Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DawidkowaMama

Rozszerzanie diety w czwartym miesiącu.

Polecane posty

to w sumie chyba dużo nie płacicie, u nas opiekunka żąda sobie od 1200 do 2000 tysiączków

No jakbym miała dawać więcej to nie opłacałoby mi się pracować. Teraz od lutego mała idzie do 3 latków do państwowego przedszkola to będzie to koszt 300zł miesięcznie.

ja muszę sie modlić, żeby babcie były zawsze zdrowe i chętne do opieki nad moim dzieciątkiem, bo do co przedszkola to jeszcze dużo czasu

Ja na babcie liczyć nie mogę jedna 900km od nas, a moi rodzice bliziutko ale oboje pracują więc odpada.

to rzeczywiscie daleko, moje babcie mają 250 km nie jest to blisko, ale nie 900

Zrobiłam jabłko z kleikiem:) kurcze nawet mi bardzo smakowało:0 A mały zajadał aż uszy się trzęsły:) jak macie jeszcze jakieś pomysły to ja bardzo poproszę:)Jak to się mówi, dziękuję za już, proszę o jeszcze:)

Gość napoleonka1
DawidkowaMama a którego się twój synek urodził?

Witam Cieszę się, że smakowało. Chociaż tyle mogłam pomóc.

no nie wiem z tym cynamonem, może lepiej narazie nie dawaj, jak mu tak smakuje to nie dodawaj jest jeszcze za malutki - tak mi się wydaje, ja nie dodaję żadnych przypraw

Gość napoleonka1
Pytam, bo moja urodziła się tydzień później i też się zastanawiam kiedy jej dietę rozszerzyć.Na razie jest karmiona tylko naturalnie.Myślałam, żeby zacząć od piątego miesiąca.Za niedługo pójdę do pediatry na kolejne szczepienie to się zapytam co mi radzi.

napoleonka, możesz zacząć od jabłka, a włąściwei soku z jabłka, jeśli oczywiście jeszcze nie dajesz

moja małą w wieku trzech miesięcy zjadała ćwiartkę ziemniaka z masełkiem, teraz w wieku czterech m-cy je brokuły, marchewkę, selera , pietruchę mięsko z kurczaczka , banana jabłko, biszkopta zjada , pediatra powiedział że skoro jej to nie szkodzi to on się bardzo cieszy że tak ładnie je , powiem wam też ze zuzka wcale gruba nie jest bo przy wzroście 70 cm waży 6700