Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

Wszystkie STRZELCE!

Polecane posty

Gość pani strzelcowa
zgłaszam sie 12 grudzien:) a co najlepsze moj maz i coreczka tez sa z dnia 12 ale z innych miesiecy;)

MMMMadziutek Na pewno. Skorpion potrafi skutecznie zatruć życie Strzelcowi swoją podejrzliwością, próbami ograniczania i złośliwością :O Znam to doskonale. Metoda smyczy nie jest najlepsza jeśli chce się utrzymać Strzelca przy sobie.

A to ze skorpionami to chyba prawda, znam ich kilku i z zadnym nie moge się dogadać :) Chyba po prostu dwa zbyt silne charaktery...

Gość archer70
z autopsji wiem, że najgorętsze są skorpionice :) ale inne znaki czasami nie zostają w tyle i mocno nadrabiają umiejetnościami lingwistycznymi :P @nivea77 - skąd jesteś?

Gość archer70
:( no tak... jak fajna dziewczyna to mieszka na końcu świata :( Gorlice moje strony, daleko to, nawet nikt nie wie gdzie :D

Topik jak dla mnie!!! Urodzona 26.11 :) Wydaje mi się, że strzelce są duszami towarzystwa, konsekwentnie dążą do wyznaczonego celu i nie lubią nudy... hmm i chyba są fuksiarzami ;D Wada: nadopiekuńczość i czuja się odpowiedzialni za wszystko i wszystkich.

Evea 1000% prawda! Jakbyś mnie opisała :) A co do kolegi, to skąd wiesz, że fajna...? :)

Evea a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego! Rzuciło mi się w oczy, że mamy podobne nicki Evea Nivea :) hehe

Gość archer70
skad wiem? bo miałem dwie "bliskie znajome" strzelczynie i są/były zarąbiste :)

Gość kkkkkkkkk
16 grudzien, z powyzszych opisow nie wiele sie zgadza... na pewno nie samolubna... lecz wrazliwa, szczera, oddana, spokojna,

Gość 12,12
musialam sie wpisac;)i zgadzam sie ze strzelce sa nietypowe i charakterne cholernie:)

nivea77 rzeczywiście zbieg okoliczności ;)) Nie wiem jak jest u Was, ale jedynym znakiem z którym się nie dogaduję są skorpiony i to urodzone tego samego dnia, więc jak słyszę, że ktoś urodził się akurat tego dnia to jestem z góry uprzedzona...

Evea ja jestem z 5 grudnia, mam kumpele skorpionice z 5 listopada...no i jest po prostu masakra, raz super, dogadujemy sie ale jak juz jakiś konflikt to burza, grzmoty i zgrzytanie zębów :)

Gość heeeeeee
wszystkie strzelce sa postrzeleni, najgorszy zznak zodiaku

Gość archer70
fuj! co za bluźnierca :P my i tak wiemy swoje :))

Gość archer70
też jestem oddany... sprawie... kobiecie... o własnie! oddam się w dobre ręce :) mało tego! dam się wykorzystać zdolnej kobiecie (byle nie przy garach i porządkach!) na wszelkie sposoby :P

nivea77 chyba tak jest dlatego, że skorpiony lubią dominować, a strzelce są zbyt niezależni, aby ulegać czyimś wpływom i tu tworzy się zgrzyt. W dodatku ich mściwość przekracza wszelkie granice-skorpiony mogą się obrażać, ale to prawda...niestety:(

Ja strzelec 21.12.1982r. :) zgadzam sie z ta wypowiedzia: 14:21 [zgłoś do usunięcia] drobinka 25* 28 listopad 1985 kobieta wrażliwa ale nie 'ciapowata' mam wrażenie że widze więcej niż inni, nie znosze bałaganu, chaosu itd, mega poczucie humoru i myśle ze mam dystans do siebie czasem moze niezbyt pewna siebie ale ucze sie tego pochłaniam wszystko co dotyczy ludzkiego umysłu, ksiązki,artykuły itd uparta, nie lubie jak ktoś mówi mi co mam robić wyszukuje sobie probelmy

Ja jestem pani organizator, jestem bardzo towarzyska, uwielbiam zabawe i kontakt z ludzmi...nienawidze się nudzić. Mam silny charakter i skorpiony chyba podobnie...dlatego, jak pisałam wcześniej, dwa zbyt silne charaktery...

Jeszcze moge dodac, ze mozna z nami "konie krasc" ;-) Ja lubię od czasu do czasu poimprezować, ale na codzień raczej spokojna jestem :-)

"Mam silny charakter i skorpiony chyba podobnie...dlatego, jak pisałam wcześniej, dwa zbyt silne charaktery..." Mój chyba jeszcze obecny, ale na pewno niedługo były Skorpion powiedział mi ostatnio, że jestem gorsza niż 100 Skorpionów ;) Racja - on chce dominować, a ja nie poddam się nikomu, bo nie potrafię po prostu....

No a więc to sie zgadza Skorpion plus Strzelec = niewypał :) A jak z innymi znakami? Macie jakieś doświadczenia?

Gość archer70
ja strzelec (wiadomo:) - ona strzelec = 10/10! ja j.w. - ona waga = 8/10 (ale to początki na razie) - ona bliźniak = duchowość 9/10, fizyka 10/10! - ona koziorożec = duch 8/10, fizyka 12/10! (w tym przypadku!) - ona panna (żona :D ) = duch 2/10, fizyka czasami 9/10 ... więcej grzechów nie pamiętam :P