Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka32

........KTO BĘDZIE RODZIŁ W GRUDNIU????????.....2010

Polecane posty

A robiłaś krok po kroku? Albo wkleiłaś nie tego linka ..

cześć jest ktoś? Dziewczyny jąk Wy tak wcześnie wstajecie? Ją to rano biorę małego do łóżka i śpimy conajmniej do 11 :) inaczej cały dzień czuje jąk bym miała zejść z tego świata :) oczywiście jest tak ponieważ mały w nocy na pobudki co 3 godziny W tym przynajmniej jedną dwu godzinną.

Witaj Wtk :) Ja na chwile bo za niedługo przyjdzie siostra i idziemy na spacer:D Ja jestem zmuszona do wczesnego wstawania przez moją córe ;) Ale i tak lepiej później się czuję. Jak wstaję później to cały dzień jestem przymulona ;)

Dostałam Twojego sms-a ale nie mam już nic na koncie :o

Ja jestem zmuszona wstawać tak wcześnie bo moje bąble do szkoły idą dlatego czy chce czy nie muszę wstać koło 6.30 zrobić im śniadanie i tej młodszej przygotować ubranie do przedszkola :) chodzę cały dzień nietomna ale co zrobić takie życie

Tak jestem :) mi też kiedyś się skończy na koncie :) ha ha ha a póki co byłam u lekarki zapytać o moje hemoroidy :( strasznie mnie męczą i pękają :( mam straszny problem z wypróżnianiem się od kiedy przeszłam na dietę- po porodzie-no wiecie wszystko gotowane itd :( jest cięzko dzisiaj dała mi jakieś czopki :( zobaczymy jak będzie a właściwie jak pójdzie:) he he he moja mała jeszcze śpi więc sobie klikam :)

Współczuję Ci.. ja miałam przed porodem i jakoś sam zniknął ;) jeżeli chodzi o wypróżnianie to przed ciążą miałam ogromne problemy. Chodziłam do ubikacji raz na prawie 2 tyg. Wyobraź sobie jak bolały mne jelita :( Był też taki okres,że robiłam z krwią.. ale nie trochę tylko cała muszla była zakrwawiona :o w ciąży było lepiej. raz na jakieś 2-3 dni chodziłam. Zobaczymy jak będzie teraz. Narazie nie mam z tym większego problemu. Mój mały też śpi:)

Niestety nie wiem nic na temat farbowania bo nie farbuję ;) Taaak :):) 16-go grudnia o 5 nad ranem :D

Zastanawiam się ...w czym do chrztu ją zabrać ma być podobno mrożno w lutym :) nie wiem czy teraz dziecku kupuje się biały rożek czy co?????????? Masz jakiś pomysł?

Fajnie :) jak się dziś czujesz? Ja póki co bardzo dobrze bo cieszę się jak małe dziecko,że wychodzimy na spacer :)

Ja zastanawiam się czy chrzcić go w lutym czy w marcu.. Myślę,ze biały rożek będzie ok. Madzie chrzciłam w białym rożku.Fajny był z taką koronką :)

Ja na razie nie wychodzę z małą na podwórko bo boję się tych gryp A/H1N1 i innych wirusów podobno strasznie dużo wirusów teraz krąży po tych roztopach ..ale szczerze też bym chciała iść ..:)

Wiesz ja chrzciny robię w lutym bo w marcu już jest wielki post .Chociaż to w niczym nie przeszkadza .Ale potem troche spokoju i święta :)

Przynajmniej na pół godzinki musimy wyjść bo zwariuję w tym domu.. ;) W sumie może lepiej będzie chrzcić go w lutym.. Im szybciej tym lepiej.. Madzia była chrzczona jak miala półtora miesiąca. U nas chrzczą w ost niedzielę miesiąca.