Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student wybitny

Kierunki studiów dla debili - wasze typy

Polecane posty

Gość student wybitny

1. kosmetologia 2. pedagogika 3. socjologia

Jezu, przecież to, że Ty nie musiał byś się uczyć na pedagogidze bo tak łatwo by Ci szło, nie oznacza, że innemu by szło tak samo prosto, może musiał by w to włożyć trochę pracy żenada :O

Gość belle de jour28
wybitny temat. Pochwal się studencino co ty studiujesz

Gość asiorek777____asssss
debilem jestes chyba Ty zakladajac taki temat :/

Gość amazinggg
psychologia

Gość student wybitny
belle de jour28: Ja studiuję fizykę. Parówka: Oczywiście, kosmetologia to wybitnie trudne studia. Skąd taka opinia? Czyżbyś sama kształciła się na magistra od paznokcia?

Gość belle de jour28
fizyka?? Proszę cie toż to kierunek dla debila:o

Gość stud123
a przyjdz na pedagogikę na porządny uniwerek, to zobaczymy baranie, czy jest dla debili...

Gość student wybitny
A ty jesteś bez szkoły czy na studiach uczysz się robić maseczki?

Gość belle de jour28
to było do mnie?? Hahahaha proszę cie studencino od siedmiu boleści. Studia już dawno skończyłam a fizyke uważam za najbardziej debilny kierunek. I co?? WIesz generalnie inteligencją nie grzeszysz skoro uważasz, że są kierunki dla debili i dla zapewne według ciebie super świetnych gości:o

Gość DziewczynaJesienna
student wybitny pewnie studia zaczął w tym roku, a że zbliża się sesja i pewnie wyleci ze swojej fizyki z hukiem, to chce się trochę dowartościować na koniec :d

Gość student wybitny
stud123: Jak myślisz, czy ja bym większy problem z nauczeniem się teorii wychowania dziecka, czy ty z nauczeniem się rozwiązywania równań różniczkowych cząstkowych? Pytanie zostawiam do przemyślenia. belle de jour28: Mogę wiedzieć co skończyłaś? Ciekawość mnie zżera. DziewczynaJesienna: Byłaś blisko. Rzeczywiście w tym roku kończę studia. Jestem na 5. roku.

Gość asiorek777____asssss
zgadzam sie z belle de jour28. W ogole to irytujacy jestes. Skoro Twoj kierunek jest taki ambitny,to wez sie nim zajmij,a nie wypisuj glupot.

do student wybitny ja akurat wiem czego tam sie trzeba uczyć może masz błędny obraz tych studiów? czemu uważasz ze to dla debili?

Gość DziewczynaJesienna
Gdzie pójdziesz do pracy student wybitny? Pewnie do szkoły uczyć debili.

Gość bo wiesz jak to jest
Na fizykę mają tak mało chętnych, że jak już ktoś tam trafi to musiałby się bardzo starać, żeby wylecieć:-D

Ludzie zeby nie było-nie studiuje kosmetologii ale uwazam ze to jest najbardziej przyszlosciowy kierunek (jeszcze zalezy na jakiej uczelni studiuje sie)...wszystkie administracje,zarządzania i marketingi,hotelarstwa i turystyki mozecie sobie wsadzic głęboko głęboko!Nie widzicie jakie teraz jest uderzenie na piękny,młody wygląd,kuracxje oczyszczające,botoksy,kwasy hialuronowe itp itd???ciągle otwiera sie salony spa,fitnessy i tym podobne.W ameryce np. z tego się teraz żyje-zobaczcie tam na gwiazdy-kazda ma zrobioną operację plastyczną i inne odmladzajace zabiegi...osoba która zalozyla ten temat chyba wreszcie zrozumiala ze zmarnowala 5 lat nA JAKis durny kierunek i teraz sie wyzywa na innych

Gość student wybitny
Masz rację, chętnych jest mało i dostać się jest łatwo. Nie wiem tylko jak wywnioskowałaś z tego, że ciężko jest wylecieć. Do 5. roku dotrwała jedna piąta, a więc odpadło aż 80%.

