Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejąca kochać:(

nie umiem kochać:( pomożcie:(

Polecane posty

Hm... dziecko? ja chyba nie chce w ogole miec. Poza tym za krótko go znam,zeby miec znim dziecko:( Nie chodzę do psychologa, wydawało mi sie,ze wrocila miesiaczka i dozlam w miare do siebie. Dopiero jak kogos poznałam to sie okazało,ze jestem do niczego;/ :* Dziekuję Wam za mile slowa otuchy:*:( Lepiej mi,ze się wygadałam i ktos odpisuje:(

moze powinnas pojsc?? moze my ci zle radzimy?? moze psycholog wie jak to sie leczy??? nie kaze ci z nim miec teraz dziecka:) mowie ogolnie, ze myslalabym o dziecku, zeby miec kogos na kogo mozesz przelac cala milosc

Dygresja do facetow: Zanam mnostwo dziewczyn, mnostwo facetow, mnostwo ludzi. Ale to Wy, Panowie, zazwyczaj zdradzacie i robicie takie swinstwa, jak Ci, ktorych spotykalam na swojej drodze. Nie uogolniam,wiem, ze jest wsrod was wielu wartosciowych osobnikow... ALE.... 1000razy sie zastanowcie zanim dla sportu wepchacie swój penis w inną laskę. Bo dla Was to jest adrenalina i sport- a komus moze runąć zycie..... ;/

Gąska- jaką miłosć:( ja jej juz wlasnie chyba nie mam w sobie:((( : """"""((((((((((( ___________ ps. dziekuję za mile słowa:*

Gość Michalina Wisłocka
nieumiejąca kochać:( Witam. Piszę tutaj, ponieważ mam nadzieje,ze mi cos dordzicie, proszę o poważne odpowiedzi. Przeczytaj mój podręcznik.

a jaki podręcznik?

A najgosze jest to, że ten drugi mezczyzna, ktorego poznałam po moim narzeczonym, po tych 3 latach--- wydawał mi sie jakąs nagrodą....za walke i niepoddawanie się... wiem, głupia jestem:( Niebo mi spadlo na glowę, myslałam że to CUD że spotkalam kogos z kim się tak rozumiem, tak do siebie pasujemy (on też byl w szoku) i kto jest taki z mojej bajki i mojego swiata. Kochałam go strasznie i iddałabym za niego zycie, był dla mnie kims zupełnie wyjątkowy,.... To, że i on mnie zdradzał-- było jak wyrwanie mi serca, bo byl osttanią osbą na ziemi, kotrą mogłam oto posądzić....

Gość szvw
Brak słów!!! Jak to czytałam to trudno było mi uwierzyć, że tyle nieszczęść może spotkać kobietę.Płakać mi sie chce! NIe ejstemw stanie wyobrazić Twojej zranionej duszy. Masz bardzo silną osobowość, ja na Twoim miejscu po takich traumach i niepowodzeniach popełniłabym samobójstwo. Facetów tych prawdzwych raczej nie ma w dzisiejszych czasach. KAŻDY predzej czy później zdradzi. Jest MOŻE garstka tych prawdziwych. Dlatego nie zamierzam sie wiązać nigdy z facetem, zostaje les z wyboru. Bo każdy człowiek ma prawo do miłości. KAŻDY. ;** 3m się bardzo mocno. Ściskam. ;*

Nieumiejąca, powiem Ci tylko, żebyś się nie poddawała. Mnie ranił każdy facet, z którym się spotykałam. oszukiwali, zdradzali, szantażowali. Miałam odczucie, że w jakiś magiczny sposób przyciągam do siebie same elementy, chociaż każdy z nich na początku sprawiał wrażenie cudownego faceta (to również odczucia moich bliskich). Jak zaczełam się spotykać z obecnym partnerem to czułam się dokładnie jak opisujesz, totalnie wypalona. Po pół roku jak powiedział mi, że się zakochał, to nie umiałam nic sensownego odpowiedzieć. Ale teraz po prawie 2 latach kocham go tak jak nigdy nikogo. I jemu jednemu ufam. Dlatego TAK, uważam, że jest jeszcze dla Ciebie szansa. A jedyne co powinnaś teraz, to nic nie robić na siłę. Wierzę, że będzie u Ciebie lepiej ;)

:( ni chce popelniac samobójstwa... Czesto wmawiam sobie, ze przeciez cos jeszcze poza tym mam-- swoje pasje, jakies życie, ktore budowałam w pocie czola:(Tylko...po tym wszystkim...jest tak cholernie trudno wstawac rano......;/

do bojabojaboja.. dziekuję:* cieszę się z Tobą:*

Gość wniosek jest jeden
NIe warto nikogo kochac ;)

