Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka32

........KTO BĘDZIE RODZIŁ W GRUDNIU????????.....2010

Polecane posty

cześć kochane :* u nas czas płynie spokojnie, pogoda faktycznie była cudna aż było miło wyjść. Gwiazdęczko ją właśnie podaje K i D3 w kapsułce ale nie mam problemu ale podajemy rano, już w szpitalu nam mówili że najlepiej z rana je dawać, byc może właśnie dlatego. A ją dziś wezwałam położna bo nadal trzyma sie pepek, jeszcze poczekamy do piątku jąk dalej będzie siedział to usuwamy chirurgicznie niestety, ale mówiła żeby sie nie martwić wiec sie nie martwie :) kochane czy Wy też macie wciąż gości? Już czasem mam ochotę udawać że nas nie ma w domu ;) buziaki pozdrawiaki dla Was i dla makuszkow :*

Cześć dziewczyny! Mam takie pytanie.Jak długo Wasze maluszki śpią od jednego karmienia do drugiego? Wtk,to faktycznie długo trzyma się ten pępuszek.. A czym go przemywasz? A co do gości to do mnie nikt już nie przychodzi. Nawet troche mi smutno bo cały czas siedze sama z dzieciakami.Miała dziś wpaść znajoma ale mnie wystawiła:(

do pepka mam octenisept, położna poradziła żeby nim trochę ruszać. Zobaczymy co teraz powie jąk przyjdzie, na szczęście jest miła i cierpliwa:) jąk Wam mija czas? Mój mały dziś kończy miesiąc :)

Witajcie dziewczyny!!!!!!!!!! co tam słychać u Was ????? ja powiem szczerze tydzień nie za bardzo mi przeleciał w domu dzieciaki chorowały mąż wyjechał a ja na największych obrotach stad nie miałam czasu nawet tu zajrzeć :) nawet nie byliśmy na Dniu Babci i Dziadka ten czas tak szybko leci :) dzieci rosną ..........Z moją małą w czwartek do szczepienie idę jestem ciekawa jak będzie oprócz tego ładnie jej ropieje blizna po szczepionce na grużlicę położna mówiła że to prawidłowy objaw :) Nie lubię patrzeć jak szczepią mi dziecko rozklejam się powiem szczerze .No i w końcu jadę do fryzjera dziewczyny :) nawet nie wiecie jak się cieszę :):):) w końcu coś dla siebie :) .Postaram się tu zaglądać częściej buziaki :) napiszcie co u Was kochane bo u mnie strasznie sypie i mróz jak nie wiem co :) :-)

Cześć Dziewczyny:) U nas wszyscy zdrowi :) Mały rośnie jak na drożdżach. W ogóle nie wygląda na miesięczne dziecko ;) Od 3 dni u nas okropnie zimno ;/ A myślałam,ze śnieg już nie spadnie.. Ja na szczepienie idę z Młodym dopiero w przyszłym tygodniu.Bo pielęgniarka powiedziała,że dziecko musi ukończyć 6 tygodniu i 1dzień żeby można było go zaszczepić. Dziewczyny współżyłyście już ze swoimi partnerami? My zrobiliśmy to w sobotę. Kurde noo myślałam,ze będzie boleć czy coś.Ale nie! :D Wtk, jak pępuszek? Gwiazdeczko mojemu synkowi też Blizna po szczepionce zaczęła ropieć ;) Jedziesz do fryzjera? No super:) Zazdroszczę:) Ja muszę jeszcze poczekać. Farbujesz?Obcinasz? Pochwal się :P Pozdrawiam serdecznie:)

my jutro idziemy do chirurga z pępkiem niestety. Trochę sie martwie. Mały dziś dziwnie niespokojny był hmm martwie sie że coś złapał :( teraz oddycha jakby miał zatkany nosek. Dzień babci chyba wychodzi odwiedziliśmy wszystkich i chyba gdzieś coś złapał :( zobaczę jutro najwyżej pójdę do lekarza, a Ty gwiazdęczko jąk sobie z choroba poradzilas? Coś poważnego? Serdecznie Was pozdrawiam :* ucalujcię maluchy

