Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lluulluu

MĄŻ CHCIAŁBY ABYM NIE PRACOWAŁA - CO ROBIĆ?????

Polecane posty

Gość ta niedobra pupaa
kworeczka - masz szanse stac sie osobistoscia kafeteryjna, chyba pobijesz Janie - Wzor do Nasladowania. :)

Gość kworeczka
w tym momecie to sie ze mnie nasmiewasz

Gość kworeczka ta niedobra pupa
ta niedobra pupa ty tez wczoraj byłas intensywna co do tego tematu jakies nowe przemyslenia??

Gość kworeczka ta niedobra pupa
macie rację ze jestem zazdrosna o nia. ale jak ona doszla do takiej kasy?

Gość ta niedobra pupaa
nowe przemyslenia mam takie ze to ktos zlosliiwei mi zajebal nicka i zaczernil, i mysle ze to kworeczka.:(

Gość od ucha do ucha
ale miałam ubaw jak to czytała;p Dziewczyny wydaje mi sie ze ta kworeczka jes tępa ale naprawde istnieje

Gość amandziocha
nie daj się zamknąć w domu bądź aktywna zawodowo

Gość ta niedobra pupaa
prosze o podanie hasla albo odblokowanie, a jak nie to rzuce klatwe, i po kazdym zarciu ta zlosliwa osoba bedzie miec obstrukcje....

Gość kworeczka
Muszę nakierować moje dzieci na dobrze ustawionych mężczyzn

Gość makeupkit
Powiedz mu, ze jak zostaniesz w domu to nie bedzies sie rozwijac i przestaniesz o siebie dbac ;)

Gość jajajajajjajajjajajajaa
makabra

Gość kworeczka
doradzimy jej czy nie???

Gość jestem w podobnej sytuacji
niemal że identycznej. Mąż chciał abyśmy mieli dziecko zaszłam w ciąże pracowałam do końca ciąży a teraz siedzę w domu zdzidzia która ma 1.5 miesiąca od poniedziałku zaczynam pracę nianka już jest. Nie będę siedział w domu i zmieniała pieluch.

Ale z Was niektóre to zwyrodniałe matki!!! Żal!!! Po ci Ci dziecko było??? Współczuje mózgu!!!

Gość ramona jakas tam
normalnie żal mi tej zazdrośnicy kworeczki. Nie mogezrozumieć jak ona możebyc tak zazdrosna o lluuulluu. Czy pani architekt coś jej ukradła, zabrała, kosztem kworeczki wyszła na ludzi i doszła do kasy??? NIE!!! takie życie, jeden ma drugi nie ma. Kworeczka powinna sie z tym pogodzić. PS. 3 lata małżeństa i 3 dzieci to zysta patologia - co rok prorok i cisną się na stancji. o antykoncepcji dziewczyna nie słyszała,??? ja jestem rok po ślubie i nie mam dzieci i nie zamierzamy ich miec jeszcze 2 lata minimum i nie uważam że w związku z tym "jest coś na rzeczy i nie kocham męża, wyszłam za mąż dla pieniędzy." Kworeczka ta tak tragiczne kompleksy żena każdymkroku podnieca się że jej mężaszanują na budowie, ok szanują, wiele osob się szanuje. Nie podniecaj się i za nastepną wypłate najpierw kup zapas tabletek antykoncepcyjnych, bo inaczej niedługo będzie 6 dzieci na stancji

ja nigdy nie pracowałam zawodowo ,ale nie każda kobieta tak chce ,sama musisz zdecydować .Jak nie ma się życia zawodowego trzeba mieć jakieś swoje pasje i w nich się spełniać.Ja akurat jestem zadowolona z tego rozwiązania.

Gość lisia111
myślę że powinnaś przekonać męża,że do czasu urodzenia dziecka chcesz pracować, żeby się nie nudzić. Potem warto pozwolić sobie na kilkumiesięczną przerwę. MOże ci się spodoba i zechcesz zostać w domu z dzieckiem? A jeżeli nie, mąż pewnie to zrozumie :)

Gość kworeczka do ramony
Jak możesz mieć takie zdanie o mnie wiem skąd się biorą dzieci!! Stosujemy z mężem naturalne metody antykoncepcjii, które nigdy nas nie zawodza po co wydawać pieniądze na te wszystkie wyzalazki nie sądzisz. luullu wyszła dla pieniędzy za tego gosścia każda by tak chciała nie ma co. Dziewczyny w pracy sądzą podobnie że z niej to puszczalska co mu dupe daję jak jadą na jakieś pieprzone hawaje. W głowie się to nie mieści mój mąż uważa podobnie jestesmy prości ludzie ale o świecie i życiu duzo wiemy.

