Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1234567890

Mam już dość samotności :( chciałabym, żeby ktoś mnie przytulił

Polecane posty

Gość ania1234567890

Jestem podobno całkiem ładna, szczupła, dobrze ubrana. Jakoś wybitnie inteligentna nie jestem, ale głupotą też nie grzeszę, studiuję na państwowej uczelni ekonomicznej. Staram się być dla wszystkich miła, sympatyczna i pomocna, mam ciekawe zainteresowania. Więc powiedzcie, dlaczego ciągle jestem sama? :( Naprawdę nie mam już sił, tak bardzo brakuje mi kogoś, kto mnie będzie kochał, a ja jego. Nie mam zbyt dużych wymagań, praktycznie żadnych. Faceci obserwują mnie, już nie raz przyłapałam ich na tym, że mi się przyglądają. Ale mimo wsyztsko, żaden nie podchodzi. Co jest we mnie nie tak? :( zaczynam wpadać już w depresję, nie radzę sobie z samotnością :(

Gość mrówkowy kotlet
jesteś dziewicą ?

Gość kiedy moje kochanie
No czemu nie podchodzą:)? może są pijani:)? Jeden szedł i się chwiał..;) pił:P? dziwne to..albo z tremy się zachwiał..nie wiem;) mam nadzieję, że Go znowu zobaczę, bo go nie poznałam:) buzia schowana

Gość dfgsdfsadasdfsagsdgsdgsdgsdddg
To nie w tobie jest coś nie tak tylko w tych co się tak przyglądają a nie podchodzą,wiem bo taki też właśnie jestem :( i też mi jest źle że jestem sam ale jakoś i tak nie zagadam :(

Gość alka, malopolskie
dalej będziesz samotna; ludzie się ciebie pytają a ty nie odpowiadasz