Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lluulluu

MĄŻ CHCIAŁBY ABYM NIE PRACOWAŁA - CO ROBIĆ?????

Polecane posty

Gość 432424
to że ja pracuję na kuchni nie znazy że jestm głupia i robie sobię jaja nie praca na kuchni nie oznacza ze jest sie glupim... Ale np. nieumiejetnosc ortografii na poziomie 3 klasy podstawki, jaka ty masz - tak. No i jestes zalosna prostaczka... :( jakby chccialo ci sie uczyc, to nie pracowalabys na kuchni.... I nie myslalabys, ze kazda praca to jakis przymus i tragedia. nie masz kasy i dla ciebie jest ona najwyzsza wartoscia w zyciu, dlatego myslisz, ze kazdy jest podobny do ciebie. Ale architekci moga zarabiac lepiej od niejednego prawnika, wiec autorce nedza nie grozi.

Gość kworeczka DO 432424
co miałam usunąć! 2200 nam musi wystarczyc ludzie nas w naszym miasteczku szanują i nie daję dupy jak pani architekt

Gość kworeczka
Jak myślisz ona go kocha??

Gość kworeczka
pieniądze są ważne ja pracuje tyle lat i nawet własnego domu nie mam. A ona moze nie pracować mąż wzięty prawnik mają 2 kancelarię z tego jest kasa zę hej i mają dom pewnie jakoś viillę

Gość kworeczka
uczyłam sie dobrze ale rodzice nie mieli kasy abym mogła na studia pójsca ty kim jestes z zawodu

Gość 432424
Raz wpadke mozna zliczyc ale trzy razy? Po czym sadzisz ze ona wyszla za maz dla pieniedzy? I o jakim szczesciu piszesz? Bo wasze dzieci zyjac w nedzy szczesliwe raczej nie sa. :(

Gość aneciasa
ALE SIE UŚMIAŁAM LUDZIE!!!

Gość do kworeczki
:D 😘😘🌻🌻 Za poprawienie mi humoru masz u mnie duuuużą kawę, ciacho wielkości koła młyńskiego i kosz kwiatów. Podaj maila, to Ci podeślę. :D

Gość 432424
Jestem historykiem, nie wiem czego uczylas sie dobrze, na pewno nie polskiego... :(

Gość kworeczka
Moje dzieci są szczęśliwe mają kochającą matkę i ojca z którym sie ludzie liczą! Zrozum mnie ja tez chce zapewnic jakis byt moim pociechom

Gość kworeczka
Jestem prostą dziewczyną- nie mam bogatych rodziców ale to nie znaczy że stać mnie na zycie w nędzy

Gość kworeczka
Jestem tylko ciekawa jak wygląda dzień lluullu....?? Czy to cos złego. Dlaczego ona juz się nie wypowiada??

Gość do kworeczki
Kworeczko, ona na pewno go nie kocha. To nic, że być może zarabia więcej od niego, ale na pewno wyszła za niego dla pieniędzy. i teraz mu dupy daje i nie musi pracować, jak nie chce. No bo skoro 2 lata po ślubie i dzieci nie mają, to na pewno "jest coś na rzeczy". :D🌻

Gość kworeczka do 432424
czy naprawdę masz o mnie aż tak złe zdanie?? Nie jestem złym człowiekiem ale przez całe zycie zyłam bardzo skromnie i chę aby moje dzieci miały lepiej

Gość do kworeczki
Ona się już nie wypowiada, bo na pewno się wstydzi, że Ty razem z koleżankami tak ją przejrzałyście na wylot, co z niej za jedna. :D

Gość kworeczka do 432424
on chyba więcej zarabia jak ma 2 kancelarie prawnicze

Gość kworeczka do 432424
Naświetliłam sprawę dziewczyną z pracy i powiedziały ze jest co na rzeczy nie długo rozmawiałyśmy o niej mamy tez inne tematy

Gość do kworeczki
Drugą dopiero otwiera, wiec nie wiadomo, kto więcej. Ale to nie jest ważne. Ważne, że dzieci nie mają, a ona może nie pracować. :( A inne muszą, chociaż mają troje dzieci. 😭

Gość kworeczka
lluullu napisz cos na forum

Gość kworeczka
ona pewnie operuję milionami

Gość do kworeczki
Kworeczko, za moment będziesz wycierała mój monitor ze śliny. Błagam - nie pytaj dlaczego. :D Twój jest jeszcze suchy? ;)

Gość 847983479832
dziewczynOM, kworeczko.... :(

Gość do kworeczki
Albo dziesiątkami milionów. :(

Gość kworeczka
dlaczego? w dzisiejszych czasach liczy sie tylko kasa

Gość kworeczka
a więc proszę napisz co o nas sądzisz o mnie i mojej rodzinie i o tej architekt

Gość do kworeczki
847983479832 - nie wyczułaś, że kworeczka, to ktoś z ogromnym poczuciem humoru? ;) Przecież takich ludzi jak ona nie ma na świecie. :D To projekt.

Gość 847983479832
dlaczego? w dzisiejszych czasach liczy sie tylko kasa Ladne wartosci przekazesz dzieciom... Nie ma co. Pewnie juz kradna.... Znalam kiedys corke robotnika budowlanego, i w pewnym momencie powiedziala mi, ze jej ociec zalatwi moja matke. Zwatpilam... Ona potem dalaj gadala, i troche sie wyjasnilo, ze jej tata mowi, ze on ich wszystkich zalatwi... :( Co za niedowartosciowani ludzie.

Gość do kworeczki
Kworeczko, tobie los sprzyja, bo obdarzył Cię trójką wspaniałych dzieci i lepiej jest być niezamożnym i szczęśliwym, niż siedzieć w domu u bogatego męża i nic nie robić. Ciebie przynajmniej wszyscy szanują i z Twoim mężem się liczą!

Gość kworeczka
czy ta ostatnia wypowiedz jest o mnie ale tak naprawde?? jest mi bardzo miło. Mój mąż to złota rączka czasmi fuche złapie a to trzeba kran naprawic i takie tam

Gość do kworeczki
No właśnie. A mój, to nawet jak wbija gwóźdź w ścianę, to go zegnie. 😭