Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotterka

Ktora z nas jest najladniejsza - zdjecie z imprezy?

Polecane posty

Gość fevqqqqqqq
Lookrecja gdzie się zmyłaś??

Jaki lansik? Dawno tu nie byłam. Przyszła mi ochota, więc wlazłam, ale jak widać znów nic ciekawego...

Gość fevqqqqqqq
ze zdjęciami, kiedyś miałaś ze 15 w stopce.

Gość środeczek wygrywa
lewa odpada

Wszystkie jesteście oki, wyglądacie dosyć naturalnie i usta ładne itp itd. Nie wiem gdzie wy widzicie paszkwili? Albo to po prostu zwyczajna złośliwość.

Gość fevqqqqqqq
dobra. i tak jesteś lepsza od fabioli

Gość fevqqqqqqq
kto? fabiola?

Gość fevqqqqqqq
ta po środku ma kulfona, ziemniaka Dobranoc

Gość fevqqqqqqq
To chyba jakaś prowokacja. Ona karierę chce zrobić, zakłada jakie debilne topiki o samej sobie i kłóci się. kto ja tu lubi? A co z toba się kłóciła?

Hm, nie. Ja z nią nie rozmawiałam, z takimi osobami wole nie wdawać się w dyskusje. ;) Myślę, że w gronie dresów (a zapewne właśnie tam się obraca) jest uważana za coś w rodzaju bóstwa. Cóż, przynajmniej w jej mniemaniu, prawdopodobnie nie zauważa, że każdą wytapetowaną lalę traktują z równą czcią pod tytułem "bzyknąłbym". Prawdopodobnie takie odczucie wywarło u niej nader wysoką samoocenę i poczucie "jestem szczęściarą życiową, mogę zdobyć świat". Oj, głupie dziewczę, głupie.

Gość fevqqqqqqq
Wow. Jesteś 3. osobą na forum, która zna interpunkcję!Moim zdaniem taka osoba nie studiuje architektury... Chociaż uparcie twierdzi, że tak. A Ty pewnie na jakimś humanie jesteś?

Gość katarzyna szczylik
Ta z prawej najładniejsza; z lewej najbrzydsza

Tak, ja humanistka, ale teraz i tak średnio mi wychodzi pisanie. ;) Można poznać po ilości powtórzeń, jakich dopuściłam się w poprzednim poście. Wszystko przez zmęczenie... Nie wygląda na utalentowaną plastycznie, może pozory mylą także w tym przypadku... Kto wie. Tak, czy siak moim zdaniem trzeba mieć poważny problem ze sobą, skoro afiszuje się swoim życiem w internecie. Jestem dopiero w pierwszej klasie liceum. - Tak dla jasności, co do moich osiągnięć z dziedziny humanistyki. ;) Wszystko przede mną! Rozszerzenie his - pol.

Gość Piotr21
Dla mnie podoba się najbardziej dama z lewej..Ma najbystrzejsze oczka i bardzo podobają mi się rysy twarzy..Wygląda naturalnie z całej 3...Ma bardzo piękne oczy, oraz piękne usta i policzki:))))Osoba w środku wygląda na taką dziewczynę ,która w życiu uważa że może mieć wszystko oraz że wygląd jest najważniejszy.Inaczej mówiąc zadufana w sobie laska z tapetą .Nie szanuje mężczyzn..:(((Do kobiety z prawej strony bym się chętnie przytulił bo ma wszystko na swoim miejscu oraz nietypową twarz..Piękna,wyrazista oraz daje przesłanie że jest uczuciowa..Dla mnie wrażliwość jest najważniejsza:))Życzę powodzenia przy kolejnych ocenach :D P.S Z prawej strony wygląda najbardziej naturalnie..Super oczka:))Pozdrawiam

Gość pattrykk27
żadna nie powala. na tym akurat zdjeciu najlepiej wygląda ta w środku, ale chyba ogólnie ta po lewej ładniejsza tylko na tym konkretnym zdjęciu wyszła gorzej

Gość Wolfgang amadeus
Widac ze kozy ze wsi max 17-19 lat :-/

Gość Wolfgang amadeus
ani ladne ani rozne jestescie takie same jakby klony patrzac na to zdjecie to sie nic nie widzi chyba ze ta pania z przeswitujacym stanikiem