Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość gdgdg
strzel se w leb bedzoe lepiej

Na gumtree jest pełno ofert pokojów za 500 zł i w okolicach. Są nawet stancje za 400! Ale jak się nie chce szukać, to oczywiście się nie znajdzie.

tez tak mysle :O jak sie chce tansze mieszkanie to zadne problem ,ale ona chyba chce zyc w luksusowej kamienicy z netem 10 mega i pelnym pakietem kablówki :classic_cool: niektorzy studenci wynajmuje po 4-5 osob mieszkania i jakos zyja :)

Gość gdgdg
Chuja wiecie,ha - no w sumie to lepsza prostytucja bo nie na godziny i nie z kazdym innym, polska jest w pierwszej 5 prostytuujacych sie kobiet ze wzgledu na szczegolnie niska samoocene polskich kobiet... coz szczel se w leb bedizesz miec spokoj bo i tak nic nie osiagniesz

Gość wyobrazasz sobie ze rodzice
wola uslyszec,ze zostalas dziwka niz to,ze zawalilas studia? Malo maja klopotów? to ich moze zupelnie dobic. Jesli zawalilas , pzyznaj sie,wroc do domu ( mieszkalas tam przeciez do tej pory- i stamtad szukaj pracy, w przyszlym roku wroc na studia. A moze nie musisz studiowac? Nie wszystcy muszą i nadaja sie doo konczenia studiów. Albo zamien mieszkanie na tansze. Ja zrozumialabym jeszcze matke, ktorej dziecko z głodu umiera... A ty sie wstydzisz powiedzic rodzicom o studiach, a kurestwa nia. .. popieprzony swiat

Gość babrabbarrraa21
ALe glupoty gadacie :) ja to robie od prawie 2 lat... na poczatku byly to jednorazowe spotkania za 100-200 zlotych. potem poznalam jednego faceta , 36 latek , typ gangstera lysy czarna kurtka czarczacy glos , do tego bardzo mily wygadany :) spedzamy wspolnie czas ,kolacja , kino , chodze z nim na mecze pilki noznej :) weekend w jego domku za miastem , zapytal wprost czego potrzebuje , sfinansowal mi operacje nosa , mieszkanie , kieszonkowe na zycie , z drugim spotykam sie raz w miesiacu . i wcale nie czuje sie jak kurwa czy dziwka , oni tez mnie tak nie traktuja , czasami sa spotkania bez podtekstu erotycznego tylko tak po prostu pogadac , jesli czegos robic nie chce to nie robie , znalazlam jednego na czacie przypadkiem - bylam tam w innym celu ,a drugiego na sympatii

mam sponsora od okolo roku inigdy nie zalowalam- dobrze trafilam , opiekuje sie mna, pomaga mi pod kazdym wzgledem nie tylko finansowo a dostaje od niego ok 5 tys na mies. nie zaluje i nie bede zalowac. POLECAM po co sie masz martwic o wszystko i szukac sobie "normalnego" faceta skoro mozesz z kims byc a podobnych zasadach i jeszcze miec sporo kasy

do autorki - jak chcesz to moge ci sam znalezc lokum i nawet tam zadzwonic i cie umowic ;) albo konczysz z zyciem na poziomie albo wracasz do domu i startujesz na studia za rok ,albo konczysz jako dupodajka :D

Gość mialam sponsora
ale juz z tym skonczylam, tylko co z tego jak bede musiala wrocic? Niedlugo znowu zaczne poszukiwania, nie mam pracy, mam jedynie stypendium da sie wyzyc ale nie teraz kiedy zachorowalam. Tak wiec znow bede musiala do tego wrocic bo do grobu mi nie spieszno. Mam nadzieje ze trafie tak samo dobrze jak ostatnio

Gość dfgsdfgasfasdffg
Kurwa nie wieże,na tym forum co druga laska ma sponsora i jeszcze namawia inne do tego.Przecież to jakaś masakra jest!Aż muszę wyjść z domu bo czytać się odechciewa o tych wszystkich kurwach które się uważają za ekskluzywne prostytutki i im się to podoba. Autorko powodzeni-życzę znalezienia miłego sponsora z wielkim fiutem tak żebyś miała też z tego jaką przyjemność inną niż tylko kasa :P

masa dziewczyn na dobrych stanowisakch uprawialo prostytucje- wiekszosc sponsorowanych to studentki wiec nie piszcie bzdur ze skonczy jak tania ku rwa w burdelu. pewnie bedzie jeszcze wasze dzieci w szkole uczyc albo udzielac wam porad prawnych:)

