Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE TYJĘ W CIĄŻY...

NIE TYJĘ W CIĄŻY...

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem szczupła i też bardzo mało przytylam. Na plusie mialam tylko 2,4 kg, a dziecko urodzilam 3500! :-P w sumie po porodzie mialam 11 kg mniej. Ajadlam naprawde wszystko i o każdej porze. Nawet w nocy :-)

Gość gość
175 cm i 90 kg ? Dziewczyno, masz sporą nadwagę..ja przy wzroście 174 z początku ważyłam 66 kg i chciałam chudnąć..obecnie mam 10kg na + jestem w końcówce 31 tc

Gość gość
Witam jestem w 24 tyg i dopiero 1 kg na plusie. też mam niezłą nadwagę 160cm/85kg Martwiłam się więc chciałam wam dziewczynki podziękować za uspokojenie

Gość gość 7890
Ja mam 164 i 73 kg jestem w 28 tc i przyrost wagi 3 kg na plusie martwilam się że tak mało przytylam ale już jestem spokojniejsza dziękuję

Gość gość
to ja mam niezle zmartwienie bo 33tc a na wadze 53,7 (5,7kg wiecej :( ). jem wszystko- slodycze, mieso, ciemne pieczywo, duzo warzyw i owocow, herbaty itd odstawilam na rzecz kawy zbozowej z mlekiem, pije duzo wody, witaminy, czasem jakas cola bo mam ogromna ochote a waga ani drgnie. malo sie ruszam bo mialam niedawno zabieg operacyjny na ropien i strasznie sie boje ze cos z dzieckiem moglo sie stac od lekow ktore bralam :( do ginekologa dopiero ide w przyszlym tygodniu a jak bylam miesiac temu to dziecko mialo zbyt mala klatke piersiowa w stosunku do wieku plodowego. jestem kompletnie zalamana bo robie wszystko zeby bylo ok a tu ciagle jakies przeciwienstwa losu bo rozumiem jakbym cpala czy chlala a ja nawet glupia zielona herbate odstawilam, nie glodze sie ani nie cwicze, codziennie witaminy i zelazo, wyniki krwi mam ok - moze nie idealne jak przed ciaza ale jak na ciaze to calkiem dobre np erytrocyty 3,98 a hemoglobina 12,7 gdzie przed ciaza czerwone krwinki byly 4,5 a hemoglobina ponad 14

Gość gość
Mi lekarz mówił, że jego pacjentka była otyła i do porodu szła 16kg lżejsza niż na pierwszej wizycie w ciąży. Mnie namawia do nie przytycia wcale lub schudnięcie, też jestem otyła.

Gość gość
Ja w pierwszej ciazy przytylam 40kg. W drugiej na poczatku -4 ale w ostatnim trymestrze wrocilo

Gość gość
Dużo tu kobietek nie tyje. :) uf! Ja ważyłam przed ciąża 62 i z miesiąca na miesiąc coraz mniej aż do 53.5 kg dopiero teraz jak jestem w 6 miesiącu przyszło do 56.5 ale tydzień później znowu 55.5. Niby dwa kg na plusie ale ogólnie jest dalej na minusie. Z tym, że wyników nigdy nie miałam takich dobrych, a dzidziuś rozwija się książkowo :) Martwię się tylko tym, że mam ogromnie dużo stresu :( oby moje maleństwo się tak tym nie przejmowało.

Gość gość
spokojnie, ja mam 19+1 tydzień i póki co nie przytyłam ani kilograma ;p przed ciążą 51 kg a teraz 50 :D więc w sumie schudłam, a też jem wszystko