Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chce sie pozalic

ta cala ciaza wogole mi sie nie podoba

Polecane posty

nasienie mial badane topo pierwsze po drugie moje dzieci maja wszystko czego potrzebuja.Skad w was tyle nienawisci czy trzecie dziecko mozna stracic i nie rozpaczac tylko dlatego ze jest trzecie?Brak mi slow.

Gość a to sie nie podoba
tak czy siak zamknij ryj tepa dzido bo kurwa mac inne kobiety w ogole miec dzieci nie moga wiec wypierrdalaj w podskkokach ze swoimi kurwa jego mac zalami dziffko bez szkoly :o

Gość a to kara za pierdolenie sie
i zapladnianie bez pamieci

Gość a nie pomyslalas eterno
ze juz wystarczy tych ciaz? moze los ci pokazuje zebys przystopowala raz ze 8 miechow i nic co u normalnego faceta to nienormalne dwa ciaza sie nie utrzymala wiec byla z jakas wada tak zazwyczaj organizm pozbywa sie uszkodzonych plodow tym bardziej ze dwojke dzieci juz z siebie wypchnelas wiec to nie z toba problem niech sie twoj mezus dwojka zajmie co macie a nie zapladnia na sile

Gość i bardzo dobrze że nie mogą
Bo takie kobiety jak wyżej to dzieci mieć nie powinny! Mam nadzieję, koleżanko wyżej, że tak długo aż się nie pozbędziesz tej nienawiści i zawiści to w ciążę nie zajdziesz i nie będzie ci dane cieszyć się z macierzyństwa. Tego Ci z całego serca życzę i wszystkim tobie podobnym.

Gość a nie pomyslalas eterno
zamknij ryj eterno nie masz suko nawet teraz odwagi by sie zalogowac:D i zalamie cie mam JEDNO DZIECKO Z JEDNYM FACETEM KTORY NADAL JEST MOIM MEZEM a teraz wypierdalaj :classic_cool:

Gość ty jestes zalosna
zapladniaczko na sile i ta twoja stopa kurwa mowi sama za siebie ze te biedne dzieciaki twoje to sie teraz dla nowego kutasa nie licza

Dzien dobry wszystkim to nie jest tak ze ja narzekam a inne nie moga itp ale jest mi czasami tak ciezko , wszytskiego mam dosyc ze chcialam sie tylko pozalic , wiem ze czesto nie wymiotuje , ale codziennie wstane i nie wiem co mam z soba poczac:O nie wiem co zjesc chce , szynka nie bo za slona wszytsko prawie jalowe , stoluje sie tylko -bulka ser- chleb wykluczony :) czasami opadam z sil, mam nadzieje ze to mi minie juz niebawem , 2 trymestr jest duzo lepszy a dziecko planowane i bardzo bardzo sie ciesze :) Tylko pozalic sie chcialam ,czasami tylko ledwie co oczy otworze i wyje jak bobr a nie wiem o co . Totalna wariatka by ktos pomyslal :D

Wiesz co zal mi tego dziecka...żegnam bo chyba sie zirytowalas odrobinke:O

Gość popieram wyzejjj
troche wiecej POKORY ETERNO,niektore kobiety staraja sie po kilka lat i traca ciaze, nie majac dzieci, Ty masz juz dwojke, wiec skoncz te swoje zale, bo zal za dupe sciska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masz jedno dziecko?
To o jedno za dużo, kochana. Bo po tym co tu pokazujesz moim skromnym zdaniem, żadna z Ciebie matka, a nawet Kobietą bym Cię nie nazwała. Taką przez duże K bo z biologicznego punktu widzenia... ale to inna bajka.

Gość swoich niech ci bedzie zal
bo siedza z kutasem,ktory nie jest ich ojcem:D i ktory ma je gleboko w chuju,chcac zaplodnic na sile ich matke :D

wypierdalaj w polszpagatach kurwo :classic_cool:

Posluchaj mnie kurwo moje dzieci nie maja biologicznego ojca bo ma je w dupie dopiero teraz wiedza czym jest rodzina i chca miec rodzenstwo wiec stul pysk.

Gość masz jedno dziecko?
Mam nadzieję, ze każdą z Was, tych które wypisują tu te bzdury, dotknie śmierć własnego dziecka. Wtedy odszczekacie. Sa tematy z których można żartować, ale sa takie gdzie każdy powinien poczuć trochę pokory i przemyśleć. Zastanów się droga mamusi jednego dziecka jakbyś się czulą jakby twoje dzieciątko zmarło.A jak to sobie przemyślisz to wtedy coś napisz.

Popsulyscie moj topik :( dlaczego sie klocicie ? przeciez dla kazdej matki czy straci 5 dziecko to strata ktora boli ja rozumeim kobiety ktore latami sie straraja bo mam taki przypadek w rodzinie no ale to nie swiata wina . Tak samo jak mi napisaly ze one nie moga a ja narzeka ile by za to daly , ja wiem ile one by za to daly, lecz nigdy nie przypuszczalam ze az takie niedogodnosci z ciaza moga byc 😭

wiec ty zamiast sie zajac dziecmi postanowilas dziwko na sile"uszczesliwic" je rodzenstwem z innym chujem?:D zalosna glupia pizda:D

Gość aaa bo to dziś sobota
i gimnazjum ma wolne! Zapomniałam. Teraz już wiadomo skąd wpisy na poziomie 13 letnich fanek Dody i paris hilton.:P

Gość eterno skoro masz
przeciez twoje dzieci SA DLA SIEBIE JUZ RODZENSTWEM :o a ten trzeci dzieciak z innym facetem to ZADNE RODZENSTWO ciemna cipko:classic_cool:

Gość eterno skoro masz
a tobie oczy innym chujem zarosly :D

A wiesz ze chcieliby jeszcze jedno ze mlodszy marzy o siostrze nie masz o tym pojecia wiec bardzo Cie prosze nie komentuj tak.

Gość HIHIHIH ech glupia eterno
DO TEGO LEWUSNYM CO KURWA NAWET STRZELIC DOBRZE NIE POTRAFI:classic_cool:

Gość bez urazy Eterno
ale moze dosc juz tego rozmnazania u ciebie? i tak Ci organizm daje znak zebys przystopowala

Życze wam z calego serca zeby i was to spotkalo ale sadze ze was to nie obejdzie...ile ciaz wyskrobalyscie szmaty co?

Gość bez urazy Eterno
idz do pierwszego meza i popros niech Ci strzeli bejbika a temu powiedz ze sie udalo:D

Gość eterno uspokój się
po co się nakręcasz? Widzisz ze to tylko podpucha. Jedna osoba to samo w kółko wałkuje bo jej się nudzi i ma radość, ze Cię kurza. Idź na spacer dziewczyno i nie daj się prowokować głupim małolatom

Boli was ze wasi faceci przynosza grosze do domu i nie mozecie sobie pozwolic na wiecej dzieci uuuu jak mi kurwa przykro:O