Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka32

........KTO BĘDZIE RODZIŁ W GRUDNIU????????.....2010

Polecane posty

my też chrzcimy w lutym, mam taki biały rożek koronkowy typowy na chrzciny. Mój syn dziś cały dzień chce cyca a chcialam go zostawić z teściowa i iść na zakupy zobaczymy jąk to będzie.

wasze dzieci też mają problem z samodzielnym zasypianiem w dzień?

wtk ................ Moja mała ma kryzys od 17stej do 21-szej i gdyby nie odkurzacz to pewnie wogóle by nie poszła spać :) :) serio zasypia przy odkurzaczu jak już się trochę wymęczy a spróbuj ją położyć żeby na chwilkę sama poleżała oj ....................... nie chciałabyś jej słyszeć he he jak to dziecko

najlepiej zasypia na brzuszku jąk już uśnie to go obracan bo sie boję tak zostawić i sie znów wzbudza za minutę i tak cały dzień.

Moja Lenka spi ladnie w dzien, kryzys przechodzimy kolo 6 rano jak maz do pracy idzie wtedy mala nie spi nawet do 10:( wczorem dostanie czca kolo 23 i tak spi do 2 3 w nocz i poudka kolo 6:)

eelka daj znać jak po spacerku? Oliwkową teraz zobaczyłam linka śliczna masz córe :)

Hej Kochane :) Na spacerze było super:) Madziulka też się cieszyła,że w koncu wyszła ;) Jestem już okropnie zmęczona. Zrobiłam już w domku co miałam zrobić i zaraz kładę się spać.. Dzieci śpią,chociaż mały coś tam mruczy sobie ;) Ciekawe jaka będzie noc.. Oliwkowa, ślicznotka z Twojej córci :D Dziewczyny postaram się odezwać rano ;) Spokojnych snów :):) Buźki 😘

nikogo nie ma. Mały dziś jakiś marudny, chyba coś wczoraj zjadłam nie tak. Głową mi pęka i jestem już wykończona ehhh... A wszyscy chca nas odwiedzac wiec na dzien w łozku sobie nie moge pozwolic

Czesc mamusie:) U nas problem ze zrobieniem kupki, mala puszcza baki ale kupki nie ma:( teraz Lenka spi, kolo 13 chce wyjsc na spacer, tylko pogoda troche brzydka, co prawda nie pada, ale jest pochmurno i jest mgla wiec nie wiem czy sie oplaca wychodzic?! czy moze u waszych dzieciaczkow tez wystapil tradzik niemowlecy? Bo u nas jest i to juz od 2 tyg., dermatolog nie kazal nic robic stwierdzil ze samo zejdzie ale jakos nie schodzi;(

też myślałam dziś o spacerku ale pogoda paskudna :( ehhh a akurat jest mój m to by wózek wyniósł jeszcze zobaczę. A u nas nie ma problemów że skóra tylko na nosku zostały trzy białe kropki ale znikną jąk te pozostałe :) bartek też nie może kupy zrobić ale ją wiem co jest winowajcą. Wczoraj na kolację zafundowałam sobie panierowany cammembert z frytkami. Ale na swoją obronę dodam że do tej pory nic nie szkodziło a jadłam wszystko (czekoladę też), ale wynika z tego że serka z patelni nie mogę.

Witajcie :-D oliwkowa mamusia..... U mojej małej też jeszcze troszkę jest tego trądziku ale powoli schodzi :) Zaczyna się za to powiększać bąbel po szczepieniu na grużlicę i chyba zacznie niedługo ropiec :( bleeeeee wtk.... Ty to jesteś mocna he he he ja wogóle nie jem smażonego a co dopiero ser który jest ciężko strawny nie tylko dla Ciebie :) no ale jeśli wolisz żeby maleństwo nie spało to już Twój wybór ja bym się bała i szkoda mi dziecka jego bólu.....jakoś wytrzymam do końca marca bo najgorsze są podobno trzy pierwsze miesiące jeżeli chodzi o nasze jedzenie ponieważ układ pokarmowy naszych dzieci dojrzewa około trzy m-ce dlatego dopiero w czwartym m-cu zaczynasz dawać dziecku jabłko itp....bo malec zaczyna trawić ...a Ty zaczynasz normalnie jeść ..Ale jeżli u Ciebie jest ok to spoko :-D

