Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chce sie pozalic

ta cala ciaza wogole mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość podczytujacaaaa
Eterno, sama nie wierzysz w to co piszesz. Baba daje Ci konkretne argumenty,a ty wyjezdzasz jej ze zostanie wdowa. Litosci dziewczyno,moze ty juz nie rozprzestrzeniaj tych swoich glupowatych genow Dwa egzemplarze wystarcza.:o:o:o:o:o:o

Gość do eterno
Nie przejmuj się głupimi wypowiedziami .Skoro chciałaś mieć trzecie dziecko to wasza przecież sprawa ,wy byście je utrzymywali itp a nie durni ludzie którzy siedzą na kafe od rana do nocy i wyzywają ludzi.sami pewnie nie mogą mieć dzieci to ci zazdroszczą- masz 2 dzieci i chciałaś mieć trzecie. ..kolejny temat do wałkowania przez weekend mają. głowa do góry eterno ,będzie dobrze,i przyjdzie czas i na trzecie dziecko :-)

Gość Sory Batorry
eterno,jedna rodzi dzieci i ma meza, inna nie,ty masz takie cele,ktos ma inne, ciezko ci pojac pustaku,ze niektore kobiety nie chca,ani meza,ani dzieci,ani nawet partnera w domu na stale,a sex? phii zaden problem,zostalas wychowana w jakims, wschodniozasciankowym duchu

napisalam nie daj boze! sytuacja jest podobna dzieci traca ojca a zona meza wiec co ma nigdy wiecej nikogo nie pokochac?o to mi chodzilo czytaj ze zrozumieniem.

Gość a jakie sa priorytety?
to nie eterno ciężko pojąć że inne nie chcą mieć dzieci tylko tym innym ciężko zrozumieć ze zdecydowana większość kobiet dzieci chce mieć. To raczej naturalny instynkt każdej kobiety. A ze jest garstka takich które nie chcą to nie powód ze mają swoją odmienność uważać jako coś lepszego. Nie chcą, nie mają, nie udzielają rad tym co mają i odwrotnie.

Jesli nie chca to ich sprawa niech nie narzucaja swojego zdania innym bo to wlasnie robia...ja chce i mam proste

Gość bo tak i już
sorry batory- ale to właśnie innym kobietom nie podoba się że eterno śmiala chcieć 3 dziecko a na dodatek ułozyć sobie życie z nowym partnerem... bo przecie toż to wsyd i hańba ! kobiety, ogarnijcie się ...

Gość Sory Batorry
kurwa mac,i to cala filozofia twoja"mamusku","odmiennosc""innosc",ciezko ci pojac tym ograniczonym do pieluch ,kaszek,kup i zupek swiecie,ze niektore nie chca tak zyc :o

Gość Sory Batorry
czy ja ci cos narzucam,albo zarzucam? jak na razie to ty mi mowisz ze jestem"odmienna""inna" czyli wedlug ciebie jak nie taka jak wiekszosc to gorsza,kobieto litosci :o

Gość Sory Batorry
to placz,ale licz sie z tym, ze dla kogos kto ma juz dwojke dzieci, ta strata moze byc inaczej odczuwana niz dla tej, co ich nie ma w ogole,a najlepiej idz do meza i poplacz,miejsce sobie do plakania znalazlas ze ho ho...

Nie. kazdy ma prawo do wlasnego zycia wlasnych przekonan i wiary, nie probuje nikogo przestawiac zarzucono mi ze nie mam po czym plakac po poronieniu bo mam dwoje dzieci... bede bo to tez bylo dziecko i nikomu nic do tego.

Gość bo tak i już
sory batory ale co ma piernik do wiatraka ? nikt nikogo nie atakuje za niecheć posiadania dzieci, za to eterno została zlośliwie skrytykowana za cheć posiadania trzeciego, pojawily się opinie że to dobrze że poroniła... no sory ale kto tu kogo nie rozumie ?

