Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcuss.b.

Kobiety które urodziły i nie pracują to pasożyty

Polecane posty

Gość marcuss.b.

żal mi was, przeważnie tłuste i zaniedbane pasożytują na facecie :o

Gość izka.87
jetes jakiś walnięty a co masz taki problem?

Gość karola29
A kto wg ciebie ma zostać z dzieckiem? niania? żłobek? nie każdego stać to czy kobieta zostanie z dzieckiem to decyzja obojga rodziców i nikomu nic do tego, zresztą tak samo jak i to czy ktoś o siebie dba czy nie

Gość marcuss.b.
kobieta po urodzeniu to już jakby nie kobieta tylko babsztyl, i chyba dobrze o tym wiecie skoro tak się obruszacie :D

Wiesz co Marcus...mysle ze wiele kobiet zamienilo by sie rolami! chetnie odda dziecko w rece dziecioroba!!! wystroi sie i wypindrzy i pojdzie do pracy miedzy ludzi....Chcialbys zastapic robic za nianke i byc utrzymankiem zony?? Jak nie!! to morda w kubel!!!

najlepiej urodzić, porzucić i do pracy wrócić! zresztą mój mąż sam nie chciał słyszeć do roku o tym zeby córcie komukolwiek obcemu zostawić, tak więc człowieczku z problemem szukaj innego tematu do sprowokowania dyskusji.

Gość izka.87
idz sie lecz baranie,luibie sie kłucić i dlatego napisałam idioto pewnie masz 15 lat i i tylko koniec własnego mini fiuta widziałes więc zamknij się!

Gość marcuss.b.
na pewno nie zamierzam się z tobą "kłucić" izka87 :D zapomniałem dodać, że kobiety po urodzeniu oprócz tego że są pasożytami są głupsze i tak głupieją od siedzenia w domu, tzn cofają się po prostu, przykre...

Gość titafka
jak na pasożyta trafił, to musi gdzieś wylać swe frustracje, baran jeden

Gość eh marcus
o własnej żonce piszesz, nieładnie, jak sie dowie to masz przechlapane pantoflu

Gość marcuss.b.
Brudne, tłuste pasożyty z rozciągniętymi kapskami i cycami. Gardzę wami ściery jedne!! Nigdy nie dorównacie mojemu Romeczkowi

Gość izka.87
może niektóre tak ale wiekszośic kobiet jest ambitnych i niechca siedziec w domu i niemusisz nikogo obrarzać rózne sa sytuacje jeżeli jest brak pieniedzy to co matka ma zrobis jak żłobek np.kosztuje niania kosztuje a pozatym mężczyzni sa od utrzymywania swojej kobiety i dziecka więc mnie nie denerwuj.A ile jest męzczyzn co zrobił dziecko siedzi na kanapie brzuchol mu rośnie od piwska ,zarośniety i nie dba o nic to dopiero jest przykre.

Gość izka.87
co za łeb z ciebie haha

Gość izka.87
z ciebie jest idiotka,po co sie wcinasz skoro masz gówno do powiedzenia

A ja bym chciał żeby moja kobieta nie musiała pracować tylko mogła by się zajmować naszym dzieckiem. Uważam, że teraz rodzice zbyt mało czasu poświęcają swoim pociechą i potem wyrastają takie "kwiatki" jak autor

Gość mamciapamcia
ale ty jesteś poj....any

Gość hythy
A moim zdaniem jest w tym duzo racji... Kilka moich znajomych już po zajściu w ciążę dostało małpiego rozumu.Nawet niektóre srac same nie chciały iść bo ciężko z kanapy tyłka ruszyć i sobie baseny kupiły. A po ciąży to obraz nędzy i rozpaczy... Zero higieny, zero dbania o siebie, za to tony jedzenie i jeszcze więcej niedbalstwa w stosunku do siebie. A praca? To złłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłło. Milion wymówek aby nie iść do pracy chociaż opiekunki same się proszą. Przykre ale prawdziwe.

