Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamczuchyyyy

oto dowod ze kafeterianie sciemniaja !!!!!! alez sie wkurzyzlam

Polecane posty

Śpi ale oko i ucho na pulsie ma i sytuacje bacznie kontroluje. ­­­­­­­­­­­ Dobranoc słodziaq gajowy, dzieki za towarzycho 🌻 😘

dopiero zauwazylam, ze poprzednirgo tego posta na samej gorze napisanles z tego nicka:/ A to ostatnio kiedy gadalismy to chyab tez kiepsko sypiales:P bo jakos tak samo szedłes spać:] A jak tam chcesz, ja moge sobie wstac jutro o której chce, to Ty bedziesz cierpiał :]

Lece jakem nienormalny :P Trzeba sie troszku kimnąć :) ­­­­­­­­­­­ Dobranoc slodzizno leśna, drzewienna 🌻

Gość watyuio
somebody to loveee pfff jakbys nie wiedziala że na forum siedzą tuczniki które twierdzą , że 60 kg przy 165 cm to mało...to sie nie dziw Ja mam 165 / 62 i nie jestem tucznikiem. Jestem szczupla... ale to trzeba cwiczyc i miec jakies miesnie :D Poza tym waga zalezy tez od wagi kosci, wczoraj widzialam sie z kolezanka - 170cm / 58 kg i wyglada bardzo zle... sama skora, kosci, jakby zaraz mial ja zwiac wiatr, jakby miala sie polamac, wieeelkie oczy w naciagnietej skorze twarzy, Oswiecim... a z kolei druga jest modelka, 177/50 i wyglada grubiej od niej... coz...

Gość to ty klamiesz
patyki są totalnie aseksualne chcesz prowokować? Musisz się jeszcze nauczyć :D