Gość patricceee111..
blu - myslisz ze szukanie mieszkania jest takie proste ? to w ktorym jestem z trudnem znalazlam . do domu wroce i co powiem ? Oszukiwalam was , wyrzucili mnie z uczelni ? gdy widze mlode dziewczyny swietnie ubrane , majace na wszystko denerwuje sie i mysle : skad one na to wszystko majaą ? :O

ja wam powiem kto krytykuje sponsoring: starzy ludzie ktorych idolem jest ks Rydzyk faceci ktorych na sponsoring nie stac kobiety ktore nie sa dosc atrakcyjnym kaskiem dla sponsora i zazdroszcza latwych pieniedzy sponsorowanym pannom :) bo prawda taka ze reszta albo to pochwala albo jest im to obojetne kto i za co mi bolca miedzy nogi wklada :)

dfgsdfgasfasdffg - to ty malo widzialas . Na uczelniach to norma ,ze jakas jest utrzymanką . na czatach jest pelno panienek w wieku 13-18 ktore robią pokazy na skype a potem spotkanie w realu za $ 😭

Gość juiji
kurwa, co za czasy:D Lasce nie chce sie pracowac albo jest za glupia na dobrze platna prace, to od razu wybiera kurwiene sie i jeszcze jest z tego dumna, masakra po prostu:O

ja nic do takich nie mam , ale niektorzy sie do dawania dupy za dolary nie nadają , potem są jeki na forum ,ze czuje sie jak szmata i nie umiem rozmawiac z ludzmi ...

Gość mialam sponsora
ale dlaczego iekszosc z was pisze ze nie chce pracowac, ze woli kurwienie? Przeciez u nas nie jest latwo o prace, a autorka zarabia wlasnie tyle ile duzo osob zarabia w naszym kraju, czyli marne grosze. Latwo to siedziec na dupie i pisac idz do pracy, zmien prace, mieszkanie. Naprawde smieszne to jest

Gość patricceee111..
juiji dobrze platna prace ? ze srednim wyksztalceniem ? teraz nawet do sprzatania potrzeba sredniego . Przyjechalam tu , wtedy jeszcze bylo ok , co miesiac rodzine przysylali pieniadze ,dostawalam stypendium ,czulam ze zyje , wreszcie z domu sie wyrwalam. Po pol roku mama wpadla w klopoty , nie mogla mi juz dawac , musialam isc do pracy - przestalam chodzic na wyklady , egzaminy zawalone , stypendium cofniete , uczelnia sie ze man pozegnala.

Gość ja tez chce miec sponsora:))
Jeste mfacetem z pokaznym sprzętem i tez moge miec sponsorke ? przydaloby sie troche na ciuchy auto ;)

faceci maja trudniej :D malo jest w polsce bogatych kobiet ktore chca tylko seksu :classic_cool:

Gość gdgdg
Chuja wiecie,ha Jasne. Oszczędzam i odkładam na przyszłość. Nie zawsze bd młoda. hahahaha odkladasz na przyszlosc hahaha twoja przyszlosc to twoja glowa twoje przekonania psychika swiatopoglad a co za tym idzie ambicje motywacje ktore dadza ci odpowiednich ludzi odpowiednie wyksztalcenie prace meza czy zainteresowania marzenia itd... ale ty juz to masz zjebane bo jestes zwykla dziwka (w lepszym wydaniu bo nie na godziny) wiec nie licz na przyszlosc.. chyba ze z jakims zjebem w hujowym miejscu moze przy alkoholu i pustce w glowie

Gość patricceee111..
Chuja wiecie,ha -- skad jestes?

Szkoda czasu na dyskusję. Osoby, które nie mają za grosz honoru, godności i szacunku do siebie zawsze będą uważały, że dawanie dupy bogatym kolesiom to nobilitacja i wielka chluba.

gdgdgd- czy Tobie sie naprawde wydaje ze seks za kase tak bardzo niszczy psychike ze dziewczyna nie ma przyszlosci? :) bzdura, chyba ze Ty taki slaby psychicznie jestes. ja np ide na seks z facetem ktory mnie kreci i nie dosc ze jestem zadowolona z dobrego r z n iecia to jeszcze mi sypie po pare setek:) gdzie tu bol, rozpacz i zalamanie. Nawet nie wiecie ile osob korzysta ze sponsoringu. gdybysmy sie wszyscy swiecili na zolto to na ziemi by noc nigdy nie zapadala:)

Gość wyobrazasz sobie ze rodzice
tiaa - wszystkie to robia, zwlaszcza studentki - bo takie to i studentki... A ze sie nie czy-uja prostytukami _ tym gorzej o nich swiadczy , faktem jest,ze sa. JAsne,ze zawod starszy niz swiat i zawsze popularny, ale szacunkiem jakos nigdy sie nie cieszył . Wasza sprawa.

Gość jaakos w mojej rodzinie
dziwek nie bylo a wszystkie kobiety, od starych do mlodych maja co wlozyc do gara. Myslalysmy glowa, nie dupa. Ale rozumiem, ze nie kazdy ma głowe do myslenia.

Gość patricceee111..
wiec co mi radzicie ? szukac kogos ? (nawet nie wiem jak :O )