Dzień dobry :) Kubuś nie ma żadnego trądziku . W sumie to nawet nie wiem jak to u niemowląt wygląda ale nie ma żadnej wysypki. Byłam wczoraj z nim u lekarza na pierwszej wizycie:) Młody waży już 5.200. heh:) Lekarka od razu zapytała jak go karmię i zdziwiła się że tak bardzo ładnie przybiera na piersi :) Moj mały duży mężczyzna ;) Poza tym to ma uczulenie na pampersy :( Muszę mu zmienić.. Ja też mam dietę.. w sumie to można powiedzieć ścisłą ;) heh.. Mam ochotę na wszystko czego jeść niestety mi nie wolno ;) Gwiazdeczko też tak masz? :) Dzisiaj u nas nie ładnie na dworze :( Cały czas pada deszcz .. Dzieciaki śpią więc posiedzę tutaj troszkę może któraś z Was akurat zajrzy ;) Pozdrawiam

Witaj kochana :) Dzisiaj okropnie chce mi sie pić .. Oczy mnie szczypią :o Marzę o dłuuuugim spokojnym śnie ;)

Jednak nie mam kiedy iśc spać bo albo ktoś zaraz przyjdzie i czekam właśnie na gosci albo mała różnie śpi :( Wykończą mnie Ci goście najpierw nie ma nikogo a potem wszyscy naraz

No dokładnie.. u mnie jest tak samo.. Głowa mnie boli :o Ta pogoda jest dobijająca.. ale dziś marudze :o:o

gwiazdeczko, tylko w Polsce mowa o diecie matki karmiącej, tak samo jąk że dziecku jest zimno, ją od razu jadłam wszystko, w końcu były święta wiec mamy za sobą nawet łyżkę bigosu. Nie mam problemów z żadna kolka a mój maluszek w nocy ładnie śpi. Wiec niczego sobie nie odmawiam chyba że coś zaszkodzi to poprostu wykluczam z jadłospisu. Nawet polozna na wizycie powiedziała że spoko mogę jeść wszystko. Ale wiadomo w życiu jąk to w życiu każdy robi po swojemu

Czesc dziewczyny!!!!! Czy te które karmią piersią ......dajecie dziecku codziennie witaminę k plus d3 w jednej kapsułce?????Mi taka witaminę dwa w jednym kazała dawać lekarka .Czy wy też podajecie ????????? Kiedys podawało się cebion multi i witaminę d3 osobno a teraz jakieś specyfiki.....Najgorsze jest to że moja mała (zawsze dostaje to po kąpieli wieczorem) i ma straszne wdecia nie spi do 22 23 w nocy i jak wczoraj odstawiłam te witaminy to był spokój i poszła spac po 20 Wydaje mi się że ta witamina nie za bardzo dobrze wpływa na moje dziecko ...czy u Was też sie tak zdarza ???? Ewent.co podajecie ??????????

Cześć!! Ale fajna dzisiaj u nas była pogoda :D Byłam z dzieciakami na spacerku :) Przy takiej pogodzie od razu poprawia się samopoczucie ;) Teraz dzieci śpią więc póki mogę to posiedzę tu trochę ;) Gwiazdeczko,ja nie podaje Kubusiowi witaminy K. Tylko wit D3... A powiedz mi kochana,lekarz Ci te witaminki przepisał,tzn chodzi mi o tą K.. Bo mi nic nie mowiła jak z młodym byłam. Tylko przepisała mi tą D3.. Może podawaj córci rano te witaminki.Ewentualnie popołudniu. A na wzdęcia herbatka z kopru. Wtk i Oliwkowa co u Was? Piszcie jak Wam mamine życie płynie ;) Pozdrawiam