:(

Gość Do ro
"Dowiedzialam sie, że on mnie jednak zdradził nie raz...że zdradzal mnie przez cały zwiazek... okazjonalnie, z róznymi laskami, na imprezach , na wyjazdach słuzbowych, w pubie w toealtach, kiedy sie dalo i ile się dało, zawsze jak byla okazja." Dziwne że nie zauważyłaś żadnych objawów, znaków że facet cię zdradza. Tym bardziej że robił to z różnymi. Tak samo ten drugi który też cię oszukiwał i o którym piszesz żebył taki z twojej bajki.

My kobietypotrafimy znieść o niebo więcej niż nam się wydaje. Przeszłaś już tak dużo, bądź dumna z tego co osiągnęłaś, zobacz dziewczyny nawet nie potrafią sobie wyobrazić jak mogłaś tak dużo udźwignąć. Jesteś niezywkła i nigdy nie przestawaj w to wierzyć! I będziesz jeszcze kochała, te pokłady miłości, które w sobie masz są olbrzymie i jeszcze nie jednego człowieka nimi obdarujesz. Teraz jest ciężko i jeszcze nieraz będzie, ale kto jak kto, Ty kochana dasz zawsze radę :)

kochac warto. trzeba kochac. zycie nie istnieje bez miłosci. musisz sie jakos przełamac. wmówic sobie ze musisz pokochac. tylko wypatrz temat zeby znow nie było hmmm... lipy :)

Zdemaskowali mnie,to prowo :D

prosze sie nie podszywać:( Nie podejrzewalam- nie sprawdzałam go. Jak mowil,ze idzie na piwo z bratem- to nie sprawdzalam,czy tak jest (zwlaszcza,ze znałam jego brata), albo jak pisal,ze idzie pracowac nad zleceniem- to nie dzownilam do domu inie sprawdzalam, czy siedzi i pracuje. Jak byl w pracy, to tam nie jechałam i nie sprzawdzalam,czy nie sypia z koleżanką z pracy;/ Nie wiem, moze powinnam....;/

Gość pijacgoracakawe na kafe
witaj Sloneczko!! twoja historie, czytam podczas przerwy kawowej w pracy i łzy same cisna mi sie do oczu....jestem pełna szacunku do Twojej osoby, twojej wartości jaka nosisz w sobie, jestes dobrym czlowiekiem z piekna dusza i pamietaj ze zaden facet z ktorym bylas badz bedziesz Ci tego nie odbierze. Zaden.pamietaj o tym Serduszko. Pozdrawiam Cie goraco.

Gość pijacgoracakawe na kafe
sprawdzanie i ciagle wydzwanianie nic by nie dalo, jak facet chce zdradzic, to chodzbys mu jps przypiela to i tak by to zrobił jakby chciał..

Gość nieumiejąca kochać zachowuje
sie jakby miala 15 lat , faceci jak to zobaczyli to robili ja w chooja na calego i tyle w temacie.

Gość do nieumiejąca kochać
uprawialas seks ze swoimi bylymi w prezerwatywie czy bez? to wazne ;)

Gość efvr24b
Ale tak to juz jest że Ci dobrzy ludzie przyciagaja złe osoby i odwrotnie!

Bez,w gumkach to nie seks a gówno:D

Gość do nieumiejąca kochać
to lepiej porob badania

Gość profesor Lew Starowicz
Kondomy zmniejszaja odczuwanie, dlatego nie mozesz nikogo pokochac. ..To udowodnione naukowo.

Gość ghjfdghjd
tez nie potrafię kochać chyba.nie-wiem może za łatwo mi przyszła ta dziewczyna. ale wyciągnęła mnie z kilku kompleksów .może i mnie zdradziła z 2 razy dobra . może i ma wady urody itd ale nie imprezuje .może mnie nie kocha ale jest zemną .może kłamie ciągle ale to drobne kłamstewka nie zdradzam bo nie chce a miałem okazje. mam z kim pogadać z nią.może stać mnie na lepsza ale ta nie jest zła .przeszła kawałek życia i już z 2 lata nie mam podejrzę wielkich. może i mi zagląda do portfela ale tak to już w życiu jest. ciężko kogoś autorko kochać po przejściach.czekam na lepsze czasy a przyjdą na pewno. nie teraz a może za 5 lat jakoś top będzie .