Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka32

........KTO BĘDZIE RODZIŁ W GRUDNIU????????.....2010

Polecane posty

Mozna dolaczyc?:) U mnie coreczka pojawila sie na swiecie 7 grudnia:) Przez cesarskie ciecie:) Jestem na jeszcze jednym forum mamiusiek z grudnia, ale tam mamusie chyba sa zajete bardzo maluszkami, bo nam forum zamarło:(

Ja karmiłam córe półtora roku. Teraz karmię dopiero 3 tydzień i okropnie bolą mnie sutki :( są czerwono biało sine :o boli jak cholera :( Daję małemu raz dziennie butlę żeby cyce "odpoczęły" ale na dłuższą metę to nie skutkuje :o Smaruję się bepanthenem ale jakoś rewelacji nie ma :(

Eelka ja tak mialam na poczatku karmienia, bol okropny... Polozna polecila mi silikonowe nakladki na brodawki i bol zniknal jak reka odjal:) teraz karmienie naprawde jest super, a szczerze chcialam juz przejsc na butelke.

też właśnie zastanawiam się nad tym czy nie przejść na sztuczne karmienie.. ale jakoś nie mogę się zdecydować.. Chciałabym karmić piersią ale już nie daję rady.. psychicznie i fizycznie.. Tym bardziej ,że coś takiego to dla mnie nowość. Jak karmiłam córcię to w ogóle mnie sutki nie bolały a teraz każde karmienie przyprawia mnie o łzy.. :o Może masz rację.. skoczę jutro do apteki i zapytam o te nakładki..

dzień dobry moje drogie :) przepraszam że nie zaglądałam ale mały pochłania mnóstwo mojego czasu i energii. Obiecuje poprawę bo naprawdę sie stesknilam za moimi grudniówkami... Mogę sie pochwalić że u mnie nie ma problemu z karmieniem, żadnych cyckowych problemów, a mały w dwa tygodnie przytyl 650 g, wiec dość sporo. Tylko wysysa młody razem z mlekiem całą moja energię, budzi sie równo co 3 godziny, czasem częściej. Czasem tylko na jedzenie a czasem robi dłuższą przerwę dziś np aż 4 godziny, i nie chciał sam w łóżku, trzeba było z nim rozmawiać. Mamy tylko dwa problemy: pepek jeszcze sie trzyma i zaczął ulewać, zdecydowanie więcej niż do tej pory. Od trzech dni przypomina to wymioty, ale nie po każdym jedzeniu na szczęście. Jutro zadzwonie po położna chyba, bo zaczynam poważnie sie martwić.

No nareszcie kochane jesteście tu ze mną :) :) ja co prawda dzisiaj nie mam czasu ale jutro rano będę na pewno koło 8mej-9-tej Służę radą w sprawach karmienia i nie tylko witam nowe osoby i zapraszam na forum jutro w godzinach rannych jak dacie radę :) buziaki

Eelkaa kochana :) głowa do góry dasz radę jak Cię tak bardzo boli to odciągaj jakiś czas i dawaj z butelki a potem znowu z cyca :) buziaki

Cześć Gwiazdeczko :D Postaram się być ;) Buziaki Kochana 😘 Miłego Dnia!

oliwkowa mamusia ..........Witaj kochana miło nam bardzo :) a na jakim forum jesteś jeszcze jeżeli można zapytać?? :) :) :) Do nas możesz zaglądać kiedy chcesz ja zawsze jestem rano i czasami popołudniu :0 to zależy jak mała śpi :) będzie mi miło porozmawiać z Tobą :) buziaki wtk Ciebie tez pozdrawiam cieplutko :)

Eelka jak chcesz to wyślę Ci mój numer tal na meila tylko musisz do mnie napisać to może pogadamy częściej jak uważasz ..gwiazdeczka32@onet.pl Mogłybyśmy się wysłać sobie foteczki naszych dzidzi ale to już Twoja decyzja ...Pozdrawiam jak ktoś ma ochote do mnie napisać to zapraszam

gwiazdęczko dziś wyśle Ci foteczki potem czekam na Twoje :) dziewczynki na jakim najdłuższym spacerze byłyście ze swoimi bablami? Przy takiej pogodzie to nie wiem czy sie wybierać. Buziaczki

Wtk kochana, Ja byłam z nim jakiś czas temu nie tyle na spacerze ale szliśmy do teściowej. U mnie dziś świeci słońce i jest ciepło na dworze. Gdybym miała okazje to poszłabym z nim na spacerek. Myślę,że śmiało możesz iść ;*

no u mnie też pięknie w końcu mamy blisko do siebie:) tyle że mąż do 19 w pracy a wózka i dziecka nie dam rady wynieść. My mamy za sobą takie 15 minutowe spacery przy okazji jąk idziemy do auta ale myślałam o dłuższym już

Myślę,że możesz iść na więcej niż 15 min :) No mój mąż niedawno poszedł spać po nocce i też dziś nie wychodzimy.. z resztą sama z dziećmi jeszcze nie byłam.. może jutro siostrę poproszę żeby z nami poszła.. muszę się nauczyć spacerkować z dwulatką i miesięcznym bobaskiem ;) No mamy do siebie niedaleko :) Może kiedyś się spotkamy :) Jak dzieciaczki podrosną ;)

ją uważam że to świetny pomysł :) no Ty to masz wyzwanie przed sobą biegać z wózkiem za córka... Powodzenia :)

właśnie umówiłam się z siostrą na jutro na spacerek :D:D:D nie dziękuję ;) No to mam nadzieję,że się jeszcze ugadamy ;)

Dziewczyny chyba popadam w jakąś depresje :o Nie daję już rady z tymi moimi cyckami.. a tak bardzo chce go karmić piersią .. w nocy myślałam,że umrę z bólu jak go przystawiałam. A jak już skończy pić to boli mnie jeszcze z 3 godziny jak nie dłużej.. masakra :( Do tego moja córka przechodzi chyba coś w stylu buntu dwulatka. Nie słucha,krzyczy, wszystko jest na "nie".. Czekam na wiosnę..

Cześć kochana :) Zaraz zobacze :D I prześlę Ci foteczke synusia :)

Widziałam zdjęcie Twojej Michalinki:D Jest cudowna :):) A jaką ma superową czapeczkę ;) :):) Posłałam Ci zdjęcie mojego synka ;)

Według mnie do nikogo. Ale kilka osób powiedziało,ze robi się podobny do męża...On też tak twierdzi ;) Córka to cały tata,normalnie skóra zdjęta z człowieka ;) Myślałam,ze przynajmniej synuś będzie po mamusi ;) A Twoja córcia do kogo podobna? :)