Gość dfsseeeefff
kosmetologia to kierunek na ktorym ucza sie malowac pazurki? a slyszales kiedys kolego o perfumach, szamponach, mydlach itd? nie korzystasz z tego? jesli tak to zastanow sie kto pracuje nad produkcja takich rzeczy... http://infobot.pl/r.php?id=1Sns

Gość tylko, ze jak nie
otworzysz wlasnego biznesu to zarobki są maciupkie, każden jeden może tak zarabiać po studium kosmetycznym.

Gość student wybitny
kijankaa123: Ale ja nie neguję tego, że kosmetologia jest przyszłościowa w czasach, gdy na wszelkie zabiegi kosmetyczne jest boom. Nie wiem tylko czemu blacharom kształcącym się w tym kierunku nadawać tytuł magistra i wyższe wykształcenie. Jest to niesprawiedliwe wobec tych, którzy ukończyli prawdziwe studia.

Gość QWERTY XXX
wybaczcie ale taka prawda, kosmetologie, pedagogikę, zaradzania czy inne humanistyczne gówna nie sa dla ludzi z najwyższym ilorazem inteligencji...

kosmetologia to nie kosmetyka :o ja mam kolezanki na kosmetologii, maja praktyki np w aptekach przy tworzeniu kremu, czy w roznych salonach ktore sie tym zajmuja oczywiscie moga robic masaze twarzy, jakies maseczki, ale to tylko czesc tego co one moga robic fajny kierunek bo tak jak ktos napisal, teraz duzo ludzi z tego korzysta a co po fizyce gdzie tak naprawde idziesz uczyc do szkoly? chyba ze naprawde jestes jakims mozgiem w co watpie ;) ja jestem na turystyce, ale tylko dlatego ze w przyszlosci chce podrozowac, pracowac jako przewodnik, wiec taki kierunek jak najbardziej dla mnie :) a na zakonczenie powiem ze nie sztuka isc na fizyke badz chemie, tylko co potem z tym zrobisz? trzeba miec jakis plan na zycie i na siebie!

nie wiecie czy to dla ludzi ktorzy sa madrzy? z tego co wiem na kosmetologii maja duzo chemii, ja chcialam wybrac ten kierunek ale z chemii nie bardzo mi idzie wiec zrezygnowalam super ze studiujesz fizyke ale co potem? szkola wita :)

A zaden czlowie jak to okreslil ktos tu z wyzszym poziomem inteligencji nie stwierdza takich faktow i przyjmuje do wiadomosci ze ludzie sa rozni! A na pewno juz nie zaklada takich tematow bo to niczemu ani nikomu nie sluzy. Moim zdaniem-autor i osoby go popierajace maja jakies niskie poczucie wlasnej wartosci i dowartosciouja sie takimi wlasnie topikami:)

Gość ale głównym miejscem
pracy kosmetologów są salony kosmetyczne tak samo jak kosmetyczki, robią te same zabiegi. jeśli chodzi o produkcje kosmetyków to na pewno nie odbywają się one w aptekach :D tylko laboratoriach, do których nie oszukujmy się, trudno mieć jakikolwiek dostęp i szanse na prace.

kiedyś wbijałam w małe główki moich dzieci ambicje dot. przyszłości i studiów wyższych a dziś? kajam się i pluję sobie w brodę, oby nic z tych słów nie zapamiętały znakomita większość znajomych (wybitne zdolności i osiągnięcia) po studiach i tych z tytułem dr ma problemy z pracą zgodną z kier. studiów, bez znajomości nie ma pracy mój syn poszedł na gastronomię, przynajmniej z głodu nie umrę - może wyniesie biednej matce jakieś resztki z pańskiego stołu? cór jeszcze nie ukształtowany, ale jak umyśli sobie zostać fryzjerką to przynajmniej będę mogła liczyć na trwałą a'la baranek (ofkors z resztek) a ja cholernie żałuję mojej wyższej szkoły wiązania sznurowadeł, dyplom okupiłam ciężką orką za tę kasę co roku moje dzieciaki miałyby zajebiste wakacje dupa wołowa jestem i tyle