Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asso

ile cylki po....???

Polecane posty

Gość asso

Ile czau minęło(ilość cylki)zanim zaszłyście w ciąże po odstawienu tabletek antykoncepcyjnych?

Gość wellusia
ja za dlugo nie brałam bo tylko 2 opakowania i zaszłam po 3 ale niestety ciaza skonczyła sie poronieniem w 7 tyg

Gość mama sama w domu...
ja tabletki brałam 10 lat odstawiłam w styczniu 2008 i od sierpnia zaczęliśmy starania w sierpniu jednak się nie udało za to we wrześniu 2 krechy także w 2 cyklu starań się powiodło ale odstawiłam wcześniej gdyż chciałam by cykle się uregulowały po tak długi czasie brania tabletek

Gość ostrężynka
A co to są cylki??? :O

Gość asso
litreówka kochana,powinno być cykli

ha ha, ale aż dwa razy, w temacie i w treści, coś w tym musi być;-) ciekawe co na to Freud? ;-)

Gość asso
czepiacie się szczegółów czmiast odpowiedzieć na pytanie Ile cykli po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych zaszłyście w ciąże?

Gość jkghcvish
pierwsze dziecko urodzilam zaraz po slubie z drugim chcielismy poczekac i w tym czasei zaczelam brac tabsy zadecydowalismy sie po 2 latach i juz 3 x poronilam i raz ur martwe dziecko. Tabsy to trucizna.

Gość asso
ja się pytam kiedy wam wie udało, a nie że tabsy to trucizna

Gość po 8 latach odczekałam 1 cykl
a udało się w 3 miesiącu. Córka ma już 10 lat

"pierwsze dziecko urodzilam zaraz po slubie z drugim chcielismy poczekac i w tym czasei zaczelam brac tabsy zadecydowalismy sie po 2 latach i juz 3 x poronilam i raz ur martwe dziecko. Tabsy to trucizna. " żeby nie czasem. ja po 10 latach na tabsach zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po odstawieniu. struły mnie ze hoho...

Gość asso
w końcu dwie jakieś normalnie odpowiadające na pytania :)

"asddeeeoddd - jak duze jest ryzyko, ze po braniu tabletek bedzie sie mialo problemy z ciaza?' nie da sie powiedzieć, bo te dwie rzeczy nie są ze sobą skorelowane.

brałam tabsy 10 lat, odczekaliśmy 2 miesiące, zaszłam po 6 miesiącach starań :) też się nie czuję struta ;)

Gość szybko
po odstawieniu Diany w pierwszym cyklu, choć myślałam, że to raczej niemożliwe, dziecko urodziło się zdrowiutkie.

ja brałam Cilest 2,5 roku,odstawiłam dokładnie 25 kwietnia, a 5 sierpnia zrobiłam pozytywny test. majowy okres był oszukany,bo tylko takie plamienie, czerwcowy normalny a w lipcu już nie dostałam.

nie mam pojęcia,od czego to zależy, jedne zachodzą zaraz po odstawieniu, inne starają się po kilka miesięcy..

te, co nie biorą też się starają po kilka miesięcy - nie ma reguły.