Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka-jestem

30 latka szuka faceta do pogaduszek.

Polecane posty

Jakie to typowe dla dzisiejszych czasow. Robi sie dziecko z super samcem olewając tych wszytkich nieudacznikow, pozniej super samiec odfruwa w siną dal robic nastepne dzieci, z mllodszymi samicami a te co jest trzeba jakos utrzymywac. Wtedy szuka sie "miłego" faceta DO ROZMOWY, bron boze do seksu i wiadomo ze chodzi o tych nieudacznikow co sie ich dawniej odwalało bo zaden normalny samiec nie pojdzie na uklad w ktorym chodzi tylko o rozmowe. Zacznij szukac faceta na pieprzenie sie, wtedy moze zrozumiesz jak sie z mezczyznami rozmawia i o co im chodzi. Sam bylem w takim ukladzie ze pomagalem samotnej mamie ale za sex, nie za gadanie o dupie maryni. Pogadac to ja moge oczywiscie, ale tekstami z kafeterii nie zaplacisz w sklepie.

Moja babcia zwykłą mawiać... "kto się modli pod figurą, ten ma diabłą za skórą". W wolnym tłumaczeniu: kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem. Najwięcej prawią kazania i morały ci, którzy najwięcej mają za uszami ;)

wzorowa babcia miała rację i nietrudno sę domyślić kto pisze te głupie komentarze. ;-) dzis mi to nie przeszkadza

> "przez ostatnie niemal dwa lata, przez moje życie przeszła burza, ale to taka totalna, z wywróceniem go do góry nogami." A to twoje zdanie to niby o czym ? Owszem, moze byc o powodzi ale jakos malo jestem przekonany.

real- jakbyś zapytał to bym odpowiedziała. w skrócie to straciłam dziecko, leżałam w szpitalu, i inne rzeczy. ale juz z Toba dyskutować nie chcę. źle zacząłeś.

Gość chwalisz sie czy zalisz ghj
masz bachora teraz ? no, to wez sie za jego opieke szmato.

Gość marysienka 245665
ja cie nie kumam, po chuj szukasz tu faceta do pogaduszek ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? co z twoim przydupasem mezem, he ?

jaka-jestem--zostaw imbecyli ,niech sobie tokują do woli.Wiesz wzorowa zna moja sytuację więc też Tobie napiszę na maila.Teraz jestem ustawicznie zajety.Jak przeczytasz mozesz odpowiedzieć na maila.Wzorcowa jak Ci się podobały slajdy?Nie powiesz mi ,ze je wykasowałas:O:(

liliput już skończyłam dyskusję z oranzami ;-) chwilę mi się chciało podrażnic ale już koniec. pisz mailem ;-)

Gość marysienka 245665
no,ja ciota :D :D :D ale nie kurwiszon

no tak liliput, będę powściągliwa i zachowawcza- chyba ze będę miała ochotę się podrażnić. wtedy... ;-)

Przepraszam,że się tak długo nie odzywałem, ale zasypało nas po sam dach hahahaha, okropne drogi, śliskie zasypane, łańcuchy założyłem na koła i jakoś daję rade. Cały dzień odśnieżam podwórko, a jak nie odśnieżam to mam inną robotę w domu. A jak tam u Was? Nie marzniecie za bardzo? Zaopatrzyliście /zaopatrzyłyście się w ciepłe czapki, rękawiczki i kalisraczki?

jaka-jestem. Nie wdawaj się w gadki z pomarańczami, bo tutaj siedzi niedouczona dzieciarnia, której się nudzi i myślą, że jak napiszą kilka przekleństw to poczują się bardziej dorośli...:-o Dlatego oby ten temat przetrwał jak najdłużej podobnie jak inne topiki na kafe, gdzie pisze tylko określona grupa osób, a pomarańczowym wstęp surowo wzbroniony

czesc chłoptaś, a jak zdrowie? ja jak zwykle na posterunku, ale cierpliwosć mi wysiada. a moze to tylko gorszy nastrój, bo znów wszyyystko mnie boli, to przeziebienie łazi i łazi koło mnie mimo, ze nie wychodziłam z domku cały dzień ;-(

już sama nie wiem co myśleć o tym całym cafe, jakiś mętlik mam w głowie, ale ok, bede oranże ignorowac.