Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-MARTINI-

miesiaczka co 10 dni

Polecane posty

mam taki problem zawsze miesiaczkowalam regularnie co 25 dni a tu ni z gruchy ni z pietruchy dostalam okres po 10 dniach od ostatniego dnia okresu czy ktoras z was tak miala kiedys?? czy to moze byc objaw ciazy bo to nie jest duze krwawienie ale wyglada jak krew

To raczej nie jest miesiączka, tylko jakieś krwawienie. Jaka jest przyczyna określi to ginekolog.

tylko w tym problem ze ja nie mam jak isc do gina dopiero przed swietami bede mogla isc bo jestem za granica i do tego jestem nieubezpieczona a wizyta u gina to koszt ok 150 euro na privie

w brukseli i wogole mam malo roboty i wiecie kazdy grosz sie liczy a jak dzwonilam do gina tu w bxl to powiedzial ze z badaniami to minimum 150 euro i tak sie pytam czy ktoras moze to miala i mogla by mi poradzic co i jak

Gość ooooooooona________
Czasem podczas owulacji może wydzielać się taka brązowa wydzielina.

a nie mozesz isc do zwyklego lekarza i poprosic o skierowanie do szpitala na wydzial ginekologiczny?

wiesz co? nie wiem jak jest w brukseli. ja hodze do ginekologa w irlandii. czasami mi sie zdarza do prywatnego... i nigdy nie zaplacilam wiecej niz 80 z cytologia i usg dopochwowym... wiec mam wrazenie ze to 150 to jakas paranoja!

do tego doszly jeszcze wczesniej straszne bole kregoslupa podczas okresu to moze byc ciąża? ktoras podczas ciazy tak miala?

Gość Perwersja jedną nogą w kuchni
10 dni po zakończeniu okresu-powiedzmy, że nawet byłyby to dni płodne to nieodczuwałabyś jeszcze objawów ciąży :o

dlatego, a nie temu

W jakiejś wiejskiej gwarze może i występuje :p W słowniku go nie ma 😴

no tak jak gadka o hujach i innych bzdetach to kazdy chetny do gadki jak o cos trzeba sie zapytac to jak kamien w wode

wiesz co? ale czego ty oczekujesz? je przytkne palec do ekranu i cie przebadam??? dziewzyno jak cie to az tak martwi to idz do lekarza... na zdrowiu oszczedzasz??

Gość StevBick

Vimax Durer Plus Longtemps Dans La Chambre Prescriptiondrugscanadanoprescription