Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

activeee

uderzenia gorąca...

Polecane posty

Od kilku dni męczą mnie dziwne uderzenia gorąca szczególnie w nocy jak próbuję zasnąć, mój mąż twierdzi że temperatura w pokoju jest ok, zakręcam grzejnik, wietrzę przed snem a mimo to jest mi gorąco. Wczoraj np. sięgnęłam po butelkę z wodą i dopadło mnie to uczucie gorąca, zrobiło mi się duszno, byłam czerwona i byłam mokra (spocona), po jakiś 10 minutach to przeszło. Zdarzyło mi się to już kilka razy w ciągu ostatnich dni. Jestem teraz w 16 dc. temperatura skacze. Od 3 dc cyklu brałam Clostilbegyt, czy możliwe aby to on wywoływał u mnie takiego objawy?? Clo biorę niestety bez monitoringu.

Gość moja tez jest podobna
przywitaj sie z menopauza, a jak mlodsza jestes to warto tarczyce zbadac, bo to hormony szaleja

Gość moja tez jest podobna
nie doczytalam ze w ciazy jestes :D to hormony Ci szaleja , czemu bierzesz leki bez kontroli?

ja takie nagłe fale gorąca miałam przy zachodzeniu w moje obie ciąże... niestety na temat tego leku nic nie wiem...

w ciąży nie jestem, przynajmniej nie sprawdzałam, a dlaczego bez kontroli to nie wiem, lekarz kazał brac to biorę.

mogą to być hormony, ale też sprawy zupełnie nie ginekologiczne. Jesteś w okolicach owulacji, więc nawet jeśli komórka została zapłodniona o ciąży nie ma mowy, bo się nie zagnieździła, więc ten powód w tej chwili bym wykluczyła druga sprawa to radzę iść na usg, bo clo bez monitoringu to największa głupota i lekarz jest zwykłym konowałem. Może Ci zaszkodzić i to bardzo

zanim doczytalam do konca chcialam sie zapytac czy jestes na clo;) to bardzo normalne przy tym leku, ja mialam te uderzenia prawie non stop pamietam kiedys w pracy bylo kolo 10 stopni, do tego powlaczane nawiewy..(praca na lotnisku) a ja potrafilam rozebrac sie do bluzeczki z krotkim rekawkiem..po kilku min przechodzilo..ale fakt nie bylo to mile odczucie:)