Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamczuchyyyy

oto dowod ze kafeterianie sciemniaja !!!!!! alez sie wkurzyzlam

Polecane posty

Gość A tak w ogóle
Ale widzisz dresiaż fajnie że dałeś takie zdjęcie bo udowodniłeś że dla jednego jakaś częśc figury będzie duża a dla innego mała, każdemu podoba się coś innego:)

Gość ona z krainy ozzzz
lo matko ona szczuplejsza od tej opalonej blondyny nieco grubsza od tejj na pierwszej foci wiec sami widzicie - chudzielec

Gość A tak w ogóle
Ależ jest bardzo proporcjonalne, z dużymi cyckami nie wyglądałaby wcale dobrze

no wlaśnie dresiaż ma rację! wszystko musi pasować do reszty. Dlatego przy szczuplutkiej dziewczynie rozmiar 70D będzie dużym rozmiarem natomiast przy dziewczynie niższej i grubszej ten sam rozmiar będzie znikal pod bluzką.

Mysia 1 chuda, 2 nie otworzylam, ostatnia o bardzo kobiecych ksztaltac, reszta normalna szczupla :) Dresiaz - wkleiles zdjecie szczuplej dziewczyny z miseczka C mniej wiecej czyli przecietna dziewczyne a nie chuda. :)

Chodziło o typ budowy i to jesy mój ulubiony. dziewucha nie misi się schylać żeby jej cycek sterczał ;)

a laski się zalamują, że mają malutkie biuściki i że facetom się tylko wielkie cyce podobają :P tymczasem wszystko zależy od figury. Rozmiar C będzie się ladnie prezentowal u szczuplej kobiety i dla faceta będzie "dużym", "w sam raz" rozmiarem. to tylko przyklad oczywiście :)

Gość ona z krainy ozzzz
to ma byc ladne ?? te drugie to wypisz wymaluj jej patyczki http://tnij.org/i678

Gość ona z krainy ozzzz
no i co nie mialam racji ze patyczaki :p no pocieszcie mnie hehe

Gość ona z krainy ozzzz
zginelam we wlasnym temacie :)

ona z krainy ozz - chodzi Ci o drugie zdjecie jakie wkleila Mysia? to http://foto.m.onet.pl/_m/e20a53fa73cc90df6c6de9a49fa1e12c,14,19,0.jpg bo jesli tak to wg. mnie ma bardzo fajna figurke i wcale nie jest chuda. jest normalna raczej. przestan sie powownywac do kolezanki. skup sie na sobie i na uwidacznianiu Twoich zalet, moze duze oczy, moze usta.. no nie wiem.

Ja mam ulubiony rozmiar, który nosi nazwę "małe C" i dla mnie jest to duży cyc bo dostrzegam jedynie szczupłe laski. I powiem więcej! gdyby małe C było nieosiągalne to bym prędzej wybrał B niż D!!!!!!!!! Nie ma nic paskudniejszego niż wielkie cycki u kobiety po ciąży

facet ktory umie rozrozniac male c duze c a bc, d , e, to i tak nie jest facet :D prawdziwy facet widzii cyce, staje mu, rucha i tyle. Proste? Proste jak je.ba.nie. I jak mózg mężczyzny :]

Gość ona z krainy ozzzz
tak pomiedzy nimi jest wkleilam linka na ktorym laksa ma podobne nogi sami ocencie powtarzam link http://tnij.org/i678

no male C to to nie jest na tym Twoim zdjęciu... dużo polek się nie zna na prawidlowych rozmarach staników i noszą 75B albo 75C gdzie powinny nosić 65D albo 65E i mimo, że to "D" czy "E" odstrasza to w rzeczywistości z obwodem 65cm są to miski podobenj wielkości co B i C a różnią się tylko ksztaltem :) ja mam w biuście 89cm pod 70 i noszę 70D a pasuje tak samo 75C. Różnica jest w ksztalcie przy dobranym staniku piersi mają ladny ksztalt i nie rozjeżdżają się na klacie :D

No widzisz. Ja będąc 3 lata nie potrafiłem zauważyć nowej fryzury albo nowej bluzki u swojej kobiety ale cycki obcej dupy i jej wagę zawsze umiałem oszacować

autorko no to moim zdaniem chude te nóżki ma rzeczywiście. a pokaż swoje ksztalty, figurę albo chociaż wklej zdjęcie dziewczyny która ma bardzo podobną i wtedy mamy większe możliwości :) poza tym jak już ktoś napisal niektórzy faceci wybierają latwiejszą, odslonila więcej to i napaleńców się zlecialo a oni nie są warci uwagi ;)

Gość ona z krainy ozzzz
dresiaz mozesz porownywac do woli jej nogi i moje w linkach ( zdjecia nie nasze ale zblizone do realnych proporcji)

Gość ona z krainy ozzzz
no ale moje chyba lepsze niz jej co , wiec czym Ci faceci sie tak zachwycali ehhh???????????

kurde no nie wiem. Czszmi spotykam pannę okropną wg moich standardów ale ma ten błysk w oku, ten uśmiech i mięknę moment mimo iż teoretycznie wygląda "nie po mojemu" Nie jesteśmy w stanie ocenić nie widząć Cię