Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczka:)

Gdzie na urlop zimowy z niemowlakiem? Jakie miasto Polski??

Polecane posty

Gość wczasowiczka:)

Gdzie polecacie jechać zimą, żeby można coś zwiedzić, gdzieś dobrze zjeść, iść na basen itp ale z półrocznym dzieckiem?? Zastanawialiśmy się z mężem nad Krakowem ale tam byliśmy ze 100razy, może Wrocław albo Toruń. Pomóżcie. Może polecicie jakiś dobry hotel przystosowany dla najmłodszych??

Gość conis
ja w tym roku szukam jakiegoś miejsca na zimowy urlop. Mieszkam w Krakowie więc wolałabym się wybrać w inny region Polski :) może północ?

poecam również KRYNICE ZDRÓJ A DOKŁADNIE HOTEL KRYNICA.BYLISMY TAM JUŻ 6 RAZY I ZAWSZE JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI MIESIĄC TEMU BYLISMY Z 7 LETNIA CÓKĄ I 9 MIESIĘCZNYM BOBASKIEM,WZIELISMY SOBIE POKÓJ LUZ MAŁA MIAŁ ŁÓŻECZKO I POŚCIEL STRASZA SWOJĄ SOFKĘ A MY WI9ELKIE ŁÓZKO I TO WSZYSTKO W 2 POKOJACH A WIEC MAŁA MOGŁA SPAĆ A MY OGLADALISMY TV W DRUGIM.NAPRAWDĘ POLECAM TEN HOTEL

Gość walinn
jak dla mnie Głęboczek ma bardzo klimat i warunki na taki zimowy wypoczynek. Mają tam dobą kuchnię i winoterapię :))) Jeśli nie byłaś na pojezierzu brodnickim to warto się tam wybrać. Przepiękne tereny i malownicze krajobrazy :)

Gość bellisimmaaa
Ja polecam Sudety. Zwiedziliśmy praktycznie całe z naszym już 2l. synkiem. Zależy jak długi pobyt to ma być? Polecam Karpacz, jest co zwiedzić, jest gdzie pysznie zjeść, jest co zobaczyć. W sumie to jeszcze jest w miarę ciepło i można jeszcze zobaczyć mały staw nad Samotnią i Strzechą Akademicką. Polecam też kościół Wang, zaporę i wodospad - wejście od centrum, muzeum zabawek w Karpaczu, karczmy w centrum lub pyszne i świeże jedzenie w małym barze Widok- jest pod kościołem Wang.

A ja polecam primavera spa w Jastrzebiej Gorze. Bardzo fajne miejsce, nad samym morzem, duzo fajnych udogodnien dla mlodych rodziców powinno być fajnie.

Gość Mama Nasturcja
ja rowniez polecam Primvera Spa w Jastrzebiej Gorze, bylismy na wakacjach z 6 msc dzieckiem. Bylo super, wszelkie udogodnienia, i nie musisz sie przejmowac jak ci dziecko zacznie plakac czy glosno sie zachowywac, bo tam jest mnostwo dzieci. Gdybys czegos zapomniala to chyba maja tam wszystko dla dziecka :-) Cenowo tez fajnie, wiec polecam!!!

Gość Bellissima27
Ja byłam z maluchem w spa Geovity w Dąbkach ale po raz kolejny nie zdecydowałabym się na podobny wyjazd. Osrodek spa to jednak opcja dla dorosłych i z dzieckiem był to mało komfortowy pobyt, zwłaszcza gdy nie mozna na czas zabiegu zapewnic maluchowi opieki.

Gość gość
Ja przed wyjazdem do Krynicy Górskiej przejrzałam kilka ofert lokalnych restauracji, by sprawdzić jak wygląda wyżywienia w tym klimatycznym kurorcie. Najbardziej zainteresowała mnie oferta, którą znalazłam pod adresem www.krynica-pizza.pl Sprawdziliśmy ją i jest naprawdę godna polecenia.

Gość miętowaAgnieszka
Polecam sprawdzić ofertę http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/zimowe-ferie-nad-morzem - to ośrodek SPA nad morzem w Primavera w Jastrzębiej Górze. Ja ta ofertę rozpatruję pod kątem wyjazdu na ferie rodzinne z dzieciakami i mężem, ale jeszcze myślę:) Ale może tobie tez się przyda. Ośrodek ma świetne opinie, a ceny są atrakcyjne w porównaniu z centralną Polską np. :) Pozdrawiam!

Gość Klaaudiia
Jak wieksza ekipa w gory to do Krynicy. Ja z rodziną i znajomi z dziecmi sobie apartament wynajelismy w halna residence. Odpoczelismy, pojezdzilismy na nartach i dobrze pojedlismy. I najwazniejsze ze tlumow nie ma.