wtk :) ja z chorobą sobie poradziłam :) dobrze że mała pije cyca i się nie zaraziła ale bałam się że też będzie chora ale jest ok :-) Co do fryzjera :classic_cool: to jadę trochę podciać włosy i zrobić fioletowe pasemka z czarnymi :-) zawsze wychodzą zajefajnie :classic_cool: :-) wtk............ nie martw sie tym pępuszkiem będzie ok ponieważ to co ma wyschniete jak mu odetną to nie będzie nic czuł bo to jest martwa tkanka wiec głowa do góry kochana :) Dziewczyny !!!!!!!!!! czy wasze dzieci miewają kolki????????? :( co im podajecie??????? i jak się ogólnie czujecie ???? krwawicie jeszcze??????? Eelka! :-) co do sexu to ja spróbowałam już po 4 tygodniach :) tak delikatnie ;-) a powtórzylismy 2 razy w niedzielę ale juz lepiej :) było ostro he he ;) ale czuję się wyluzowana i mniej nerwowa czasami trzeba sie wyluzować na maxa :-) Dzisiaj jadę na zakupy do marketu bo fajne obniżki posezonowe cen są i widziałam extra buty nie mówiąc już o kieckach hmmmmmmm marzenie :) ;-) no to pozdrawiam jak zrobię zakupy to się Wam pochwalę 😘 buziaki

Hej Kochane! :) Wtk , może to sapka? Mój synek też tak miał. Mimo tego,że mieszkanie wietrzone. Męczył się z tym jakieś 5 dni i mu przeszło. Robiłam mu solą fizjologiczną :) Co do pępuszka Twojego Maluszka ;) Nie martw się :* Gwiazdeczka ma rację. Nic nie poczuje:* Gwiazdeczko ale Ci zazdroszcze :D:D Ja też chciałabym zrobic coś z włosami ale nie bardzo wiem co.. Farbowanie nie wchodzi w grę bo "mąż się obrazi" ;) Podobają mu się moje naturalne. Ewentualnie bym podcięła.. nie wiem.. Mam włosy do pasa. Są cienkie,może trochę je wystopniuje. Chyba lepiej by wyglądały. Zobaczymy.. ;) My kochaliśmy się w sobotę pierwszy raz od porodu. W ogóle nie bolało :) Tylko na początku takie dziwne uczucie. Mam zamiar to jak najszybciej powtórzyć ale muszę troche poczekać bo mam okres. Nie krwawiłam po porodzie jakieś 5 dni i dostałam okres.. Tak myslę,że to okres ;) Kubuś nie ma kolek ale Madzia miała kolki i jak dobrze pamietam to podawałam jej Bobotic czy jakoś tak. To jej pomagało. Czekamy Gwiazdeczko na relacje z zakupów ;) Buziaki Kochane:* :*

hej moje mamuski :* właśnie tak mi sie wydaje że to sapka, bo jąk mu zakrople nosek i ściągam frida to właściwie wychodza same kropelki i czasem jakas koza :) nie mamy już pepka, bałam sie bardzo ale mały nawet nie pisnął wiec chyba go nie bolało. Mamy już ten stres za sobą a pepek był suchy na wiór nie wiem czemu sie trzymał jeszcze. Wiecie ją jeszcze nie współżylam z mężem, choć widzę że on już bardzo chce ją zresztą też ale sie boję. Myślę że lada dzień zrobię mu niespodziankę :) co do krwawienia to czasem coś tam jeszcze mam na wkładce ale naprawdę to prawie nic. Byłyście już na wizycie u gina? Bo ją nie jeszcze. Pochwale sie Wam mój syn wczoraj podarował mi prawdziwy, szczery uśmiech:) dziś już mu sie nie chce chyba ale to było niesamowite. A mam do Was jeszcze pytanie czy załatwiałyście już becikowe? Buziaczki

