Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjvhjhk

Skreślenie z listy studentów ??

Polecane posty

Gość hgjvhjhk

Z powodu choroby nie byłam na 3 z 4 cwiczen z jednego przedmiotu , usprawiedliwienie mam ,ale dowiedziałam sie ze wykładowca juz mnie skreslil z listy studentów. Jestem na pierwszym roku zoacznych , co z tym zrobic ? jakas rada? Nie mam zaliczonego żadnego koła a były juz 3 lub 4:/ Wywalaja mnie juz ze studiów czy to tylko poprawka tych cwiczen?

Gość M a c i e k
próbować trza.

Gość adhahjj
Jak wykladowca cie skreslil to nie jest to dziekanat, idz do niego, pokaz mu zwolnienia i nadrob to. Powinno przejsc.

Gość a to od kiedy wykładowcy
skreślają z listy studentów ? :o

Gość wykładowca nie skreśla cię
z listy studentów. :) Co najwyżej skreśla Cię ze swojej listy, ale to nie znaczy, że jesteś wyrzucona ze studiów. Jeśli wykładowca nie uzna Twojego usprawiedliwienia i nie zgodzi się na absolutnie żadną formę nadrobienia czy zaliczenia nieobecności (czy wolno mu to zrobić zależy od regulaminu Twoich studiów), wtedy możesz starać się o warunek z tego przedmiotu (wiem, że niekiedy nie przysługuje warunek na pierwszym roku: czy u Ciebie tak jest musisz się dowiedzieć), możesz również starać się o urlop zdrowotny lub prosić o roczne rozliczenie przedmiotów (jeśli jest szansa na zaliczenie przedmiotu w semestrze letnim). Jeśli nic z tego się nie uda to, w najgorszym razie, możesz starać się o przyjęcie ponownie na pierwszy rok, a mając zaliczone wszystkie przedmioty plus ten jeden poprosić o przeniesienie na rok wyżej: więc nawet tego roku nie stracisz.

Gość hgjvhjhk
Dziękuje. Pogadam z nim na następnych ćwiczeniach . Troche mi ulżyło ,bo już spanikowałam. Warunek mogę mieć z tego co wiem.

Gość 6404548903489040-54-054
u mnie sa 2 popraki cwiczen z czego druga platna pozniej warunek:P

Gość listopad3000,000
wykladowca to pala.najprawdopodobnie jest ciotą.Tak wiec zanies mu to usprawiedliwienie i niczym sie nie przejmuj

Gość 6404548903489040-54-054
co stekasZ?