Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Platynkaaaa

Jak uzyska膰 ten cholerny platynowy blond?

Polecane posty

Go艣膰 Platynkaaaa

M贸j naturalny kolor w艂os贸w to ciemny blond podobny to tego: http://princessofmoon.home.pl/ALLEGRO/WLOSY/K ITKI_60CM/AUKCJA/ciemny_blond.jpg Chc臋 uzyska膰 platynowy blond, wpadaj膮cy w popielaty. Uzywa艂am r贸偶nych farb (z Joanny - Ksi臋偶ycowy blond, Szlachetna per艂a, Srebrny py艂) i r贸偶nych rozja艣niaczy (z Joanny rozja艣niacz o 4-5 ton贸w i z Delii o 6 ton贸w). Teraz mam co艣 tego typu: http://www.kegel-aj.com/22.JPG U偶ywam te偶 srebrnej p艂ukanki z Delii i ostatnio wyszed艂 mi niebieski u nasady:/. Szorowa艂am w艂osy, 偶eby to zmy膰, w ko艅cu zesz艂o. Mam bardzo grube w艂osy, w dodatku d艂ugie, dlatego wszystko tak je "chwyta". Jak mog臋 uzyska膰 tak膮 platyn臋? http://www.stylistka.pl/img/artykul/281/platy nowy-blond-na-twojej-glowie_2658_2.jpg Prosze, nie proponujcie mi drogich farb z Loreala, bo musz臋 kupowa膰 2 lub 3 na moje w艂osy, bo nie starcza, dlatego wol臋 te ta艅sze. My艣la艂am nad farb膮 z Joanny Go艂臋bi popiel, ale nie wiem, czy nie wyjd膮 siwe lub niebieskie:/.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Platynkaaaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 usmiechaj sie
chyba musisz sie wybrac do profesjonalej fryzjerki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Platynkaaaa
Do fryzjera nie ide, bo nie mam kasy teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Platynkaaaa
up

Udost臋pnij ten post

platyne uzyskasz tylko i wy艂acznie z rozja艣niaczy kupionych w sklepie fryzjerskim. w "normalnym " sklepie nawet jak jest napisane rozjasniacz to jest to zwyk艂a farba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Platynkaaaa
Tak my艣la艂am... Kupie sobie chyba ten Golebi popiel, a jak bedzie schodzic, to plukanka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oko do g贸ry
"do fryzjera nie ide" - bedziesz leciala w podskokach jak ci wyjdzie marchewa albo zolte - wiem co pisze :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Platynkaaaa
to wtedy znowu pewnie zolc i jebane plukanki:/. ile taie cos kosztuje? mam tyle wlosow, ze 2 rozjasniacze to za malo, a farby akura starcza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oko do g贸ry
ja wczoraj widzialam niezla blondyne (czekalam za ia az pociag przejedzie) jasno-szara marchewka wlosy ,a niektore jakby pasemka calkowicie jak szmata od podlogi niebiesko-szare

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Platynkaaaa
ta, zeby jeszcze kolo mnie byl skep fryzjerski. kurwa jebane wlosy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Garnier nr 111
bardzo.bardzo jasny-popielaty blond...to nazwa farby...wychodzi lekko niebieskawy ale schodzi po nast myciu i zostaje 艂adna platyna...mi 艂apie na naturalnie ciemnych zielone opakowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Garnier nr 111
ps a rozja艣niaczem jak b臋dziesz robi膰 to mo偶esz jedynie uzyska膰 efekt "ukrainki"...pewnie si臋 domy艣lasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paole16
1.mo偶esz kupi膰 sobie szampon koloru ultramaryna z joanny 2.albo u偶y膰 farby do w艂os贸w w odcieniach siwo艣ci(tak膮 mo偶esz kupi膰 u fryzjera) 3.albo po prostu p贸j艣膰 do fryzjera(on najlepiej doradzi) ja mam ten sam problem z w艂osami,pomara艅czowy odcie艅,a chcia艂abym mie膰 platynowy. mimo, i偶 wspomnia艂am w pierwszym punkcie o szampone, to ostrzegam, bo takie niszcz膮 w艂osy(wyp艂ukuj膮 z nich potrzebne witaminy i substancje od偶ywcze!) wi臋c je艣li zdecydujesz si臋 na taki szampon to myj nim w艂osy 1 raz w tygodniu,u偶ywaj膮c w tym czasie swojego codziennego szamponu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perelka4
Bardzo jasn膮 platyn臋 uzyska si臋 tylko rozja艣niaczem, a 偶eby pozby膰 si臋 偶贸艂ci najlepszy jest filetowy szampon z joanny( taki z pompk膮, do kupienia w sklepie dla fryzjer贸w; 500ml-ok.16z艂). Jednak z tym posz艂abym do fryzjera, rozja艣nianie jest bardzo inwazyjnym zabiegiem, sama sobie zniszczy艂am w艂osy, nie m贸wi膮c o tym 偶e nie wychodzi艂o r贸wno. Teraz chodz臋 do fryzjera i jestem zadowolona, a koszt nie taki straszny 60 z艂, a w tym jest rozja艣niacz, maseczka, p艂ukanka fioletowa i u艂o偶enie w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post