hej moje mamuski :* właśnie tak mi sie wydaje że to sapka, bo jąk mu zakrople nosek i ściągam frida to właściwie wychodza same kropelki i czasem jakas koza :) nie mamy już pepka, bałam sie bardzo ale mały nawet nie pisnął wiec chyba go nie bolało. Mamy już ten stres za sobą a pepek był suchy na wiór nie wiem czemu sie trzymał jeszcze. Wiecie ją jeszcze nie współżylam z mężem, choć widzę że on już bardzo chce ją zresztą też ale sie boję. Myślę że lada dzień zrobię mu niespodziankę :) co do krwawienia to czasem coś tam jeszcze mam na wkładce ale naprawdę to prawie nic. Byłyście już na wizycie u gina? Bo ją nie jeszcze. Pochwale sie Wam mój syn wczoraj podarował mi prawdziwy, szczery uśmiech:) dziś już mu sie nie chce chyba ale to było niesamowite. A mam do Was jeszcze pytanie czy załatwiałyście już becikowe? Buziaczki

wtk ...Ja załatwiałam becikowe zaraz po urodzeniu się dziecka a właściwie mój mąż :) także mam już na koncie I można dostać jeszcze drugie becikowe jeżeli zarobki męża nie przekraczają danej kwoty (chyba 504 zł netto na osobę) :-) Co do uśmiechu mojego maleństwa to jest to nie zwykłe nawet w nocy jak ją karmię ;-) to śmieje się do mnie i mnie zaczepia a ja jak zwykle zaczynam się do niej odzywać i potem nie śpimy z dwie godziny bo ja ją rozbudzam ale nie potrafię się nie odezwać wierzcie mi jak ona się tak słodko uśmiecha do mnie :-) no po prostu bym ją zjadła jest tak słodka :) Byłam wczoraj na zakupach ;-) i kupiłam Mojej małej śliczną biała sukienkę z różowymi różyczkami i kapelusikiem jest troszkę większa więc może założymy ją na roczek :) a sobie kupiłam wysokie kozaki na wyprzedaży zamszowe ze srebrnymi świecidełkami :) czy jak to nazwać małe brylanciki (oczywiście sztuczne) he he he A tak po za tym kupiłam sobie fajne ciuchy a dzisiaj jadę do fryzjera :classic_cool: tak jak Wam wspominałam wcześniej może to brzmi jakbym się chwaliła ale to nie o to chodzi Ja po prostu bardzo się cieszę że w końcu mogę wyrwać się z domu ;-) i zrobić coś dla siebie .A tak szczerze to nie mogę doczekać się wiosny styczeń już się kończy ferie też więc bliżej niż dalej :) W lutym robię chrzciny z resztą krótki miesiąc to przeleci ,a jak przyjdzie wiosna to czekam na długie spacery z moją Misią i jazdę na rowerze powrót do formy :) .A co do ginekologa to ja idę w lutym położna mówiła że po 6-ściu tygodniach nie wcześniej .Pozdrawiam Was kochane i miłego dnia życzę :) 👄

Gość gwizdeczka32
Czesc dziewczyny!!!!!! No i zaszalałam zafarbowałam włosy kupiłam nową kiecke i jestem szczęśliwa .Czuję sie kobieta i dowartosciowana ;-) .Teraz tylko czekac na wiosnę i wyparzyć na rower z synem no i pobiegac by się zdało :) Nie wiem jak Wy ale ja przybrałam 2 kg zamiast chudnąć to przez ten brak ruchu czyli przez pogode no bo gdzie w taka pogode wychodzić szkoda mi maluszka :) Ale od 1 go lutego ścisła dieta bo troche zaczyna mi przeszkadzac to i ówdzie :) A jak Wy sie trzymacie? Pozdrawiam

