Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

wzorowa u mnie tak zasypało, ze wyszłam pod dom i wpadłam po kolana w śnieg. a zimno, ze hej. myslałam odśnieżyć coś, ale zrobiłam ten jeden krok i wróciłam.

jaka-jestem a dziękuję, zdrówko już całkiem nieźle. Jutro będę miał więcej czasu, więc będę się udzielał na tym topiku. Mam nadzieje, że też znajdziecie chwilke. Pozdrawiam gorąco i niech Was nie zasypie za bardzo, bo u mnie to masakra jest...

wzorowa ja tak z daleka to patrzeć lubię ;-) chloptaś ja jeszcze nie mam planów na jutro, ale zapewne tu bedę, w taką pogode większość dnia spędze w domku...

wzorowa- mnie też. a najgorsze ze codziennie czekam na wieczór, aby w ciszy i spokoju z tą herbatką usiasc i odpocząć, a ja przychodzi ten czas, to jestem nieprzytomna ze zmeczenia i tylko o spaniu marzę ;-(

Chyba się połóżę. Jutro pewnie trzeba będzie wcześniej się zwlec z łóżka i kombinować z wyjazdem z garażu :/ Eh... to się obudziła zima z twardego snu...

Ale zimno jak diabli:(Brrrrrrrrrrr Mimo tego, jasnego spojrzenia na cały dzień:classic_cool: Witaj niegrzeczny chloptaś czyżby nastepny men tutaj zawitał?:P;) Wczoraj o tej godzinie wieczornejbrykałem na GG i nawet się nie spodziwałem ,ze tutaj jesteście.:(

Trzy etapy cafe: . 1. założenie tego portalu pażdziernik 1999--2004 Bardzo kulturalni,świetne wypowiedzi istny raj 2.2004-- 2008 Nowa fala lecz przyjemna i żartobliwa 3.2008-- do nadal Takie zdziczenie "młodych wilczków" przechodzi najśmielsze oczekiwania.Co gorsza kobiety w wieku 19-23 lata takimi ochydnymi epitetami się posługują,ze już szkoda słów.Poza tym "złota młodzież" tego już nie mogą opanować redaktorzy cafe.Śmieszne banowania,gdzie delikwent wchodzi przez proxy i dalej sieje zniszczenie oraz grozę.:O:(:(

Witajcie kochani liliput a owszem, następny mężczyzna zawitał...:-D chociaż już nie raz pomarańcze próbowały zrobić ze mnie kobietę, bo twierdziły, ze skoro to kobiece forum, żaden facet już tu nie zagląda, a więc muszę być w takim razie kobietą Niegdyś wzorowa wiem o czym mówisz, u mnie też strasznie zasypało i nawet sam ostatnio byłem autem w rowie, ale na szczęście znaleźli się życzliwi ludzie, którzy się zatrzymali, chyba to jest "zapłata" od losu, bo w zeszłym roku przez pewien czas, kiedy tak sypało prawie co dzień kogoś wyciągałem z rowu, aż mi się ludzie dziwili, ze mi się chyba nudzi, że jak sam wpadne, to mnie pewnie nikt nie wyciągnie to się wreszcie nauczę. Ale jak widać jest inaczej. Jeździj powoli szczególnie na zakrętach, nie hamuj gwałtownie i nie zjeżdżaj za bardzo na bok jak się mijasz z drugim autem.

chłoptaś, ja jeżdżę ostrożnie i (odpukać) jeszcze mi się nie zdarzył rów. Codziennie 60 km w obie strony, to w roku się sporo tego uzbiera. Mam już troszkę doświadczenia ;)

Niegdyś wzorowa też jeżdże bardzo ostrożnie, a jednak rów zaliczyłem, ale u nas jest bardzo ciężka sytuacja na drogach, bo niestety władza się nie wywiązuje z obowiązków i nie odśnieża, nie sypie solą, ani piaskiem, więc jest masakra, acha no i oczywiście opony też mam letnie, ale dzisiaj może zamówie sobie zimówki

Ojoj.. ja na zimówkach. Nic dziwnego, ze ró zaliczyłeś... na letnich teraz się z pewnością jeździć nie da. Mało tego, należy Ci sięporządne lanie od kierowców :P

no co Ty wzorowa, mnóstwo moich znajomych przez całą zimę śmiga na letnich, więc nie jest tak źle, ale w mojej okolicy niestety nie powinno się koniecznie zakładać (prócz zimówiek oczywiście) także łańcuchy, które mam też w planach kupić.

hej. nie zaglądałam dziś i własciwie nie miałam zamiaru. ;-( pochrzanilo się u mnie wczoraj i ... no i nie chce psuć nastroju nikomu.

kłopoty w domu chłoptasiu... jestem bardzo toleancyjna i wyrozumiała, ale pewnych rzeczy pojać nie umiem.

no niestety tak się czasem zdarza. Szkoda, że nie chcesz napisać, bo może mógłbym Ci jakoś pomóc i tak przecież jesteśmy tu anonimowi...ale jeśli nie chcesz to ok, rozumiem. Trzymaj się jaka-jestem i nie smuć buzi.

chloptasiu nie chcę tak na forum, zaraz zlecą się na mnie sępy jak już nieraz, a dla mne to ważne i delikatne sprawy.

chloptaś dziś byłam na sniegu z malą, prezentu nie kupiłam ;-( ;-( Dziś mamy isć na kolację z mężem i małą jeszcze z okazji jej urodzinek, ale nie wiem czy pójdziemy po wczorajszych jazdach. a Ty prezent juz masz?

ale Twój Potworek to już chyba jest na etapie, ze moze list do Mikołąja napisać, co? ;-) Mój to jeszcze nie. A zabawek ma niewiele,widziałam piekne dla niej w sklepie...

Siemanko chloptaś mam do ciebie pytanko.Czy tez masz tak,ze podobają Ci się inne kobiety lecz na tym poprzestajesz czy też nie? Nie wiem co za świat popieprzony nastał,lecz z paru kobietami rozmawiałem przez GG kamerkę czy tez skajpa.I zawsze te same ewidentne kłopoty miały z swoimi mężami. Przeciez "instytucja" małżeństwa polega na wzajemnych ustępstwach,doprowadzanie do konsensusu.