Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale pytammm

Co myslicie o mojej kolezance?

Polecane posty

Gość ale pytammm

ma 29 lat, meza od 4lat i nie jest w ciazy, ani nie maja dzieci, maja małe mieszkanie i dwa koty w domu, nie mysla o tym by sie dorobic i jakos ustawić, a to chyba normalne ze w tym wieku juz trzeba zaczać myslec o dzieciach i spoważnieć, na dodatek ona jest strasznie chuda i ubiera sie jak gówniara.

Gość myślę, że żyje tak jak ma
na to ochotę, a nie tak jak ogół ;)

Gość zazdrośćisz związku i 2 kotów
? Czy może tego, że ty maasz 5 dzieci z wpadek a ktoś nie chce mieć żadnych? typowe polactwo :classic_cool:

Gość aquariuss
nakapuj księdzu! ja już dawno bym to zrobił!

''ma 29 lat, meza od 4lat i nie jest w ciazy'' ciaza to obowiazek kazdej zamęznej ?:D ''maja małe mieszkanie i dwa koty w domu, nie mysla o tym by sie dorobic i jakos ustawić'' Ty masz wille z basenem i milion na koncie rozumiem ,czy duze mieszkanie na kredyt ktory splacisz na starosc? ;) ''a to chyba normalne ze w tym wieku juz trzeba zaczać myslec o dzieciach i spoważnieć'' to Ty masz cos z glowa, nie wyszalalaś sie chyba ''na dodatek ona jest strasznie chuda i ubiera sie jak gówniara'' młodo wyglada ? :classic_cool:

Gość ale pytammm
do BLU a ty stary zgorzkniały kawaler i zaden cie nie chce? Oni po prostu zyją jak niebieskie ptaki, ani nie są rodzinni ani gościnni. Wpaśc do nich tez nie mozna bez zapowiedzi (wiem bo sie przyjaźnie z jej szwagierką). a ona ma juz 29 lat i po co sie zachowuje jak małolata. Wieku sobie nie odejmie przeciez:P a 29 l to ostatni gwizdek na dziecko. a mieszkanie mam swoje z mezem. Na kredyt tylko 10 lat.

Gość ale pytammm
miało byc"zadna cie nie chce"

zgorzknialy kawaler ? haha :D jakbys wiedziala ile mam lat to bys spadla z krzesla :classic_cool: moze im odpowiada taki styl zycia ,po co wpieprzac sie komus z butami ?

Gość aquariuss
Kobieto to że masz wyprany katolicki mózg, nie znaczy ze kazdy się poddał tej hipnozie. Ostatnie gwizdki, to zapewne znajdziesz na wyprzedaży... gwizdków. Jest mnóstwo ludzi szczęśliwych we dwójkę do końca, życia - lecz tylko tacy ludzie jak Ty im w tym przeszkadzasz!

Ja Cie nie rozumiem. Co z tego że to ostatni gwizdek na dziecko? Dla Ciebie może to jest istotne, dla niej nie. Ja też nie mam dzieci i mieć nie zamierzam, więc nie wciskaj nikomu na siłe dziecka. Proste - urodzisz je za nią? Wychowasz? Utrzymasz? Nie, więc to nie Twoja sprawa.

Gość buha hah ha hah ahah h
Ale masz problemy :O 🖐️ nie są rodzinni. I dobrze. Na co im dziecko. nie są gościnni i nie można wpaść bez zapowiedzi? A ty co? jesteś bezrobotną nieudacznicą bez zainteresowań, że można do ciebie wpadać bez zapowiedzi i w domu siedzisz? Z moich znajomych bez zapowiedzi można wpadać tylko do jednej laski co ma trójkę dzieci i męża kapitana statku. Sama siedzi i zajmuje się tylko wychowaniem. Innych zwykle nie ma w ludzkich godzinach.

Gość Eleeene
to zdradz ile lat masz Blu? Spotykam czesto twoje wypowiedzi i fajnie gadasz :-D Bez zasciankowosci i dulszczyzny.

Trochę dziwne,że w tym wieku nie czuje żadnego instynktu macierzyńskiego.. Ale może po prostu nie chce i już.. nie każdy musi kochać dzieci i koniecznie zaraz po ślubie zajść w ciążę. A pomyślałaś nad tym,ze ona może nie może zajść.. Moja siostra też jest strasznie chuda i poroniła..

Gość ale pytammm
ale sie uczepiliscie, to chyba normalne ze jakos sobie trzeba zycie ułozyc nie? a nie do końca zycia gnić na 40 metrach kw. uwiązanym do 2 kotów jak stara panna. A dziecko mówila ze chcą miec, ale nie teraz, bo nie sa gotowi. ide z tematu bo sie normlanie pogadac nie da

Gość ciepła kluuska
zupelnei jak moja sasiadka !!! mloda kobieta 27 lat , urodzila i mysli z,e wszyscy tez beda meic dziecko albo juz maja :O mnie namawia na to samo , 32 lata i nie macie dzieci ? Masz problemy z zajsciem ? znam dobrego lekarza ! dam ci numer ! taka młoda a zrobila sie z niej stara przekupa , do tego wyznaje zasade ze zona musi siedziec w domu a maz w pracy :O tlumaczylam jej ze dziecka nie chce , w przyszlosci moze adoptuje ,i nic jak grochem o sciane

Ja również myślę, że to babka która chce korzystać z życia i przeżyć je po swojemu a nie pod dyktando wścibskiego otoczenia i zawistnych znajomych, którzy poczuli misję włażenia z butami w czyjeś życie i narzucania innym swojego systemu wartości.

no to se urodzi za pare lat, jaki masz z tym problem?:o ps ja też nie lubię jak ktoś odwiedza mnie bez zapowiedzi, to niekulturalne :o

Najlepiej przyjśc do kogos bez zapowiedzi kompletnie nie przejmując sie tym jakie ta osoba ma plany na wieczór...

Gość ja tez tego nie rozumiem
to po co ma meza? Jak nie dla dziecka to po co ? Z takim nastawieniem do ludzi na pewno nie zyje im sie przyjemnie . Zobaczymy za 20 lat . beda starymi zgorzknialymi ludzmi

Gość prawiczy prawiczek 28
Koty są lepsze od dzieci. :) Lepiej mieć 40 m2 i 2 koty niż 120 i dziecko. Dzieci są fajne... kuzynki i przez 2 godziny raz na miesiąc :P

Gość ale pytammm
tez sie dziwiłam po co wzieli slub jak nie planowali dzieci przez najblizsze 5lat. On mógł sobie wziac młodszą przeciez, co mu urodzi dziecko, a ona jest taka chuda ze jej tylko zmarszczki widać. Niezbyt to ładne. dodam ze podobno rodzina nie bierze ich wcale powaznie.

Gość fanka prawiczkow
no zesz teraz mnie to rozwalilo :D maz jest po to by płodzić kolejne dziecko ? :D za duzo radia maryja ! i Naszego Dziennika :D

Gość ale pytammm
i to wcale nie jest moja dobra kolezanka, widzimy sie raz na mc

O, już się zlatują i zaraz zacznie się obrona krzyża :classic_cool:

Wzięli ślub bo się kochają i chca razem iśc przez życie. Może wolą samemu kierowac swoja przyszlością a nie robić coś tylko dlatego, że tak wypada? Moi znajomi są kilka lat po slubie i mieszkają w małym dwupokojowym mieszkaniu. Ale po co im wieksze jak całe ich zycie to podróże