Gość GARNIJA
hythy-tylko że te niańki nie pracują za darmo i trzeba im zapłacić min 1500-2000 ,i najpierw trzeba mieć tą kasę a jak jej nie ma, to matka zmuszona jest opiekować się dzieciakiem ,a może ma je przywiązać do kaloryfera? i iść do pracy?

pasożyty hm... a czy dziecko to ( zazwyczaj ) świadoma decyzja i wiadomo ze teraz życie przybiera inny bieg wiec nie rozumiem po za tym co cie interesuje co kto robi w swoim prywatnym domu? wolny kraj można robić co się komu podoba i uważam że i tak wiele kobiet wraca zbyt szybko do pracy bo się boja ze stracą prace a wolały by zostać z dzieckiem

Gość Tłusta i zaniedbana
to kobieta może być i bez dziecka i chodząca do pracy. Nie ma reguły. Temat prowokacja, jak zwykle, ktoś ma ochotę sobie pokrzyczeć, powyzywać, poprzeklinać, bo na forum to łatwiej niż w rzeczywistości komuś napyskować ? Owszem, są takie, co i są grube i zaniedbane, ale to nie kwestia siedzenia w domu, tylko kobiety, że akurat o siebie nie dba. Ja siedząc na macierzyńskim ani nie byłam gruba, ani zaniedbana, zawsze ładnie się ubierałam, chodziłam do fryzjera, wyglądałam normalnie, szczupło, jak przed ciążą. Jeszcze faceci z daleka mnie zaczepiali, "jaka ładna mamusia".Jak się chce, to można i będąc kurą domową pociągać facetów swoim wyglądem.

Gość anka z xero
My tez Cie kochamy, autorze

Gość Tłusta i zaniedbana
Ale autor mimo, że chamski i pyskaty, coś ma racji, że nic przyjemnego oglądać otyłą, zasiedziałą tylko w dresach i garach kobietę, która ma w głowie jedynie ciumkanie do dziecka i zatraciła wszelkie cechy seksownej kobiety i seks i cała jej seksualność znikły wraz z macierzyństwem. Kobieta musi pamiętać, że mimo niemowlaka w domu, mimo roli gospodyni domowej, musi też być kobietą, na której mąż mile oko może zawiesić:-)

Tłusta i zaniedbana - Spoko ale niech w takim razie pomagają żoną w opiece nad dzieckiem i w sprzataniu chaty bo czasem nie wiadomo w co rece wsadzic a facet chce abyśmy jeszcze się wystroiły. Mamy zakladać szpilki do mycia naczyń? a do odkurzania i mycia podłogi robić makijaż? bo nie rozumiem o co chodzi!!! Troche mnie to wkurzyło:P

Gość hythy
No przepraszam bardzo ale jesli kogoś stać na panie do sprzątania i panią do gotowania i na te osoby ktos przeznacza 3tyś zł to czy taką osobę nie stać na opiekunke do dziecka? No sorry ale na biednych nie trafiło. A osoby które żyją biednie tym bardzioej powinny pójść do roboty i już na pewno nie robić dzieci skoro ich na nie nie stać. A opiekunka to tylko jedna z wielu możliwości bo sa przedszkola i żłobki. Jakims cudem tysiace osób w tej samej sytuacji finansowej dają sobie rade co znaczy że mozna jesli się CHCE. A tym paniom po prostu się nie chce z lenistwa bo po co się starać skoro w domu jest osioł który będzie pracował na 3 zmiany, 18 godzin na dobę.

wiesz taki obrazek kobiety w krótkiej spudniczce i szpilkach myjącej łazienkę to tylko w amerykańskich filmach... :D

Gość Tłusta i zaniedbana
No bez przesady. Nie trzeba biegać w miniówie i szpilkach po domu. Chodzi o to, by po prostu zachować atrakcyjność. Nie muszą być szpilki i stringi do mycia naczyń czy do siedzenia w domu przy garnkach, ale np. ubrać się zamiast w stare, wyciągnięte, poplamione dresy w ładne, dopasowane dżinsy, założyć jakąś sportową, aczkolwiek obcisłą bluzkę, z małym dekoltem i już kobieta wygląda ładnie i pociągająco, a jednocześnie jest jej wygodnie i może wszystko zrobić.