Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

blondyn też mógłby być :P raczej kierowanie sie sztywnymi zasadami wobec ewentualnego partnera nie jest dobre w końcu to tylo kolor włosów

Gość onaa_999_
Codziennie rano przed wyjściem do pracy w sortowni śmieci w Przypierdach Wielkich biorę widły i zakładam na twarz maskę przewielebnego Ojca Dyrektora wykonaną w skali 1:1 na papierze kredowym zakupionym w osiedlowym sklepie za 0,78 gr za arkusz i czaję się koło monopolowego strasząc miejscowych pijaczków i dzgam ich widłami pokrzykując przy tym pieśni ku czci wolnego Tybetu

Gość dobre dobre dobre
uczysz sie?pracujesz?

dobre dobre a może powiesz coś o sobie??? bo tylko o mnie to już nudno sie robi:P

Gość dobre dobre dobre
jesteś dobra w łóżku?

Gość dobre dobre dobre
eee stalin ..to takie parszywe zostac z aryjska blondynka? to opal mi, mi nie przeszkadza

Gość dobre dobre dobre
to w lozku to podszyw. to nie moje.co ci mam pisac. wypasionej fury nie mam,willi tez nie mam, kartami plasttikowymi nie blyskam,zdegradowalyscie mnie juz wczoraj.

Gość dobrze dobrze dobrze
Tylko że ja lubie rude małpy co się nie myją tydzień i śmierdzą śledziem. Poza tym mam małego kikutka i żadnej przyjemności by ze mnie nie było. Mam dużo kompleksów na tym punkcie. I mam jeszcze jedną wadę, kradnę wycieraczki sąsiadom

tylko że pytanie o dobra materialne wcale nie padły napisz co porabiasz na codzień, czy sie uczysz lub pracujesz, ile masz lat

Gość dobre dobre dobre
od dziewczyny wymagam solidnego loda z połykiem, sam też dam ci sporo przyjemności

Gość dobre dobre dobre
Spadaj podszywie. Lubie rude, ale co z tego. Moja dziewczyna musi miec tylko wagine i to mi wystarczy

Gość onaa_999_
Wszyscy tutaj (no większość) za tymi brunetkami i szatynkami lata :P

Gość slabiutkie te podszywy
niezbyt blyskotliwe i zupelnie niesmieszne

Gość dobre dobre dobre
podszyw sperdalaj w podskokach na codzien przewaznie sie ucze. teraz tez sie ucze. i jutro bede sie uczyc. i pojutrze.i tak az do swiat. a potem znowu.

Gość dobre dobre dobre
Nadmieniam też, że w celu oczyszczenia zwojów mózgowych w lewej półkuli, w każdą sobotę rytualnie pożeram czekoladowe krucyfiksy, które wyrabiam w piwnicy przemysłem własnym przy mdłym świetle knota zamoczonego w foczym łoju.

Gość dobre dobre dobre
ja już mam jaja, tak jak ty wagine (chyba)

Gość dobre dobre dobre
Dodam jeszcze, że mając na względzie moją kondycję psychofizyczną, w każdy wtorek robię sobie lewatywę z płynu do płukania "Coccolino" a następnie śmiaym krokiem wychodzę na ulicę zagadując przechodniów i śpiewając im ormiańskie pieśni weselne.

Gość onaa_999_
Przynajmniej podszywy temat podbijają :P Twój temat Milena popularny się zrobił, pewnie tak jak chciałaś, ale no cóż..

Gość onaa_999_
pewnie NIE tak jak chciałas miało być ;)