Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamczuchyyyy

oto dowod ze kafeterianie sciemniaja !!!!!! alez sie wkurzyzlam

Polecane posty

Gość klamczuchyyyy

i co bylam wczoraj na imprezie w krotkiej mini razem z moja kolezanka " patyczakiem " 170 nawet nie wiem czy z 50 kg wazy ja natomiast 164 58 kg czyli mam kobiece ksztalty i zgrabne nogi a ona taki patyczak chudy i co ?? tyle gadalioscie ze kobiece ksztalty sa fajne a tu lipa podeszlo do niej chyba z 12 facetow i zaczelo sie zachwycac jej " wspanialymi" nogami a na mnienawet uwagi nie zwrocili cos ta wasza teoria ze kobiece ksztalty sa fajne poszly w las - przechodze na diete !!!!!!

Gość klamczuchyyyy
teraz to nie macie nic do powiedzenia wrrrr

Gość dfgsdfgdsgvlak
Pokaż swoje zdjęci to ocenie czemu tak się stało :P

Gość somebody to loveee
pfff jakbys nie wiedziala że na forum siedzą tuczniki które twierdzą , że 60 kg przy 165 cm to mało...to sie nie dziw

Gość ale... ale...
Kobiece kształty owszem ale nie taka gruba świnia jak ty 🖐️

Gość dgl
kobiece kształtu to nie pękaty brzuchol

Gość klamczuchyyyy
no dobra moze i nie jestem najchudsza ale ona to patyk a tutja piszecie ze takie to a fe a fe a fe a kuzwa kazdy ja wyrwac probowal !!! nigdy z ni ajuz na impre nie pojde a jak ja zaczeli porownywac do glownej aktorki z kwaitu pustyni to myslalam ze padne tam !!!! wkurw tamta to dopiero patyk

Gość do doopy
hahahahaha

Gość do doopy
ale zazrosc z Ciebie wylazi!!!Wstydz sie.I Ty sie nazywasz jej kolezanka.masakra.

Gość klamczuchyyyy
nie zazdrosc ale chodzi o to ze promujecie tu w sieci moje ksztalty a rzeczywistosc jest inna !! po co sciemniacie

Gość dfgsdfgdsgvlak
klamczuchyyyy Pokaż swoje zdjęci to ocenimy twoje kształty anie że tobie się wydaje że laska napisała że ma takie same wymiary jak ty i wstawiła fotkę a wszyscy się nią tu podniecali.To nie znaczy że będzie też tak z tobą :P

Gość klamczuchyyyy
jestem normalna i co pieprznelam dieta bo teraz wieszaki nie modne , ide na impre z wieszakiem a tu masz Ci los w dupie mam to co tu piszecie odchudzam sie od dzis

Gość dfgsdfgdsgvlak
klamczuchyyyy I może się tak okazać że chudsza będziesz jeszcze brzydsza :P Ale twój wybór jak lubisz się głodzić to powodzenia :)

Gość klamczuchyyyy
dfgsdfgdsgvlak ale z tego co zauwazylam na imprezie przynajmniej moja figura si ebedzie podobala facetom i ani wazcie mnie sie teraz po takiej akcji napisac nie nie odchudzaj sie kobiece ksztalty sa wspaniala grrrrrrrrrrrr ale sie wkurzylam

Gość dfgsdfgdsgvlak
No nie wiem czy będzie się podobała facetom,liczy się całokształt nie tylko figura :P A no i ja tak twierdzę że kobiece kształty są najlepsze :P

Gość klamczuchyyyy
nie dopbijaj mnie bo znowu walne dieta pojde na impreze z chudzielcem i tylko ona bedzie na uwadze facetow

Gość maliboo
no wiesz faceci jak juz oderwa wzrok od pieri i pupy to tez zwracaja uwage na twarz:D a o twarzach nic nie napisalas, a to jednak wazny element;)

Gość maliboo
poza tym moze emanowala radoscia zycia i po prostu przyciagala ludzi? czy musiscie wszystko sprowadzac do kilogramow?

Gość dfgsdfgdsgvlak
Może ten chudzielec ma coś w sobie :P coś czego ty nie dostrzegasz i widzisz w niej tylko chudzielca,dlatego że jesteś laską i nie masz męskiego punktu widzenia :P

Gość ona z krainy ozzzz
twarz ma sładna to fakt ale ta figura ludzie chodzacy patyczak i te pyt jejku skad masz te dlugasne piekne nogi :/// wrrrrrrrrrrrrr

Gość bo wiesz jak to jest
taaa, kobieta 60 kg to "tucznik" i " gruba świnia":-D Już wam chyba od tej diety mózgi pozanikały. A ty autorko nie pomyślałaś, że jak tam siedziałaś taka nabzdyczona z zazdrości to odpychałaś facetów swoją wściekłą miną, a tamta może i jest chuda, ale bardzo ładna lub bardzo miła?

Gość ona z krainy ozzzz
no oki nie chodiz o kilogramy tylko wypisujecie tutaj brednie typu nogi zapalki nogi wieszak itd wiec my laski okraglejsze cieszymy sie pieprzymy drakonskie diety zeby miec te zaookraglenia a tu w realu wyglad inaczej

Gość ona z krainy ozzzz
nowy nick bardziej odwiercielda moj dzisiejszy humor

Gość ona z krainy ozzzz
bylam mila i usmiechnieta wkurzylam sie jak wrocilam do domu , wiemjedno nie biore jej wiecej na imprezy :p

nie zazdrosc ale chodzi o to ze promujecie tu w sieci moje ksztalty a rzeczywistosc jest inna !! a przepraszam bardzo, bo chyba przeoczylam - gdzie jest topic promujący Twoje zdjęcie??? a jak nie zdjęcie to może wszystkie wymiary podalaś dokladnie? Ile kobiet tyle ksztaltów tak na prawdę. Jedna będzie miala 165cm i ważyla 54kg i będzie wyglądać kobieco a druga o tych samych wymiarach może wyglądać grubo, szczuplo. Nie chodzi o samą wagę i wzrost. Liczy się rozmiar i ksztalt piersi, tylka, brzuszka, ud. Jedna może mieć szersze uda a druga większy brzuch więc sugerowanie się wzrostem i wagą tylko uważam za niestosowne.

Zawsze twierdziłem, że wieszaki są zayebiste Jak ładna i zgrabna to może mieć cycki AA i też będzie rozchwytywana

zaokrąglenia to nie wylewający się tluszcz z boczków albo wiszący brzuch tylko smukle, jędrne cialo o np. szerszych biodrach, odstającej pupie i ladnych jędrnych piersiach

Gość ona z krainy ozzzz
ojojoj naskoczcie teraz na mnie ja przynajmniej mam tylk i piersi w przeciwienstwie do niej!! i tak jestem zazdrosna ale nie o wyglad tylko o ten zachwyt nad nia

Gość ona z krainy ozzzz
oki ale wy nadal nie rozumiecie z enei chodzi o mnie bo ja tam sobie nie mam nic do zarzucenia ale skad ten zachwyt w realu chuda laska z malym biustem skoro tutaj w sieci promujecie kobiece ksztalty ps nic mi sie nie wylewa

pomyśl sobie, że kobieta z wiekiem tyje. Za kilka lat ona będzie idealna a Ty???????