Gość opanuj sie kworeczko
co ty jej tak zazdrościsz co ona ci zrobiła

Gość aleheca!!!
żal

Gość paulineczkapolcia
ty kworeczko zakompleksiona która nic w życiu nie osiągnełaś myslisz że jak ktoś dużo pieniędzy to jest złodziejem albo dziwką co dla kasy jest z facetem . Jak się jest chłopką i ma się męża robola i masę bachorów na głowie to się nie dziwie że jestś pojebana. Życzę lluullu jeszcze więcej pieniędzy a tobie abyś nadal była majtka na kuchni!!!!

Gość kworeczka
wredna kobieta

Gość emanulelkado
zróbcie sobie dziecko urodzisz mu posiedzisz z dzieckiem 1 miesiąc w domu potem wracazsz do pracy i bierzesz nianke do bachora a z mążem sie pi******* dalej

Gość 432424
kworeczka, nie ma czegos takiego jak naturalna antykoncepsja. Kazdy ginekolog ci to powie. ZAwiodla juz was trzy razy, wiec ooodluo babo na spirale chocby wam mieli swiatlo wylacczyc. Zaraz bedziesz miec kolejna trojke.

Gość kworeczka
zawiodła nas 1 raz

Gość ramona jakas tam
odnśnie dania dupy męzowi to nie znasz pani architekt i nie wiesz. poza tym ludziom bez obycia, prostym, z biedy wydaje się że dupe podstawiszi już. Kochana ona jestz wyższej sfery i nie złapała męża na dziecko. poza tym myślissz że się z nią ożenił bo dała mu dupy???? Facecilepiej sytuowani nie żenią się z takimi laskami- łatwymi, takie moga być tylko do zabawy a żenią się z kobietami, które coś sobą reprezentują. I dlatego gdybyś ty była panną najpiękniejszą w całym powiecie, za to z taką inteligencją i obyciem to nie zaciągnęłabyś faceta pokroju męża pani architekt do ołtarza.

Gość ramona jakas tam
poza tym teksty typu "Dziewczyny w pracy sądzą ", "mąż sądzi" i "męża szanują" tylko obnażają twe niskie poczucie własnej wartości, gdzie chcesz dodać sobie ważności chwaląc się że męża szanują. Albo podpierając się zdaniem innych (inni tez tak sądzą wiec to prawda). Jakbyś miała trochę oleju w głowie to byś myślałasamodzielnie a nie z koleżankami. Nie moge takiego prostactwa zrozumiec. Wiele razy życie dawało mi w kość (może nie w sensie braku funduszy na czynsz, raczej o ambicje, plany, dążenie do celu i rozwój, ziana pracy na lepszą)nie wszystko szło po mojej myśli, ale nie ogłądałam sie nigdy na nikogo. Nie tłumaczyła sobie, że ja to powinnam dosta, ale ktoś dał dupy, znał kogoś, doszedł nieuczciwie. Ktoś był lepszy i tyle. A ty wszędzie widziszwrogówi krwiopijców, jakby ktoś tobie i twym dzieciom zabrał, kosztem ciebie każda do czegoś w życiu doszła. Zaraz i ja się dwiem żekomu to musiałam dać 4 liter żeby bytować na średnim poziomie życia. jesteś po prostu zazdrosną baba. Przypominasz mi moją uwstecznioną starą ciotkę ze wsi (tyle że ona jest po 70-tce), sprzątaczkę zmojego biura, któa została wyrzucona z pracy po miesiącu pracy, bo bardziej ją interesowało bardzo bezpośrednie dopytywanie o życie osobiste pracowników niż sprzątanie i wszystkie te baby co na wsiach siedzą w oknie i obgadują każdego kto przejdzie. " a ta to z tym, temu dała, tego złapała na dziecko, a jej ojciec to to, a dziadek to był taki że..." . Normalnie ciemnogród z ciebie, patologia, uwstecznienie i mocherowy beret. Ty z tej kuchni nigdy nie wyjdziesz.

Gość ramona jakas tam
pani architekt życzę dalszego robienia kasy, a ciemnogróg gdzie jest tam zostanie.