Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chce sie pozalic

ta cala ciaza wogole mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość Sory Batorry
jezuuu eterno,dziewczyna jest w 8 tygodniu ciazy,daj juz spokoj, bo naprawde jestes niesmaczna :o

jestem w 8 tc...die pierwsze ciaze calkowity brak objawow od poczatku tylko bol piersi i zgaga nie wiem co to mdlosci dwoch zdrowych chlopcow.W trzeciej mialam mdlosci i ciaza obumarla kazdy jest inny kazda ciaza u tej samej kobiety moze przebiegac inaczej nie mozna sie sugerowac i tyle a jesli cos cie niepokoi to pytaj lekarza a nie forum.

tutaj dziewczyna pisze ze w 8 tc i nie ma mdlosci itp poczekaj poczekaj ja sie w tym czasie chwalilam jak to dobrze ciaze przechodze a impreza pojawila sie w 9 t. temat mial byc ciekawszy taki do pozalenia sie , no ale wyszlo szydlo z worka dzis czuje sie o niebo lepiej :)

Gość Sory Batorry
to w koncu mialas te objawy czy nie? raz piszesz ze mdlosci a raz ze brak objawow,ty w ogole bylas w ciazy?

zreszta trzeba prawdzie w oczy spojrzec stracic dziecko mozna nawet w 8 miesiacu kazda ciaza jest inna i kobieta rowniez jedna poroni a miala wszytskie objawy tego swiata drugiej ustapia i to znak ostrzegawczy ALE KAZDA JEST INNA a ty w 8 t nie nakrecaj sie bo zgodze sie z eterno

mialam ale niewiele tylko wieczorami glownym objawem po stracie bylo to ze piersi przestaly bolec zrobily sie miekkie nie zawsze objawy ciazy to mdlosci prawda?

tak jak napisalam w pierwszym poscie Wiesz wiele bym oddala zeby tak sie czuc... 12 tygodni temu moja malo objawowa ciaza zakonczyla sie obumarciem...naprawde znajdz sobie w tym powod do radosci. 3.09.2010 Dzien w ktorym wszystko stracilo sens...Kochamy Cie Kropeczku malo objawowa...

A ja jestem w 7tc. O ciazy dowiedzialam sie w 4t. Najpierw pobolewal mnie brzuch, pozniej nie mialam ochoty na jedzenie. Nie jadlam pieczywa, kielbas, sera i czekolady (a bardzo przed ciaza lubilam), pozniej do tego doszly zle samopoczucia no i ogolne obrzydzenie jedzenia. Teraz jestem glodna co 2-3 godz. Mam brak mdlosci. To najlepszy okres jak na razie.

Eterno- trzymam kciuki, jesteś cudowną kobietą, niestety smarkate gnidy nie maja co robić w sobotę, widać rodzina je olała..... marne egoistki...

Gość DO ETERNO
mogłabyś podać objawy jakie miałaś tuż przed wiadomością że obumarłą ciąża?czy to da sie samemu zaobserwować że coś nie tak?

Gość bellabonda
Eterno,współczuję straty, sama przez to przeszłam. Podziwiam cię, że chce ci się gadać z takimi idiotkami. Kiedy poroniłam w 20 tc. też słyszałam bzdury typu: ciesz się, że masz już dziecko, a nawet: lepsze to niż nic.Powiedziałam temu idiocie, od którego to usłyszałam, że jakby stracił jedną siostrę to mu powiem: nie martw się, masz jeszcze drugą.

zreszta eterno na 1 str mi odpowiedziala ze jej "malo obajwowa ciaza "obumarla ja tez calkiem na poczatku to mialam piersi bolejace a w 7 tc ustapily tez czytalam ze to zly znak a z ciaza wszystko ok pozniej znowu powrocily piersi tkliwe i bolace znowu odeszy i teraz ani troche mnie nie bola kazda jest inna

dosc wczesnie sie lekarz zorientowal serduszko bilo wolniej niz powinno mialam usg w poniedzialek i bylo ok a wpiatek juz nie zylo w czwartek bol w piersiach zelzal zrobily sie miekkie i ciagle bylo mi zimno w ciazy mialam dosc wysoka temp 37,7 wiec jak zaczela spadac to nie moglam sie rozgrzac..to tyle nikogo nie strasze bo gdyby nie usg nie wiedzialabym pewnie tak szybko nie poronilam ciaza obumarla moglam nie wiedziec tygodniami...na to sie zanosilo

Gość bellabonda
otulona snem, współczuję Ci bardzo, ale Eterno nie pisała nigdzie, że objawy ciąży świadczą o tym, że ciąża się utrzyma, ale o tym, że brak objawów może źle wróżyć

bellabonda ja powiedzialam tak samo do kobiety ktora mi powiedziala nie martw sie masz juz dwojke...zapytalam czy gdyby ona stracila jedno ze swoich chcialaby uslyszec to samo...to boli jak cholera to najwiekszy banal jaki znam..jeszcze wam sie uda...

Gość bellabonda
Eterno, dzięki, mam nadzieję, że tym razem nam się uda. Jestem w 16 tc. Leżę, bo mam krwiaka, ale nie narzekam na forum :) I Wam również szczęścia życzę.

Mysle ze tak jest dobry jak badal czynnosc serca zaniepokoil sie zae bije 100/min a on chcialby widziec 120/min powiedzial ze jest ryzyko obumarcia i tak sie stalo...teraz wiem dlaczego obumarlo mialam zasniadowe zwyrodnienie kosmkow bylam mocno przeziebiona i to niestety moglo miec wplyw na podzial komorki...

bellabonda--- ty ne narzekasz a czasami takie narzekanie porozmawianie z kims daje wiele dzis czuje sie swietnie moge isc konie krasc ale wczoraj ,przedwczoraj sama nie wiedzialam co poczac od tego jest forum nie tylko dla staraczek matek ale i osob w ciazy ktore maja dni trudne ,ciezko im czasem

Gość zrrrt
mówiłam, żeby nie karmić trolli:o

Kafeterianka252-no:(

8tc. Narazie nawet nie zaczynam nie moge musze czekac i badac poziom beta hCg.Traktuje sie moj problem podobnie do zasniadu groniastego trzeba sie badac i jesli poziom zero sie utrzyma mozna zaczac myslec.Nie wiem kiedy zaczne boje sie ze znowu cos pojdzie nie tak i jesli zaczne myslec o ciazy ,napewno nie bede sie starac wiem jaki wplyw ma psychika:(

Gość bellabonda
To niby ja mam być tym trolem wszechwiedzącym? Śmieszne. Tak się składa, że ja doskonale wiem, jak się czuje kobieta, która straciła dziecko. Wiem też, jak bolą "dobre rady" i komentarze od wszechwiedzących geniuszek. Obecnie, rok po poronieniu, jestem w kolejnej ciąży i nie chcę za bardzo rozmawiać o tym na ogólnym forum, bo nikt, kto tego nie przeżył, nigdy nie zrozumie, jaki to jest stres, ile kosztuje zachowanie równowagi psychicznej, kiedy znowu pojawia się plamienie, kiedy znowu trafia się do tego samego szpitala. U mnie również lekarz stwierdził brak akcji serca (najpierw zbyt niskie tętno), tylko to był 20 tc., ale tęsknota, żal, poczucie straty, krzywdy i niesprawiedliwości bolą pewnie tak samo mocno.

bella to chyba nie bylo do Ciebie ktos to napisal juz na poczatku.Nie stresuj sie naprawde nie masz czym🌻dla Ciebie

Gość taa teraz zamknac
bellabonda to nie do ciebie bylo