No i ja jestem a Was nie ma :( no ale rozumie przed porodem była wielka nuda to sie pisało a teraz jest dużżżżżżżżżo pracy POZDRAWIAM ;-) buziaki👄

Cześć kochane ! :) Chyba pieprzy mi sie komputer :o przez 3 dni nie mogłam nic na nim zrobić,cały czas sie zacina :o Jestem zła... Kubuś nie zrobił dzisiaj kupki :o w nocy też nie :/ Może dlatego,że wczoraj na obiad zjadłam troche mielonego.. Nie zauważyłam żeby jakoś brzuszek go bolał czy coś bo jest spokojny.. no ale kupki nie robi.. Wtk,cieszę się,że z pępuszkiem jest już okey :D Co do wizyty u ginekologa,planuję w tym tygodniu dzwonić i umówić się na termin. Wiecie coś na temat tabletek anty dla karmiącej?? Ja też uwielbiam jak synek się do mnie uśmiecha :D Jestem w nim zakochana :D:D No i nie załatwiałam jeszcze becikowego. Chciałabym w tym tyg jechać do urzędu ale nie wiem czy mi się uda :/ Gwiazdeczko,widzę,że zakupy udane :D I wcale nie uważam żebyś się chwaliła ;) Po prostu dzielisz się z nami swoją radością ;)[pozwólcie,że tak to ujmę :P] Ja chciałabym iść na basen :) Wykupię sobie karnet;) Mam nadzieję,że do lata dojdę do fajnej figury:) W sumie powiem Wam Kochane ,że ważę mniej niż przed ciążą ale i tak za dużo .. Gwiazdeczko jeśli masz jakieś nowe zdjątka córci to prześlij mi na maila ;) Ja też Ci prześlę ;) Zaglądasz regularnie do poczty? Pytam bo nie wiem czy wcześniej pisać Ci na forum,że coś Ci przesłałam :P Wtk,jeśli chcesz to podaj swojego maila ;) I pochwal się swoim Skarbkiem ;) Buziaczki Kochane 😘😘

Hejka! Byłam dzisiaj z małym u lekarza bo ma jakąś wysypkę.. Muszę zmienić proszek,mydło itp. Nie wiadomo co jest przyczyną. Przepisała małemu jakieś 2 maści.. Mam nadzieję,że pomogą. Co tam u Was Kochane? Pozdrawiam gorąco 😘

Eelka!!!!!!!!!! wtk!!!!!!! i inni kochani !!!!!!!!! Witajcie 👄 Eelka na pocztę zaglądam chyba częściej niż tu :) he he więc jak coś to czekam ;-0 Do ginekologa idę we wtorek a co do antykoncepcji to słyszałam że jak karmisz piersią to nie można tych w tabletkach brać tylko wkładki itp.... My jesteśmy z Misią już po szczepieniach i powiem Wam że nie płaciłam nic tylko dała jej te co refunduje państwo :) boję się tych skojarzonych bo tam podobno jest za dużo rtęci a po za tym jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ;-0 moim zdaniem -wiem że więcej razy kują ale takie maleństwo nie wiele pamięta .Każde moje dziecko było tak szczepione i do dzisiaj jest ok :) .Jutro jedziemy na usg bioderek ciekawe co i jak będzie . Wy kiedy się wybieracie na szczepienia i jakie?a na usg bioderek byłyście już?Pozdrawiam buziaki

Hej Kochane! Jaka tutaj cisza :( Widzę,że nie zaglądacie :( Ja miałam kompa zepsutego :o Masakra.. Mój synuś ma dopiero 2 miesiące a waży już 7 kg. Duży chłopak :D Co u Was? Pozdrawiam :*