Gość Sory Batorry
zreszta to jest forum, na forum wchodaz rozni ludzie, piszesz ze masz drugiego meza, starasz sie o trzecie dziecko licz sie z tym ze uslyszysz rozne komentarze,nie zawsze cie tutaj po glowce poglaszcza,proste kazdy moze tutaj napisac co mu sie rzewnie podoba,rozumiesz eterno?

Napisalam dziewczynie wczoraj ze bedzie lepiej ze objawy ciazy znacza o jej dobrym rozwoju ale zostalam zaszczekana.Dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane...

Gość Sory Batorry
to zadna regula,moja siostra nie miala zadnych objawow, urodzila i donosila sliczna coreczke,wiec nie bzdurz eterno

Gość a ja chce sie pozalic
to byl topik uzalania sie itp a nie klotni 😠 przeciez czy to 2-7 dziecko tak samo matka cierpi , a ze ma 2 meczyzny jej sprawa moja mama tez sobie zycie z moim ojczymem ulozyla sa szczesliwi mam przyrodnia siostre , i nigdy nie poczulam sie gorsza bo nie jestem jego corka temat byl o czyms calkiem innym :(

Napisalam co powiedzial moj lekarz ja w pierwszych tez nie mialam ale byly podtrzymywane...jesli sa dolegliwosci to zwykle dobrze rokuje moje sie skonczyly i ciaza obumarla.

Gość Sory Batorry
pomysl tez eterno,ze siedza tutaj mlode siksy w pierwszej ciazy w pierwszych tygodniach,ktore jak twoj wpis o braku objawow przeczytaja, to sie zacznia martwic ze ich nie maja i cos sie zlego dzieje sie z dzieckiem,lepiej czasami swoje komentarze wsadzic gdzies

Gość jestem w 8tc...
eterno...prosze cie przestan juz pisac o poronieniach i stracie,bo straszysz inne dziewczyny batorry ma racje

a ja chce sie pozalic...zobaczysz to juz dlugo nie potrwa drugi trymestr jest naprawde przyjemny a na nudnosci polecam imbir a na zgage manti jest przyjazny dla kobiet w ciazy.Bedzie dobrze!

Gość bo tak i już
kurna, ja też bazowałam na objawach w pierwszych tygodniach. Jak wymiotowałam to tłumaczyłam sobie że wszystko jest ok z małym. Chodzi o to żeby ( to głupio zabrzmi :P ) nadac niejako sens tym mdłością, żeby je przetrwać, a nie żeby kogoś straszyć !

Gość jestem w 8tc...
ale ja nie mam mdlosci wlasnie,teraz nagadalas o braku objawow i przez ciebie sie boje

Czytam to i czytam.. Na litos Boska! Przestancie sie klocic! Kazdy ma swoj rozum, prawo wyboru wiec nie wtracajcie sie w czyjes zycie! Kazdy uklada sobie je jak chce. Jedni nie maja dzieci bo nie moga (bardzo wspolczuje), a inni chca miec duza rodzine i nikomu nic do tego. Myslalam ze tem temat bedzie ciekawszy

Jesli sie czerpie wiedze z forum to mozna sie wystraszyc ja bazuje na opinii lekarza pierwsze o co pytal to czy bola piersi i jak sie czuje.Nikogo nie strasza chcesz sie wystraszyc to poczytaj statystyki ile kobiet traci dzieci to jest straszne!

Gość a jakie sa priorytety?
a czym ona straszy? ze poroniła? Głupia gadka. To najlepiej nie wchodzić na fora, nie oglądać tv, nie wychodzić z domu. Poronienie może się zdarzyć. Malo tego może się coś nie tak zdarzyć na każdym etapie ciąży! Myślę, ze każda kobieta powinna się z tym liczyć.

Gość jestem w 8tc...
straszy ze jak nie ma objawow to zle,przestan juz to pisac eterno!