Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusemilla222

Chłopak odmówił swiadkowania bratu z mojego powodu. czy to duze poświęcenie?

Polecane posty

Gość Lusemilla222

Jego brat poprosił go na swojego świadka i mój chłopak się nie zgodził, powiedział że nie nadaje sie do takiej funkcji bo nie lubi byc w centrum uwagi, a po drugie chce się bawic ze mną na weselu. wcześniej pytał mnie jakie mam zdanie na ten temat, powiedziałam że wolałabym żeby nie był świadkiem, ale nic nie narzucam i ostateczną decyzje zostawiam jemu. no i dzisiaj mi własnie powiedział, że rozmawiał wczoraj z bratem i odmówił, brat się nie pogniewał i świadkiem ma byc jego kolega. czy uważacie że to duze poświięcenie dla mnie z jego strony?

Gość bonprixx
O k........wa a co to znaczy "woli bawić się ze mną"??? Jak będzie świadkiem to już z Tobą nie zatańczy ani razu. Ludzie!! Jacy Wy durni!! Kobieto zastanów się co piszesz...............

Gość kklkk
nie kumam zachowania Twojego faceta. ja ostatnio też byłam świadkiem a i tak cale weselicho bawiłam sie ze swoim facetem. co ma piernik do wiatraka?

Gość no jak to nie jak tak
chlopak mojej kolezanki z ktora byl 5 lat byl swiadkiem u swojego kolegi, bez niej. Napisalam ze byl bo poznal tam dziewczyne z ktora swiadkowal i Marte rzucil. Bardzo duze poswiecenie, bardzo.

Gość Lusemilla222
to wy jesteście durni. mial prawo odmówic i to zrobił, to nie przymus i skoro nie chcial bo po pierwsze nie lubi zwracac na siebie uwagi a po drugie woli bawic się ze mną a nie wykonywac obowiazki swiadka na weselu

Gość Lusemilla222
ja się nie obawiałam że pozna jakas dziewczyne, bo świadkową będzie mężatka. ale po prostu chcemy się spokojnie pobawic jak reszta gosci, a wiadomo że świadek ma obowiązki. ale problem się rozwiązał i bedzie kto inny:)

Gość irtjieojto
skoro nie lubi byc w centrum uwagi to nawet jak by nie byl z Toba to nie zgodzilby sie na swiadka

Gość kklkk
co chciałaś usłyszec? "wow, jakiego cudownego masz faceta. moj sie tak nie posiweca"? dla mnie to cipa w grochu. i tyle w tym temacie

Gość lgukfh.jdcy
jakie obowiazki swiadka ? dziewczyno co ty piszesz ? moj chlopak byl swiadkiem a przez cale wesele ze mna byl

Gość to tak moze byc?
swiadkowa moze byc mezatka? bez meza jako swiadka?

Gość bonprixx
Jesteście obywuje ch...........jowi! Kobieto ile ty masz lat!! 10??? 12???

ograniczaj go tak nadal to długo razem nie będziecie, "powiedziałam że wolałabym żeby nie był świadkiem, ale nic nie narzucam i ostateczną decyzje zostawiam jemu" faktycznie mu nie narzucałaś moim zdaniem źle zrobiłaś do no jak to nie jak tak jakby miał kogoś znaleźć to zrobić to może wszędzie nie tylko na weselu

Gość Lusemilla222
no jest świadkowa mężatką, dla mnie tez głupota. juz powinni wziac jej męze jako świadka a nie szukają na siłe kogo innego. teraz jakis kolega ma byc ich świadkiem chyba też żonaty.

Gość jak to nie jak tak
wiem o tym, dałam tylko przykład jak było, ja nie mowie ze on ja zostawi czy to czy tamto

beznadzieja - a Twoj facet to pantoflarz. z Toba bedzie lub nie a brata ma do konca zycia - zenujace jest to, co zrobil

Gość Lusemilla222
mialam prawo wypowiedziec własne zdanie. a on z tym zrobił co uwazał za słuszne. jakby chciał byc świadkiem to by był, a że nie chciał to odmówił. przeciez miał do tego prawo:)

Gość h-alszka
Dziewczyn można miec wiele a braci bardzo ograniczoną ilość. Byc świadkiem na weselu to zaszczyt i zapewne nie zrozumiesz tego póki nie bedzie to twój ślub. Nie powinnaś się wtrącać w sprawy rodzinne męża a wesele brata zapewne do nich należy.. Czy twój chłopak poświęcił się dla ciebie??? Owszem , nadszarpnął dobre układy z bratem i zapewne ten długo mu to będzie pamiętał.

Gość Lusemilla222
Dlaczego żenujące? rodzeństwo nie ma obowiązku sobie świadkowac . to tylko dobra wola, albo ktos chce albo nie:)

Gość a co Ty bys zrobila?
nie sluchaj ich, ciekawe jak one by spiewaly zeby ich chlopak mial byc swiadkiem z jakas panna

Gość Lusemilla222
Ale brat się wcale nie obraził, powiedział że tak myślał ze mój chłopak nie będzie chciał ale wypadało zaproponowac mu jako bratu. powiedział że nie ma zadnego problemu:)

Gość mial prawo odmowic jak
najbardziej ale nie z powodu dziewczyny, bo ona woli, zeby sie bawil z nia. Trudno teraz ocenic co nim kierowalo. Ale jesli ta subtelna uwaga dziewczyny to przychylam sie do opinii, ze Twoj facet autorko to dupa ;)

Gość Lusemilla222
wiem, wiem juz setki razu czytałam te uzalające sie panieneczki jak pisały ze są załamane bo ich chłopak będzie świadkiem:D wystarczy sobie wpisac w wyszukiwarke. teraz tylko tak piszą;)

Gość kklkk
moj byl i nie robilam z tego powodu scen. a skoro nie lubi byc w centrum zainteresowania to jak pojdzie z Toba do slubu? zalozy worek na glowe i napisze "sierotka"?:D

Gość Lusemilla222
wy tam wiecie najwięcej:D ja mu nie narzucałam, ale cieszę się ze odmówił:)

Gość a co Ty bys zrobila?
Ty na gorze te prownanie bez sensu jest

Gość Lusemilla222
swój ślub to co innego, wiadomo że trzeba przez to przejsc bo to nasz dzien i nikt nas nie zastąpi. ale ślub brata?po co się stresowac skoro nie ma obowiązku swiadkowac.

Gość Lusemilla222
dokładnie bez sensu porownianie:)

A ja po doświadczeniach na własnym ślubie popieram dziewczyne, chłopak odmówił i bardzo dobrze u nas świadkiem był brat męża był sam więc na świadkową poprosiłam koleżanke która również była sama a tu dwa dni przed Ślubem dzwoni świadek ,że przyjedzie z nowo poznaną dziewczyną całe wesele świadkowa siedziała sama bo nie miała sie z kim bawic , za to świadek całe wesele zajmował się swoją panną więc nie pieprzcie ,że świadek nie ma obowiąków bo ma my z mężem również mieliśmy dylemat czy mąż ma byc świadkiem szwagier żeni się we wrześniu ale ja akurat na czerwiec mam termin porodu więc nie będziemy na weselu i problem sam się rozwiązał