Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość marudzinka
akademik ok 300zl bez oplat zadnych i 200 na zycie. troche jedzenia z domu dostaje. i zyje. takie zycie studenckie.... nie mam ochoty sie kurwic z tego powodu ze nie mam kasy....

Gość cycycycycycy
a w jakim miescie mieszkasz? jak w wawie lub tez duzym to chyba z praca dodatkowa nie ma wielkich problemów. Nie idz na latwizne bo bedziesz baaaardzo zalowala. Stracisz do siebie szacunek, z czasem zrozumiesz ze nie kasa jest najwazniejsza. Zacisnij pasa, znajdz tanszy pokoj i sie nie ponizaj w ten sposob. Ja zarabiam zaledwie 200 zł wiecej i tez jest mi ciezko ale nie mysle o sponsoringu......

Gość Eleeene
Patrycja - nie wiem w jakim miescie mieszkasz ale np. w Wawie praca niani jest czesto wyceniana na 2500 zl. Do tego mozna podjac studia zaoczne i w ten sposob wiele dziewczat sobie radzi. Co do kwoty jestem pewna .

"Nie umiem sie rodzicom przyznac, ze mi sie nie udalo" Buahahahahahah :D:D:D Rodzicom wstyd się przyznać. Dawać dupy za kasę - żaden wstyd :D:D:D Padłam :D

Autorka pewnie chce połaczyć przyjemne z pożytecznym stad te mysli o branży ulicznej ;)

sam jestem z wawy i tutaj nie ma tak łatwo z praca - za duzo telewizji ogladacie , potem masa ludu przyjezdza i wielkie rozczarowanie - taka duza wiocha a pracy nie ma :O

"Ciekawe jakby poszła na dzienne, kiedy miałaby pracować i płacić za pokój..." Wyobraź sobie, że większość studentów godzi studia dzienne z pracą :D Bierze się robotę z elastycznym grafikiem i jazda. Poza tym pracuje się weekendy.

dfgsdfgasfasdffg To uważasz że lepiej iść i się k**wić??Bo tak jest wygodniej? Oczywiście, że tak nie uważam, ale trzeba się też postawić w sytuacji tej dziewczyny, a nie zaraz ubliżać, Skoro na takie coś się decyduje tzn., że nie widzi innego wyjścia z sytuacji. A to, że napiszemy, aby znalazła lepszą pracę czy zmieniła mieszkanie na tańsze niewiele da..

Gość dfgsdfgasfasdffg
Chuja wiecie,ha Ja miałam sponsorów i nadal mam. I w dupie mam wasze j**ane zdanie. Mam kasy jak lodu, mieszkanie, samochód , markowe ciuchy, kosmetyki, wakacje i co tylko chce. Za jeden numerek potrafie dostać nawet i 1000, a jak sie jakiś starszy trafi to nawet i 2tys odpala , ale tak średnio to 700. +prezenty No i co chwalisz się czy żalisz??Ale to i tak nie zmienia faktu że jesteś kurwa mimo iż masz kasę.:P

"I w dupie mam wasze j**ane zdanie." Wierzymy, że w dupie miałaś i będziesz mieć jeszcze wiele... i to dosłownie :P

Mam kasy jak lodu, mieszkanie, samochód , markowe ciuchy, kosmetyki, wakacje i co tylko chce." szczyt marzeń upadłej panny ;) zapomniałaś wspomnieć o szacunku do samej siebie ;)

Gość patricceee111..
Wiem ,ze to nie jest kolorowe zycie ... Pracy szukam nadal innej , gdybym byla facetem byloby latwiej - zawsze mozna isc na budowe ... myslalam zeby wyjechac np na pol roku zagranice ,ale jak slysze opowiesci znajomych ze byli ponizani jak psy za marne grosze eh

Nie musi wcale stać na ulicy, ani pracoać w burdelu. Znajdź se bogatego, potem on Cie poleci innym bogaczom." to że dajesz tyłka w ekskluzywnych warunkach nie oznacza wcale że nie mozna nazwac cie ulicznicą,dziwką czy tez kurwą :D

Szkoda gadać. Te wszystkie broniące autorki pewnie są do niej podobne. Zakasać rękawy? Nigdy w życiu. Przecież można zarobić wystawiając dupsko :o Osobiście wolałabym umrzeć z głodu niż stracić najcenniejsze co mam - swoją godność.

