeby edukacji niż kobiety), to wydaje mi się że ona go nie namówi na naukę, najwyżej taki puknie sie w głowę. Lepiej go nie zmieniać na siłę. Oczywiście musisz pomyśleć o antykoncepcji. Ja tam jestem za tabletkami, ponieważ spirala wyłapuje zapłodnione komórki, nie pozwalając im się zagnieździć.

Gość kworeczka
dzięki za radę spodobały mi sie te 2 wypowiedzi wyżej a te szkoły ta za darmo ale ja pracuje na kuchni nie wim czy pogodze 2 rzeczy

Gość iga123456789
Wypowiadajmy się możne na temat co???

Gość 432424
Oczywiście musisz pomyśleć o antykoncepcji. Ja tam jestem za tabletkami, ponieważ spirala wyłapuje zapłodnione komórki, nie pozwalając im się zagnieździć. tabletki jak ktos ma malo kasy to zle rozwiazanie. Comiesieczny abonament, co bedzie jak nie bedziecie mogli wykupic? Przy tabletkach trzeba czasem robic przerwy w braniu, i wtedy powstzrymywac sie od wspolzycia. A co gorsze- w przypadku zapomnienia choc jednej ryzykuje sie ciaze. Co najgorsze- tabletki czesto powoduja, ze czlowiek nabiera sklonnosci do ciaz mnogich, znam kogos co po braniiu tabletek doczekal sie czworaczkow. No i maja skutki uboczne, jak tycie, brak ochoty na seks,itp.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
Chciałybyście mieć takiego męża jak lluullu tylko proszę o szczere odpowiedzi. Bo ja tak:-)

ja bym sie nie zgodziła na całkowite odcięcie sie od pracy :) tzrema myslec racjonalnie:) masz wolny zawód wiec sama sobie ustalasz ile projeków robisz i mysle ze spokojnie mogłabys to pogodzic z ciaza a potem z dzieckiem. Fakt ze maz zarabia super nie zobowiazuje Cie do porzucenia swoich zainteresowan, pasji a przedewszystkim zródła dochodu, bycmoze teraz go nie potrzebujecie ale zycie ma rozne scenariusze oby sie Wam ułozyło super przez cąle zycie ale wiesz róznie to jest.. decyzja nalezy do Ciebie :)

Gość 432424
Chciałybyście mieć takiego męża jak lluullu tylko proszę o szczere odpowiedzi. Bo ja tak NIE!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuu do432424
dlaczego nie on musi ją bardzo kochać i w dodatku dobrze sytuowany mężczyzna w dodatku prawnik mam na niego ochote hehhe

Gość maliboo
ja podejrzewam ze za nickiem kworeczki kryje sie bardzo inteligentna osoba ktora was wkreca! :D wie w ktore nuty uderzyc ;)

Gość mohitka
nie wydaje mi sie ona jest taka tepa

Gość Iza87
Ojojoj, Kworeczka troszke humoru chciala w Topik wprowadzic a ty takie ataki! Jejku, ludzie, spowazniejcie troche i zrozumcue te nasza Kworeczke, ze ona dobra kobieta jest i tylko chce nam wszystkim rozjasnic dzien! Pozdro Kworeczka 🌼

Gość 432424
dlaczego nie on musi ją bardzo kochać i w dodatku dobrze sytuowany mężczyzna w dodatku prawnik mam na niego ochote hehhe jesli piszesz to serio, to nie wiem co ma milosc do zamykania zony w domu jak w arabii Saudyjeskiej i robienia z niej darmowej opiekunki dla dzieci, kucharki i sprzataczki...