Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

Gość onaa_
Darker - ale gg nie masz podanego, a na maila to wstyd pisać, jakbyś podał gg to już byś miał zatrzęsienie 'P Milena podaj gg to się zlecą chętni ;)

Gość verbener
onaa_ oczywiście, że jestem fajny:) Ale Ty jeszcze o tym nie wiesz... Gdybym Ci powiedział, że marny ze mnie podrywacz... że nie jestem przystojny, mogła byś się zastanawiać czy to prawda czy nie. Taki właśnie jest internet, często nie możemy być pewni tego, co ktoś pisze. Kafeteria to szczerze miejsce jak każde inne, gdzie można spotkać różne osoby.

Maila w profilu mam od sam już nie wiem jak dawna. Nie muszę niczego rozdawać.

nie wkleje, przykro mi :P darker skrycie marzy o jakimś podrywie hehe ja teraz już musze lecieć, bd jutro, zamieszczajcie oferty, czekam :P jak coś to podaje maila- aishaa19@o2.pl Dobranoc :)

Gość a ty skad jestes
stalingrad uderza do darkera :classic_cool:

Gość do onaa_
ty jakas jebnięta jestes, nie masz wlasnego zycia ze sie w cudze wpieprzasz i w swatke bawisz? nie widzisz, ze nikt na tym topiku tego nie chce?

Gość dobre dobre dobre
wow! co ma byc odpowiednie? kasa? samochod? meta? mala plastikowa karta? ale wy dziewczyny jestescie materialistki. a ty co z tego bedziesz miala ? jakis procent ci odpali?

po co sie zaraz gorączkujecie, jak ktoś chce to sam napisze, nie trzeba nikogo namawiać dobranoc jeszcze raz

Gość onaa_
do onaa_ - A Ty co się wpieprzasz?? Ja przynajmniej pisze na temat ;p

Gość Milenko podaj maila
😘

Gość onaa_
verbener - fajnie piszesz :) podaj maila to może Milena napisze..

Gość prawiczy prawiczek 28
Domniemana inteligencja nie może być ciekawa. To tak jak by powiedzieć, że ktoś jest ciekawy bo ma słuch muzyczny. Liczy się osoba, a osoba to jej życie. Dla innych jesteśmy tym co robimy bo myśli innych nikt nie zna. Jak by coś to, mniej więcej, cytat z kogoś tam. Więc osoba zachowująca się pasywnie nie ma interesującej aktywności, która by ją określała.

Gość dobre dobre dobre
no przeciez podala. chuchnij

Gość onaa_
Mam cicha nadzieję, ze i mnie ktos z tu obecnych zechce :)

Gość onaa_
A co do maila Mileny to miałam kiedyś podobnego..

Gość dobre dobre dobre
no i dziewczyna zarzucila wedke i sie zmyla. ktory sie zlapie na haczyk? przyneta jest.

Gość Milena wstaw foty tzipy
i tzytzkuf , zobaczysz jak sie chetni zleca :classic_cool:

Gość onaa_999
Podszywy - spierdalać!!! Wiem, że jestem fajna ;P Nudzi mi się i mam prawo tu pisać, chuj Wam do tego Kandydaci - podania do mnie

Gość onaa_999
Ja też życzę Milenie powodzenia i uwodzenia ;P

Gość onaa_999
prawiczy prawiczek 28 - nie zgadzam si ęz Tobą ale nie ma co się rozpisywać bo i tak wiesz swoje ;)

Gość prawiczy prawiczek 28
Każda wymiana zdań jest fascynującą intelektualną podrożą. Rozumiem, że nie kupiłaś biletu. :P

Gość onaa_999
Tak, zabrakło dla mnie w kasie. Nie zgadzam się dokładnie z tym: "Dla innych jesteśmy tym co robimy" WTF???

Gość verbener
"Dla innych jesteśmy tym co robimy" - może chodzi bardziej, że to, co robimy wpływa na to, jacy jesteśmy. Wyobraź sobie dwóch facetów jeden pracuje przy komputerze, nie mając kontaktu z ludźmi a drugi to przebojowy sprzedawca ekskluzywnej odzieży. Oczywiście dla każdego co innego jest spełnieniem marzeń, inna praca, inne życie, ale dwie różne osobowości, które nie tylko pracują w takich zawodach przez swoje różnorodne osobowości, ale równie dobrze można powiedzieć, że pracując w takich zawodach wyrobili sobie własne ja. Zapewne pierwszy to typowy introwertyk, a drugi facet, który ma niesamowitą łatwość w nawiązywaniu kontaktów. Cech, zawodów, pasji może być mnóstwo, każde doświadczenie nas w jakiś sposób kształtuje, zatem cytowane "co robimy" może mieć odzwierciedlenie w naprawdę wielu aspektach... Chyba, że to ma na celu tylko uprościć do "nic nie robisz" - "jesteś nikim":D

Gość onaa_999
verbener - czyli introwertyk to ktoś gorszy? Bo każdy prawik tutaj tak uważa..

Gość onaa_999
Poza tym to ładnie i zgrabnie wytłumaczyłeś :)

Gość verbener
Mój bardzo dobry kumpel jest introwertykiem i pomimo wszystko go lubię, ale w relacjach damsko-męskich często są przez to na skreślonej pozycji. Bo nic dziwnego, że skoro facet/mężczyzna powinien być osobą inicjującą poznanie, starać to oni nie spełniają tego podstawowego wymogu. Często trzymają się na uboczu, z dala od ludzi i są strasznie nieufni. Zatem szanse takich osób w nawiązaniu nowych znajomości (z kobietami) są podwójnie mniejsze.

Gość onaa_999
Z tymi szansami to prawda, ale poza tym ja wolę introwertyków, zawsze pewniej, że czyta jakieś książki, ma rozległe zainteresowania bo nie chodzi ciągle na imprezy ;)