Cześć dziewczyny!!!!! Jak ten czas szybko leci i jak rosną szybko nasze dzieci Moja Misia ma juz ponad dwa miesiące rośnie jak na drożdżach uśmiecha sie co raz więcej i zmienia się z miesiąca na miesiąc . .Pozdrawiam Was cieplutko bo na dworze mróz .Jestem już po chrzcinach na których Michalinka była bardzo grzeczna i kochana :) Co u Was słychać ?????Dawno mnie i Was tu nie było :) Buziaki

NO TO CHYBA KONIEC TEGO FORUM TERAZ KAŻDA ZAJEŁA SIĘ WŁASNYM DZIECKIEM I NA NIC NIKT NIE MA CZASU POZDRAWIAM JAK BY CO TO PISZCIE DO MNIE NA: gwiazeczka32@onet.pl

Jaki tu spokój nic siĘ nie dzieje :( TĘSKNIE ZA WAMI DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

no to moze ja pierwsza napisze co u nas :) Bartus rosnie jak oszalały wazył w zeszłm tygodniu 6150 :) ze wszystkiego powyrastał. Jest zdrów. Nadal karmie piersią, Pieknie spi i wogóle jest coraz bardziej cudowny :D śmieje się jak szalony i raz nawet "powiedział" mama ;p ozywiscie niechcąco ale pierwszy raz w zyciu usłyszałam cos takiego wiecie pewnie jak sie dumnie poczułam. Pozdrawiamy Was i czekam na Wasze relacje. Eelka mialysmy sie kiedys spotkać pamietasz?

Jak miło zobaczyć że ktoś tu czasami zaglada :) Jak możecie to piszcie co i jak słychać u Was i u Waszych maluchów :) pozdrawiam wtk.... i Eelka .... odezwijcie sie czasami mam nadzieje że jak przyjdzie znowu jesień i zima to bedziemy z nudów siedzieć i pisać a póki co pogoda to aż sie nie chce siedzieć przed kompem pozdrawiam cieplutko :)

Gość Eela
Hej Kochane. Nie odzywałam się bo miałam komputer zepsuty :o To była masakra :/ U nas już dobrze. Piszę JUZ bo niedawno wyszłam z Madzia ze szpitala. Lekarka stwierdziła nieżyt żołądkowo-jelitowy. Po wyjściu mała jeszcze przez tydzień wymiotowała i miała biegunkę :o To był koszmar :( Przez ponad 2 tygodnie prawie zero spania :o A przecież przy małych dzieciach trzeba być całkowicie dysponowaną .. Ale dałam rade ;) Jakoś :P Kubuś rośnie jak na drożdżach.. Dzisiaj kończy 5 miesięcy :) Tak jak Twoja córcia Marzenko :) Leci ten czas.. ;) A jeszcze ogłaszam wszem i wobec,że mój synuś ma pierwszego ząbka a już niedługo wyjdzie drugi :D :D Pozdrawiam Ciepło Kochane! 🌼

Hej Kochane. Nie odzywałam się bo miałam komputer zepsuty To była masakra :/ U nas już dobrze. Piszę JUZ bo niedawno wyszłam z Madzia ze szpitala. Lekarka stwierdziła nieżyt żołądkowo-jelitowy. Po wyjściu mała jeszcze przez tydzień wymiotowała i miała biegunkę To był koszmar Przez ponad 2 tygodnie prawie zero spania A przecież przy małych dzieciach trzeba być całkowicie dysponowaną .. Ale dałam rade Jakoś Kubuś rośnie jak na drożdżach.. Dzisiaj kończy 5 miesięcy Tak jak Twoja córcia Marzenko Leci ten czas.. A jeszcze ogłaszam wszem i wobec,że mój synuś ma pierwszego ząbka a już niedługo wyjdzie drugi Pozdrawiam Ciepło Kochane! Ps. Wcześniej źle wpisałam nick ;) 😘

Witam Dziewczyny:) Posiedzę tutaj troche:) Może akurat zajrzycie ;) Pozdrawiam :D