Chuja wiecie,ha -- ile tych facetów masz ? jakos nie chce mi sie wierzyc ,ze jeden czy dwoch facetow dalo ci mieszkanie i samochod

Gość ja tez tak robie .........
Wcale sie samochodu nie dorobilam a tez mam dwoch sponsorow na stale , bylam w troche innej sytuacji - bo nie mialam w ogole gdzie mieszkac , chodzilam po znajmoych tu dwie noce , tam noc ... i co ja z tego mam ? mieszkam we 4 ze studentami meliniarzami ,tylko wodka w glowie , ledwo moge cos odlozyc na konto , i mam tego dosc , zawsze gdy mam sie z ktoryms spotkac nic nie jem , w zoladku mnie sciska , niedobrze mi i czuje sie jak zwykla tirowka :O dziewczyno zastanow sie , ja nie umiem sobie teraz z tym wszystkim poradzic , uzaleznilam sie od latwych pieniedzy a jednoczesnie czuje do siebie obrzydzenie ,nienawidze swojej twarzy i ciala

no ja wiem ze wiele ma sponsorow ,ale nie wszystkie ... z ciekawosci - skad ich bierzesz? ja jestem codziennie na czacie i jakos malo tam facetow ktorzy chca placic

Gość ja bylammm
Ja tez mialamsponsorow nazywajcie mnie kurwa - jak chcecie. Ja sie nia nie czuje mialam jednego stalego. Moze i sprzedalam sie za kase, ale kurwienie sie jest dawanie dupy wszystkim, a ja bylam porzadna prostytutka. Wali mnie to hehe:) psychy nie mam zrytej mam rodzine, meza i dziecko. Po latach stanelam na nogi a mlode lata spedzilam przyjemnie:)

Gość dfgsdfgasfasdffg
ja bylammm Ja tez mialamsponsorow nazywajcie mnie k**wa - jak chcecie. Ja sie nia nie czuje mialam jednego stalego. Moze i sprzedalam sie za kase, ale k**wienie sie jest dawanie d**y wszystkim, a ja bylam porzadna prostytutka. Wali mnie to hehe psychy nie mam zrytej mam rodzine, meza i dziecko. Po latach stanelam na nogi a mlode lata spedzilam przyjemnie Co ty bredzisz??Dawałaś dupy za kasę więc jesteś kurwą i wcale nie musisz się tak czuć ale nią jesteś. Byłaś porządną prostytutką hehehe prostytutka to samo co kurwa.

Gość dfgsdfgasfasdffg
Chuja wiecie,ha Nawet sobie nie wyobrażacie ilu jest takich dyrektorków-wzorowych mężów i ojców, którzy w tajemnicy przed rodzinką mają mieszanko, aby tam móc się spotykać z innymi kobietami Nie kobietami tylko kurwami :P a to już nie to samo :P

"a ja bylam porzadna prostytutka" Ja pierdolę :D :D :D Do czego to doszło - mamy pewnie też uczciwych złodziei i przyzwoitych pedofilów :D Pamiętajcie, to porządna kurwa jest! :D

kiedys byl art w cosmopolitanie - o ekskluzywnych prostytutkach - gadaly to samo :classic_cool:

Gość patricceee111..
ile dostawalyscie za spotkanie ? szukam tanszych mieszkac ale kipsko mi idzie :/

Gość dfgsdfgasfasdffg
BLU# Przecież autorka tylko tak tu pisze jak jest jej źle i nie dobrze a prawda jest tak że są osoby które mają gorzej ale jakoś potrafią godnie żyć.Jej zwyczajnie będzie tak wygodniej i łatwiej,bo co ma się męczyć jak można dupą zarobić :P

mam nadzieje ,ze jakis pozytek robisz z tej kasy a nie tylko auto kosmetyki mieszkanie i ciuchy :O