Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

Wszystkie STRZELCE!

Polecane posty

Gość no to brakuje jeszcze mnie
25.11. Mąż Bliźnięta i jest ok! Jeśli chodzi o podróże to marzę i zazdroszczę tym, którzy zwiedzają świat a sama trochę się boję. Choć trochę podróżuję. Trochę jestem za wrażliwa i zbyt bardzo chcę być perfekcyjna /w stosunku do siebie dużo wymagam/.

Gość no to brakuje jeszcze mnie
Magda 812 Ja też martwię się o wszystko i wszystkich w około i też jestem mało zdecydowana.

Gość już niedługo urodzinki me
Myślę,że strzelce sie nie martwią na zapas i nie zaprzątają sobie głowy przeciwnościami losu. Mówią "jak ma być to będzie" Jak stracą - długo nie żałują. Za chwilę i tak zyskają. Ja przynajmniej mam te strzecze cechy. Z innymi to tak różnie :)

:) u mnie np jeszcze z Pannami strasznie wychodziło....Rak też nie był dobrym partnerem a Skorpion choć wiem że nie pasuje, to strasznie nas ciągnie do siebie :p

fioletowy widelec ja 5 grudzień a mąż sierpień lew faktycznie spięcia na grubo, chyba te znaki do siebie nie pasują:)

Ja też mam 5-ego! :) A na toaścik jesteśmy Mayor umówione, pamiętaj! :) :) :)

Gość Strzelczyni w potrzebie
Hej, jetem strzelcem. I mam pewien problem z skorpionem .. poznaliśmy się na wakacjach przeżyliśmy niesamowity romans pełen sexu i burzliwych emocji. Utrzymujemy do teraz znajomość jednak nie aż tak intensywną jak kiedyś, ma początku czułam jak skorpion bardzo jest zafascynowany moim charakterem itd. a mnie pociągał wileki temperament i tajemniczość skorpiona. ;) Wszystko co robiliśmy było związane z sexem, tak mi się wydaje przynajmniej .. dodam iż mam 18 lat. I chodzę z tym skorpionem do jednej szkoły, na holu nie rozmawiamy jesteśmy na " cześć " ale widze jak na mnie zerka jak przechodze albo rozmawiam z chłopakami. rozmawiać normalnie nie potrofimy co jest dziwne. Gdy się tylko spotykamy dochodzi do zbliżenia, a po wszystkim udajemy że się tak jakby nie znamy. Chciała bym żeby ta znajomość na polegała tylko na seksie itd. chciałabym go poznać, zdobyć, rozkochać w sobie ale jak to zrobić ?

Nivea! I wszystkie dzisiejsze strzelce! Zycze Wam duzo, duzo szczescia, zdrowka, milosci, sukcesow w pracy, zyciu osobistym, na kazdej plaszczyznie zycia, spelnienia marzen. Wszystkich! I to jak najszybciej!! Usmiechu na twarzy w kazdy dzien, nawet w ten gorszy... Radosci, pomyslnosci, samych zyczliwych ludzi wokol, prawdziwych przyjaciol! 100 lat zycia!!! 🌼 ❤️ 👄 🖐️ Moje urodzinki juz jutro. 28 lat skoncze. :)

Gość jaga baba jaga
hej! Ja jestem Strzelcem z 19 grudnia! Fajnie, że jestvtaki topik :) Zgadzam się, Strzelce potrafią odwrócić kota ogonem :P Bywają w tym mistrzami :P Bywają też zarozumiałe i chełpliwe, ale zawwsze pomogą innym, są otwarte i bezpośrednie.